• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: já se třeba bojím, že tahle levá (ve smyslu neumětelská) holota to prodá blbě, navíc není teď zrovna (ještě pořád) celkem nešťastnej čas na prodej nemovitostí/pozemků?

..a o prodeji tsml tak nějak přesvědčenej nejsem
    WYMA
    WYMA --- ---
    MRDAC_BEDEN: nechci vyvolávat flejm, ale jsem sám, komu přijde to referendum tak nějak schizofrenní?

na jedný straně tady máme město, který podle všeho není zralý na nobelovu cenu dobrýho hospodáře. dluží víc, než je zdrávo, vyhazuje děsný prachy na nesmysly, aby pak chyběly na drobný leč důležitý věci. teď se rozhodlo prodat část majetku, proti čemuž se zvedla vlna nevole, a je tu referendum.

pokud referendum řekne ne, tak se majetek prodávat nebude, a zůstane dál v rukou tohodle vynikajícího hospodáře. si jenom řikám, jestli to bude vlastně nějaká výhra...
    CDR
    CDR --- ---
    DOCENT: jo a mladé sestřičky ze školy naproti na něj dohlédnou!
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    POTRAT: stačí ho nechat u vchodu, přes mříž se k tvému pivu nedostane!
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    nevite esli uz u zabaka zridili detsky koutek? nebo, kam se ma jit slusny clovek jit ozrat s malym ditetem v zadech?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    EWUSHA: Čas účtuje TULu :)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    RSZ: ještěže si neúčtuješ čas ;-) děkuji převelice
    RSZ
    RSZ --- ---
    EWUSHA: "představení se hraje bez přestávky, cca hodinu dvacet pět" - dlužíš mi korunu třicet za telefon...
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    RSZ: asi sem se blbě vyjádřila. neb délku přestávky, jestli tam nějaká je, neuvádějí.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MRDAC_BEDEN: jsem zvědavá, kolik lidí tam přijde.. :(
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    V patek, 3x NE
    Liberecké referendum je za dveřmi. Má město odprodat majetek? | Společnost | Zprávy | Liberecká drbna - super drbna online
    http://www.libereckadrbna.cz/...vni-liberecke-referendum-je-za-dvermi-ma-mesto-odprodat-majetek.html
    RSZ
    RSZ --- ---
    EWUSHA: 1) najdi web divadla
    2) najdi představení
    3) čekuj délku
    4) PROFIT!

Divadlo Františka Xavera Šaldy Liberec
    http://www.saldovo-divadlo.cz/program/saldovo-divadlo/performance_id/418/
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    prozradí mi někdo, jak dlouhé je představení LSDown? aneb, kdybychom šli v neděli od 19hod, stihneme autobus do praglu ve 21hod?
    CDR
    CDR --- ---
    PIERRECZ: zkusil bych Prasečinky, jestli jsou ještě otevřený. Příjemný bar s klubovou náladou, několik druhů úpiva - Kocour, dobrá káva, velký výběr značkového šnapsu, příjemná obsluha i prostředí.. Ale nevaří tam...
    https://www.facebook.com/prasecinky
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    WYMA: ne, to bylo ve Vrchlabí před třemi lety ;)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    EWUSHA: jo videl jsem asi 2 dily a byla to docela sranda, kdyby se mi to stalo tak bych do toho sel. sranda musi bejt!!!
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    WYMA: náhodou, já viděla pár záběrů v tv a byla to docela prča. řekla bych velmi snadno vydělané peníze :-D
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: děsná demence, dokud jsme o ničem nevěděli, tak nás nejdříve 2x přesadili k jinýmu stolu, pak mě servírka s průhlednou prosbou o podpis rezervace (?) odvedla dozadu, kde na mě nastoupili dejdar a ještě někdo, a že mi daj sluchátko a budu dělat co mi řeknou. tak sem jim řekl, že teda nebudu a tím sme skončili. což znamenalo, že si deme zase už po třetí sednout k jinýmu stolu, protože tenhle je pod kamerama.

btw místní špitál se dal dohromady se srstkou?? :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    RSZ: chtěli tě?
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: lol:)))
    ..to mi připomíná zážitek z nemocnice, kdy přišel Krytinář se Srstkou, a potřásli si s náma rukama:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam