• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    YORICK
    YORICK --- ---
    TRIMUS: obchody s obuvi jsou dobre i v mb, na to nemusis jet do sudet. navic HUDY jako HUDY, vyber bude vicemene stejny. jinak doporucuji Salewa, drzi mi 4tym resp 5tym rokem.
    Bison trek (vysoky) je daj ted sehnat za ca 3k. Trainer MTN (nizky) ca okolo 3k taky.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    TABBY: Ze by to evokovalo, ze takova pohorka "Jested" zvladne jen nedelni rodinny vylet na mistni tisicovku?
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    Pátek a pondělí v azylu navíc v pondělí pro návštěvníky koncertu jagerbomby od 21:00 za 20,-!!!

TABBY
    TABBY --- ---
    CHORBON: http://garmischtrek.shop1.cz/panelleft/garmisch-trek-doporucuje-pro
    A neberou karty.

(Ceska bota, no prima, ale proc Garmisch? Jakoby peknych ceskych hor nebylo dost... treba Jested :-)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Berou ve sbernem dvore Asa i tuky? Ptam se pro jistotu, abych nejela zbytecne...
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    GECKO: v moskevsky kdyz jdes dolu je na pravo takova pasaz a tam prodavaj cesky pohorky garmish nebo tak nejak
    nevim jaky jsou ale naky tam vypadaly pekne
    GECKO
    GECKO --- ---
    AQUALOCO: No pozadavek nebyl na nejpohodlnejsi boty ale na teply podzimni boty do terenu, co jsou pouzivat i ve meste zapadanym mokrou zimni srackou....

Ty vis, kde bydlim, dve zimy pouzivam vysoky snerovaci kotnikovy zatepleny pracovni boty tusim tyhle http://www.brudra.cz/katalogd/6945/Obuv-SIGMA-zateplena-S3.aspx nebo velmi podobny... Jako zadna velka elegance do divadla, ale kvalitni traktor podrazka, teply jsou, zatim jsem nenarazil na podminky (teplota, mnozstvi a konzistence snehu) kdy by byl problem... a to vcetne celodnniho pohybu venku na snehu pri teplotach -15...
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    GECKO: to sem udělal jednou, v zivote bych si tam uz boty nekoupil. momentalne nejpohodlnejsi boty dela Keen,
    TRIMUS: takovy: Tarhgee by mohli bejt.. "keen targhee II mid man"
    GECKO
    GECKO --- ---
    TRIMUS: Jestli od nich pozadujes opravdu jen tohle, taknavrsiv prodejnu pracovnich odevu a takovy tam urcite najdes a budou i levnejsi :)
    TRIMUS
    TRIMUS --- ---
    MAGGIE: Teplý podzimní boty do terénu co budou sloužit i v zimě ve městě, když bude kejda (ta Boleslav). Tak do 3 tis.
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    nska na jestedu)

MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    TRIMUS: co od nich požaduješ?
    TRIMUS
    TRIMUS --- ---
    Ahoj, poradil by mi někdo, kde se dají v Lbc dobře koupit boty?
    Mám cestu a v Boleslavi je tohle zoufalost. Díky.
    EXI
    EXI --- ---
    CHORBON: zhruba 20 metrů
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    EXI: muj kamos to normalne dela je to profik, jak je to vysoky?
    RSZ
    RSZ --- ---
    EXI: já vím jen o nespolehlivém, kdybys nesehnal spolehlivého, tak dej vědět
    EXI
    EXI --- ---
    Ahoj, sháním firmu, která pokácí a zlikviduje borovici u našeho baráku. Máme na to povolení od města. Kdybyste někdo věděl o někom spolehlivém, tak prosím pošta. Díky :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    CHORBON: nechceš tam vzít svou quadrokoptéru?
    Kasparov's Flying Penis - Apocalypse Now Version - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=wFcZm7UUYIg&feature=youtube_gdata_player
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam