• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    BINARY_PARANOIC: to už by měl dát někdo do záhlaví ww.edb.cz/firma-249389-oprava-obuvi-liberec-1
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    1KA: že voni jsou spolčení s Cibulkou? :)

Ale dotaz příbuzný: nemáte tip na ševce, co by mi byl schopen nově podrazit pohorky vibramem? A lze to vůbec? Bota jako taková je stále ve skvělém stavu (i po 11 letech - boty FitWell vřele doporučuji), ale podrážka už je jak od jarmilek...
    1KA
    1KA --- ---
    TRIMUS: Adrenalin centrum - Na bídě, maj tam velký výběr a hlavně pokud vyzkoušíš, objednáš pak na webu levněji :-)
    AC ADRENALIN CENTRUM JAN ŠÍPAL LIBEREC JABLONEC LIBERECKÝ KRAJ PŮJČOVNA PRODEJ VODÁCKÝCH VODÁCKÉ TURISTICKÉ TURISTICKÝCH POTŘEBY POTŘEB SPORTOVNÍ SPORT POBYTOVÉ ZÁJEZDY ZÁJEZD SPORT LODĚ KAJAKY KAJAK RAFT RAFTY HOROLEZECKÉ VYBAVENÍ SKIALPINISMUS TURISTIKA VHT LEZENÍ VODA LANOVÉ AKTIVITY SKIALPINISMUS TELEMARK CARVING SNOWBOARDING LEZENÍ V LEDU SNĚŽNICE FREESTYLE BĚŽKY KURZY TESTOVÁNÍ VYBAVENÍ SERVIS PŮJČOVNA PRODEJ BAZAR CESTOVNÍ AGENTURA ADRENALIN CENTRUM GUMOTEX HG SPORT HGSPORT AB SPORT ABSPORT KONG ITALY SPORTEN HODONSKÝ HUSKY HIKO MAKU AXON BLIZZARD KMEKI TREKSPORT LANEX AXON GABEL ESKIMO PRABOS INFIT MORPHQ TEMPISH STAMI TNP SINGING ROCK YATE KEEN KOLIMAX JITEX ASOLO MANGO HELMETS ČELOVKY KOLEČKOVÉ BRUSLE IMPREGNACE SNĚŽNICE HELMY BRÝLE CHRÁNIČE VYBAVENÍ NA LYŽE A SNOWBOARDING OBLEČENÍ TURISTIKA SKIALPINISMUS A TELEMARK HOROLEZECTVÍ VODÁCTVÍ SNOWBLADE CARVING NA BÍDĚ LIBEREC LIBERECKÝ
    http://www.adrenalin-centrum.cz/
    YORICK
    YORICK --- ---
    FILOMENA: potvrzuji, kolegovi se garmonty rozsypaly za rok.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Koupím starý digitální kompakt, na parametrech celkem nezáleží, snad jen alespoň 2" displej.. Třeba i s nějakou opravitelnou závadou..
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    CHORBON: mam uplne stejne dlouho jedny Garmont boty, mozna jeste starsi. stale drzej. byla jsem ovsem upozornena znamym, co prodava leta v outdoor sportu, ze se jejich kvalita rapidne zhorsila, ze maji spoustu reklamaci..
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    TABBY:
    jo kdyby byly boty znacky jested tak je musime mit povinne vsichni
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    TRIMUS: no ale zkusenost s nima vubec nemam ja osobne mam garmounty a staly cca 5k a drzej mi 7 rok takze cekam kdy dozijou a oni furt drzej, ale az skoncej tak v ty moskevsky se mi jedny libily snad je tam jeste budou mit za par let ...
    TRIMUS
    TRIMUS --- ---
    Díky všem, vypadá to že se teda mrknu do Moskevský.
    Fakt je že v Hudy jsem nebyl. Je to tam malinkatý.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    GECKO: hele a to voni teply sou! muzu je nosit az kdyz je minus pet, jinak horim ;)
    YORICK
    YORICK --- ---
    TRIMUS: obchody s obuvi jsou dobre i v mb, na to nemusis jet do sudet. navic HUDY jako HUDY, vyber bude vicemene stejny. jinak doporucuji Salewa, drzi mi 4tym resp 5tym rokem.
    Bison trek (vysoky) je daj ted sehnat za ca 3k. Trainer MTN (nizky) ca okolo 3k taky.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    TABBY: Ze by to evokovalo, ze takova pohorka "Jested" zvladne jen nedelni rodinny vylet na mistni tisicovku?
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    Pátek a pondělí v azylu navíc v pondělí pro návštěvníky koncertu jagerbomby od 21:00 za 20,-!!!

TABBY
    TABBY --- ---
    CHORBON: http://garmischtrek.shop1.cz/panelleft/garmisch-trek-doporucuje-pro
    A neberou karty.

(Ceska bota, no prima, ale proc Garmisch? Jakoby peknych ceskych hor nebylo dost... treba Jested :-)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Berou ve sbernem dvore Asa i tuky? Ptam se pro jistotu, abych nejela zbytecne...
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    GECKO: v moskevsky kdyz jdes dolu je na pravo takova pasaz a tam prodavaj cesky pohorky garmish nebo tak nejak
    nevim jaky jsou ale naky tam vypadaly pekne
    GECKO
    GECKO --- ---
    AQUALOCO: No pozadavek nebyl na nejpohodlnejsi boty ale na teply podzimni boty do terenu, co jsou pouzivat i ve meste zapadanym mokrou zimni srackou....

Ty vis, kde bydlim, dve zimy pouzivam vysoky snerovaci kotnikovy zatepleny pracovni boty tusim tyhle http://www.brudra.cz/katalogd/6945/Obuv-SIGMA-zateplena-S3.aspx nebo velmi podobny... Jako zadna velka elegance do divadla, ale kvalitni traktor podrazka, teply jsou, zatim jsem nenarazil na podminky (teplota, mnozstvi a konzistence snehu) kdy by byl problem... a to vcetne celodnniho pohybu venku na snehu pri teplotach -15...
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    GECKO: to sem udělal jednou, v zivote bych si tam uz boty nekoupil. momentalne nejpohodlnejsi boty dela Keen,
    TRIMUS: takovy: Tarhgee by mohli bejt.. "keen targhee II mid man"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam