• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    BASNIK
    BASNIK --- ---
    GOG23: na to staci pejsek ;]
    GOG23
    GOG23 --- ---
    BASNIK: aha takže to chceš i s ochrankou :-D
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Poptávám (ne přímo pro sebe):
    Pronájem 2+1, 3+kk či 3+1 v Liberci, nejlépe Kralák, Lidové sady, Harcov či centrum (ale není podmínkou), ne sídliště. Nutností 2 samostatné (neprůchozí) pokoje. K nastěhování třeba až za měsíc či dva, ale třeba i ihned. Pro jeden pár+spolubydlící, nekuřáci, bez psů atd.
    (Nabídky realitních webů známe, zkouším jestli nebudete vědět někdo o něčem dalším, co třeba ještě není na netu atd.).
    BASNIK
    BASNIK --- ---
    muzete doporucit hotel/hostel, kam se de uklidit se psem? nestojim o luxus, zvlast ne o ten libereckej, bude uplne stacit, kdyz rano budu jeste zivej
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Česko-anglická montessori MŠ Život hrou a Společnost pro mozkově kompatibilní vzdělávání vás srdečně zvou na kurz

RESPEKTOVAT A BÝT RESPEKTOVÁN
    25. - 26. ledna a 1. - 2. března 2014
    vždy od 9 do 16 hodin v prostorách Centra Život hrou

Uznávaný čtyřdenní víkendový kurz pro rodiče a pedagogy se zaměřuje na výchovné a komunikační postupy v každodenních situacích a to jak mezi dospělými a dětmi, tak i mezi samotnými dospělými a samotnými dětmi navzájem.

Kurz tvoří čtyři semináře, každý z nich je zacílen na jeden velký okruh otázek:

sobota 25. 1. Principy dobré komunikace a jak sdělovat oprávněné požadavky

neděle 26. 1. Emoce a empatická reakce, emoce a oprávněné požadavky v každodenním shonu

sobota 1. 3. Vnitřní a vnější motivace, rizika trestů a co namísto nich, konflikty mezi dětmi

neděle 2. 3. Rizika pochval, odměn a soutěží a co namísto nich

S sebou budete potřebovat podložku na psaní a psací potřeby, něco na přezutí a potraviny dle vlastního uvážení na společný stůl. V kuchyňce je k dispozici chladnička, lze si připravit teplé nápoje.

Cena celého kurzu: 2.900,- Kč

Platba (po písemném potvrzení o přijetí přihlášky) převodem na č. ú. 6365354001/5500

Přihlásit se můžete nejpozději do pátku 10. ledna na adresu: martinaminsterova@seznam.cz

aktuality » Angličtina pro děti a montessori Liberec
    http://www.zivothrou.cz/aktuality/
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    TABBY: Teta?
    TABBY
    TABBY --- ---
    Hledam nejakou old-school drogerii, jako byla driv na Jablonecke, kde by byly k dostani chemikalie (konkretne kyselina octova). O te v palaci Koruna vim. Nejake dalsi tipy?
    GOG23
    GOG23 --- ---
    VEETUHS: no tak určitě
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    a na třetím kanále budou chlápci vedle u výčepu, co z toho budou mít náramnou bžundu
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    kulturní spam:
    V pátek v klubu Viadukt bude jedinečná sluchátková silent disco. Na jednom kanále nonkonformní disko Duck The Mainstream, na druhém kanále dnb dj´s Misology, Look-In, Tedovsky, Moower a Skodiss.

FB událost: https://www.facebook.com/events/609208325783710/
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Přiznejte se, kdo ste si tam zapomněl kufřík s vercajkem?

Policisté kvůli kufříku v Liberci evakuovali 5000 lidí - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/domaci/regiony/liberecky/clanek.phtml?id=798997
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Nepojedete někdo v dohlédne době do IKEA? Jde mi zas jen o pár drobností, předem díky
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    MICCY: protože seš alkoholik a nic si nepamatuješ :-)
    MICCY
    MICCY --- ---
    GRYFY: Proč jsem myslel, že je to až 14.?
    Sakra, tak to nestíhám... A už vůbec bych nestihl vyrobit tank :-D
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    už se to blíží takže v sobotu v hadovi

MICCY
    MICCY --- ---
    Zdravím, prodám levně nový psací stůl z masivu borovice (zatím nelakován, takže lze namořit na jakýkoli odstín a pak nalakovat). V případě zájmu se mi ozvěte se do pošty.

AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    LUCKY_MAN: nojo, dík!

JONAS3: viď, ta moje záložní se zhroutila asi dva dny na to, co sis odvez tamtu.. ;)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    AQUALOCO: notyvole :) :)
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    AQUALOCO: prověřeno...a už je fuč, je mi líto.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    LUCKY_MAN: je pro mě sice zbytečně vysoká (rezervní do dílny na letní dýchánky), ale vybírat si příliš nebudu, tak se prosim poptej, ještě počkám, zda se něco neobjeví.., dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam