• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ANS
    ANS --- ---
    ANO dává Změně týden na sestavení koalice v Liberci. Pak zaútočí - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...ani-v-liberci-dao-/liberec-zpravy.aspx?c=A141014_083451_liberec-zpravy_tm
    RSZ
    RSZ --- ---
    no jasně že se chce dostat na radnici, podruhý vyhráli volby.. Baťány si stojí za svým debilním předvolebním rozhodnutím (a ještě tak pateticky až se stydím), aniž by jednání se Změnou znal jinak než z novin.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    STAROJDA: Fňukna, sebrali mu zase kyblíček.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    no těžko říct, z toho co jsem slyšel ze zákulisních jednání, je tam prý těch variant na primátora/ku víc než že by to byl jasnej post pro Korytáře...
    GOG23
    GOG23 --- ---
    tak kdy zas bude demonstrace před radnicí ? já myslim že brzo :-D
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    JONAS3: Myslím si, že Porsche se už nevrátí. viz
    Porsche si odvezlo z Vratislavic svá vystavená auta. Už je sem nevrátí - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...pamatnik-zid-fhx-/liberec-zpravy.aspx?c=A131216_123742_liberec-zpravy_ddt

Se školkama je všeobecně dost problém. A teď to bude hlavně otázka financí. Mě víc mrzí, že se nejspíš už knihovna nikdy nevrátí do školy, kde imho měla opravdu význam a dostatečný prostor.
    Jako hlavní pozitivum ale vidím to, že by mohl mít zase slovo Jirka Mejsnar, který se nad tím, co mu lidé říkají pozastaví a je schopen nějaké smysluplné debaty. Zatímco Braun likvidoval vše, co bylo jiného názoru, jiného smýšlení a hlavně, co nešlapalo dle něj. Jo, lavičky zdarma, a pak nenajde "dost zahradnických firem" :-D))))
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    EWUSHA: Doufám, že postaví školku na Rudě, doufám, že se vrátí Porsche v nějaké slušné formě. Ale co si přeju nejvíc je, ať zmizí ta modla jejich úspěšnosti, humus nad humus, lavičky-zdarma.cz. A jak se ti kreténi byli v prsa, že je dokázali zařídit zdarma...
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    JONAS3: yes!!! jako, to co ti dva předváděli bylo strašné. a nejhorší bylo, že jim to celkem dost lidí baštilo a i tací, u kterých jsem to fakt nečekala. mám dojem, že načasování reportáže o zakázkách brauna přišlo akorát včas. Navíc ze zastupitelstva vypadli další blbci (Jech - ksčm) apod.
    Jsem dost zvědavá, jak se toho teď ujmou a jak se podaří dát vše dohromady. Zejména fungování úřadu, kde bylo nemálo lidí po puči odejito. Akorát knihovnu a výstavu porscheho už asi nikdo nevrátí :-(
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Mě těší vratislavické výsledky. Braun a jeho poskok dostali docela výprask. Voliči udělením 48% ukázali, co si o jejich prasečím chování myslí.
    Doufám, že Vratislavice vrátí cedule s odkazem na Porscheho a obecně se život vrátí do doby před Preisler/Braun pučem a bude dál pokračovat z tohoto bodu.
    XMARTT
    XMARTT --- ---
    VEETUHS: právě
    GOG23: to bych si nedovolila :))
    RSZ: řešit to nemusíme, od toho jsme šli k volbám, ne?! :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    XMARTT: no ale tuhle otázku tady ale nikdo neřeší jak vidíš, baťány prostě deklamuje "změnu ne"
    GOG23
    GOG23 --- ---
    takže místo pátku bude veselé pondělí ?
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    XMARTT: neni

Vítěz je možná zároveň poraženým - Liberecký deník
    http://liberecky.denik.cz/zpravy_region/vitez-je-mozna-zaroven-porazenym-20141012.html
    XMARTT
    XMARTT --- ---
    RSZ: otázka je, jestli je Korytář schopen se s někým na něčem dohodnout...
    RSZ
    RSZ --- ---
    lol, na perly od baťányho si budu muset teprve zvyknout, teď asi bude ty svoje jakožeprotikorupční postoje ladit s Rosenbergovou a Šolcem:

„Je to jen zdvořilostní schůzka a do koalice se změnou nepůjdu, je to pro mě věc cti neměnit své názory,“ uvedl v sobotu odpoledne Batthyány - pozn. red.
    Zdroj: http://liberec.idnes.cz/...by-v-liberci-foq-/liberec-zpravy.aspx?c=A141012_153508_liberec-zpravy_ddt

LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Prosím, kdo byste půjčil na den či dva tavnou řezačku na polystyren? Chtěl bych si vyřezat jedno logo a pár písmen...
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    RSZ: ale ona nikam nepůjde. zůstala. a tolik hlasů pro ANO mě taky nemálo překvapilo. tož snad se to v Libu konečně hne k lepším zítřkům :-)

Změna pro Liberec (12 zastupitelů - 30,77 %)
    1. Bc. Zuzana Kocumová
    2. PhDr. Jaromír Baxa, Ph.D.
    3. Mgr. Jan Korytář
    4. prof. Ing. Josef Šedlbauer, Ph.D.
    5. MUDr. Kateřina Absolonová
    6. Ing. Karolína Hrbková
    7. PhDr. Mgr. Ivan Langr
    8. Mgr. Ondřej Petrovský
    9. Mgr. Zuzana Tachovská
    10. Pavla Haidlová
    11. Jiří Čeček
    12. Ing. Marie Pavlová

ANO 2011 (9 zastupitelů - 23,08 %)
    1. Tibor Batthyány
    2. Ing. Filip Galnor
    3. Ing. Radka Loučková Kotasová
    4. Ing. Martin Čulík
    5. Tomáš Kysela
    6. Mgr. Libuše Vítová
    7. Zbyněk Šrámek
    8. Jakub Zobín
    9. Ing. Pavel Šulc

SLK (8 zastupitelů - 20,51 %)
    1. Mgr. Jiří Šolc
    2. RNDr. Michal Hron
    3. Ing. Jaroslav Zámečník, CSc.
    4. Ing. Květa Vinklátová
    5. Mgr. Jan Berki
    6. doc. PhDr. David Václavík, Ph.D.
    7. Mgr. Jan Marek
    8. Mgr. Antonín Ferdan

ČSSD (4 zastupitelé - 10,26 %)
    1. Mgr. Martina Rosenbergová
    2. MUDr. Jan Mečl
    3. Jan Čmuchálek
    4. Jiří Suchánek

KSČM (2 zastupitelé - 5,13 %)
    1. Mgr. Dana Lysáková
    2. Mgr. Věra Skřivánková

TOP 09 (2 zastupitelé - 5,13 %)
    1. Mgr. Zora Machartová
    2. MUDr. Peter Hromádka

ODS (2 zastupitelé - 5,13 %)
    1. Ing. Ondřej Červinka
    2. MUDr. Jiří Chalupa
    RSZ
    RSZ --- ---
    změna 25%
    ANO 18%
    starostové 17%
    čssd 10%

Dobrá zpráva je, že Rosenbergová snad půjde. Respekt Změně, i přes úspěch ANO celkem slušnej výsledek. ANO teda pro mne katastrofa, 18% jen na základě hesel, sraček a facebooku? Bez reálnýho programu, a s Bathyánym v čele. Nemusím zrovna milovat třeba Korytáře, ale u nich prostě vidím i nějakou skutečnou práci (i tady třeba http://www.nasliberec.cz/download/komunalni-volby-2014/volebni-program-zpl.pdf ), a nejen marketingový sračky jako ANO, což je prostě vejtah pro pár snaživců.. To už vážně radši Červenku.
    UNKLE
    UNKLE --- ---
    Objevený kryt pohlavárů gestapa v Liberci ukrýval i vypáčený trezor - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...goga-podzemi-dyr-/liberec-zpravy.aspx?c=A141010_123858_liberec-zpravy_ddt
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam