• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: formanek zvladne ne?
    kam s tim jezdis v lbc?
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    EWUSHA: na FF skupina výrobky NP tesla
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: vyměním kontakt za kontakt na někoho kdo vymění olej v automatu ve starém volvu:)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    GECKO: zkus servis u litesu naproti auto plachtam
    RSZ
    RSZ --- ---
    HNZDD: koho zajímá FM? Hlavně že chytnu rádio vatikán ne?

GECKO
    GECKO --- ---
    Hola... doporucte autoservis, jehoz majitel se nechova jako kreten, jsou ochotni opravovat starsi (fr) auta, za dily neuctujou dvou a vicenasobek cen na netu a za praci uctujou nejak rozumne. Idealne na trase 11 lhostejno jestli v LBC nebo JBC. S Halbichem ve Vratislavicich jsem mel bohuzel roztrzku, ktera me nuti se poohlednout jinde.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    HNZDD: no, já právě chtěla aj přehrávat. jako nábytek na prášení to používám někde od 10let, od doby, co potřebuje asi vyměnit jehla. sem si říkala, jestli by tam třeba nešla dát nová přenoska. a potřebovalo by to zkontrolovat a případně vyměnit dráty (?). alespoň myslím :-D prostě nejde zvuk z placky do repráku. Upa nejvíc by se mi líbilo, kdyby to šlo opravit a třeba aj trochu vylepšit. nejspíš utopie no :-)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    EWUSHA: to je otazkou co s tim je a kolik bys do toho chtela nainvestovat... ale dopredu varuju ze radio nema FM a to gramo taky nic moc. cele je to TESLA - TEchnicky SLAbé. jestli to chces jako nabytek tak to nalesti lestenkou a nech na to nekde prasit .. jestli si na necem chces pustit jednou za uherak placku tak existuji reseni za par stovek a to budou setrnejsi jak k deskam tak k usim.
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    EWUSHA: to je otazkou co s tim je a kolik bys do toho chtela nainvestovat... ale dopredu varuju ze radio nema FM a to gramo taky nic moc. cele je to TESLA - TEchnicky SLAbé. jestli to chces jako nabytek tak to nalesti lestenkou a nech na to nekde prasit .. jestli si na necem chces pustit jednou za uherak placku tak existuji reseni za par stovek a to budou setrnejsi jak k deskam tak k usim.
    WASQ
    WASQ --- ---
    EWUSHA: poštelovat za lahev zelený klidně můžu. Zprovoznit to pak musí někdo jinej
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Nevíte o někom v Liberci či Jablonci, kdo by byl schopen mi trochu poštelovat a znovuzprovoznit teslu humoresku?

... k žabákovi cestu bohužel nemám :-D
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Malé upozornění pro ty (pohany :-), co poslouchají folk. Tahle grupa v Čechách moc nehraje :-)

ČTVRTEK 11.12.2014 v 19:30 ve kulturáku 101010
    Adventní koncert Tomáše KOČKA & ORCHESTRU
    Vstupné: 160 Kč v předprodeji/ 190 Kč na místě

http://www.kocko.cz/index.php?intro=ok&lang=cze

https://www.youtube.com/watch?v=BcKTUxsKuPU
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    VEETUHS: tobe brzo nasadim v zabakovi!
    RSZ
    RSZ --- ---
    HAWKEYE: takže ne očko, ale oko
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    ani očko nenasadíš
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    Nemel by nekdo na pujceni zavitovy ocko M18x1,5?
    TABBY
    TABBY --- ---
    Prosím o tip na firmu, která by zvládla seřízení dřevěných oken.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Četl jsem novokokainem a dávalo mi to smysl...
    RSZ
    RSZ --- ---
    jeden náš známej tam chodil vyvolávat často, ale pak to prej přes tejden léčil novokainem..
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    JENDAVB: noo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam