• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    RSZ: jenže starostové se změnou nechtěli kvůli afresivní změnovské kampani. teda jedna paní povídala...
    RSZ
    RSZ --- ---
    HNZDD: hele nevím, bylo jasný, že kdyby do toho bouchli starostové se změnou, tak korytář je na primátora neprůchodnej..
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    RSZ: tvl korýtkář musi trpet jak hospodarsky zvire
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    RSZ: tvl korýtkář musi trpet jak hospodarsky zvire
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    RSZ: jinak bych ráda upozornila na výživnou diskuzi pod. hlavně definice psychopatů apod. stojej za to
    WYMA
    WYMA --- ---
    čachry na radnici v opičích taky stojej tentokrát za to, takže nevím nevím
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    ... a na Kittnera se začne vzpomínat v dobrém. že tu jen zanechal pěkný bazén u fugnerky :-/
    nebude nakonec lépe v těch opičích horách?
    RSZ
    RSZ --- ---
    omylem! jinak bych to vytáhnul už před volbama:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..taky mi s mým bráchou popálili ruku, nechali mě brečet ve vaně, a šli na odpoledku;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: jo, jako malej jsem se mu smál že poslouchá roxete, a tehdy mi s vážnou tváří začal vysvětlovat jak to je vyspělá muzika
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: se nějak znáte? ;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    fuuuuu nightmares come true, přiblblej mluvka primátorem

Primátorem se pravděpodobně stane Tibor Batthyány - Náš Liberec
    http://www.nasliberec.cz/aktuality/primatorem-se-pravdepodobne-stane-tibor-batthyany.php
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: to by mě taky zajímalo, všichni se toho bojej "jé starej automat, do toho ti sahat nebudu"

WYMA: zatím nikam, jezdí to a servis není třeba, olej desky a nějaký mazání dělá jeden můj garážovej pavouk. K formánkovi se mi nechce, abych s ivecem jezdil 30km na jednu stranu do kněžmostu, a s osobákem 30km na druhou k formánkovi, na to se můžu vykašlat:)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    GECKO: no vidíš a je :(
    GECKO
    GECKO --- ---
    HNZDD: Podle mapy jsou tam servisy dva v jednech vratech :)) Ale v zasade bych rad servis, dke bych to nemusel zkouset ale bylo to uz vyzkouseny... Teda a je to dost z ruky v situaci, kdy potrebuju auto ddo servisu dat rano a pak jet busem pryc a po prijezdu siho zase vyzvednout...

RSZ: Co je na tom tak strasne specifickyho, ze to servis, jehoz kontakt chces smenovat nedokaze udelat?
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: formanek zvladne ne?
    kam s tim jezdis v lbc?
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    EWUSHA: na FF skupina výrobky NP tesla
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: vyměním kontakt za kontakt na někoho kdo vymění olej v automatu ve starém volvu:)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    GECKO: zkus servis u litesu naproti auto plachtam
    RSZ
    RSZ --- ---
    HNZDD: koho zajímá FM? Hlavně že chytnu rádio vatikán ne?

GECKO
    GECKO --- ---
    Hola... doporucte autoservis, jehoz majitel se nechova jako kreten, jsou ochotni opravovat starsi (fr) auta, za dily neuctujou dvou a vicenasobek cen na netu a za praci uctujou nejak rozumne. Idealne na trase 11 lhostejno jestli v LBC nebo JBC. S Halbichem ve Vratislavicich jsem mel bohuzel roztrzku, ktera me nuti se poohlednout jinde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam