• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    _TOM: No to bude ještě "ohromná sranda". Pro mě je ANO v jakékoliv koalici nepředstavitelné, mám k tomu "politickému projektu" odpor od začátku.
    Ale když se to shrne, tak jaké máme varianty?
    1) ANO už před volbami řeklo, že si na písku půjčovat hračky se Změnou nebudou.
    2) Změna se vůbec nemusí se SLK, a ti se Změnou nechtějí spolupracovat.
    3) Evidentně se teď rozhádali ANO a SLK a pochybuji, že SLK, kteří produkují aspoň trochu korektní politiku (nabízeli kompromisy), se budou chtít po takovém podrazu s neprůhledným ANO dál bavit.

A teď babo raď :) To bude opravdu zábava. Navrhuji vytisknout velké postery a značky na příjezdu do Liberce přelepit na Kocourkov. Kdo to vytiskne? Klidně to na pár místech vylepím ;)
    _TOM
    _TOM --- ---
    Z facebooku:

"Prohlášení klubu zastupitelů Změny pro Liberec
    Změna pro Liberec oceňuje nabídky ANO i SLK k jednání o vytvoření koalice. Zastupitelský klub se dnes rozhodl, že se nejprve vrátí k jednáním o svém původním návrhu, kterým je vytvoření koalice na základě dvou stran, Změny pro Liberec a ANO. Rozšíření tohoto projektu o dalšího partnera je možné.
    Našimi hlavními cíli, se kterými vstupujeme do koaličních jednání, je snaha o co největší prosazení našeho programu, obsaženého v Plánu pro Liberec, v tom cítíme největší závazek vůči voličům. Změna proto stejně jako v začátcích jednání po volbách nemá žádné personální požadavky, o kterých by se nedalo jednat. Personální složení nové rady města a rozdělení pozic chceme podřídit co nejefektivnějšímu dosažení cílů budoucího společného koaličního projektu."
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    LUCKY_MAN: Znáš to o té potrefené huse, ne? ;) Nikde jsem nenapsal, koho mám na mysli...
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    JONAS3: Nejsem politolog a nesleduji to nějak extra pečlivě, ale jako neandrtálci mi připadají nyní Batthyány a jeho spolek, ....zvláště dá-li se věřit tomu článku, co postoval _TOM.
    LOKOS
    LOKOS --- ---
    HAWKEYE: pokud stale schanis.....mam
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tak příznivci neandrtálské politiky se radují...

ZICHY
    ZICHY --- ---
    EWUSHA: me ta kampaň náhodou přišla vtipná, i když byla útočná.. no a je jasný, ze ti, kterých se to týkalo se nesmějí..
    já prostě nevěřím žádný politicky straně, ze duvodem s kým se "ka" a "neka" je nějaká kampaň, to už bych spis věřil postoji " s Korytarem prostě NE", což ti nikdo na plnou hubu nechce říct a pak se hledají tyhle vymluvy
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    ZICHY: no, taky mi to hlava nebrala, když sem to slyšela :-/ ale tak upa ze třetí ruky to nebylo, no.
    nejlepší je, že lidi opět ukázali, co si přejí a bude stejně zase upa jinak.
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    dneska jestli jste ještě nezaregistrovali

HNZDD
    HNZDD --- ---
    ZICHY: chcal proti vetru..
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    EWUSHA: jakože mají tak vysoký etický kodex, že odmítnou koalici s někým kvůli agresivní kampani? tak určitěěě....

podle mě se Korytář sám diskvalifikoval, když se tam za těch pár týdnů ve funkci primátora snažil radikálním způsobem otočit vše najednou jiným směrem...dobrej úmysl, špatnej tah, po zásluze potrestáno, lavičky máme, tak nehudrujte...
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    RSZ: jenže starostové se změnou nechtěli kvůli afresivní změnovské kampani. teda jedna paní povídala...
    RSZ
    RSZ --- ---
    HNZDD: hele nevím, bylo jasný, že kdyby do toho bouchli starostové se změnou, tak korytář je na primátora neprůchodnej..
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    RSZ: tvl korýtkář musi trpet jak hospodarsky zvire
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    RSZ: tvl korýtkář musi trpet jak hospodarsky zvire
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    RSZ: jinak bych ráda upozornila na výživnou diskuzi pod. hlavně definice psychopatů apod. stojej za to
    WYMA
    WYMA --- ---
    čachry na radnici v opičích taky stojej tentokrát za to, takže nevím nevím
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    ... a na Kittnera se začne vzpomínat v dobrém. že tu jen zanechal pěkný bazén u fugnerky :-/
    nebude nakonec lépe v těch opičích horách?
    RSZ
    RSZ --- ---
    omylem! jinak bych to vytáhnul už před volbama:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam