• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MORIARTY: MRDAC_BEDEN: cajk chlapi, už tomu začínám rozumět! By mě zajímalo, proč jim do týhle "díry" nechal poslat další šušně.. bůhvíjak to nakonec bylo.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    AQUALOCO: Je to hezky načasovaný.
    Inu, když se vede stát jako firma, tak i policie je vlastně jen jedna z divizí Agrofertu. :)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    JONAS3: SLK a Zmena jsou jedine dva subjekty ktery davaji alespon nejakou nadeji. Muze se zdat ze to na kraji skripe ... ale vecne vzato je to o hodne nejlepsi co tu kdy bylo.
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    AQUALOCO: pokud vim tak jde o to, ze Martin poslal 20 micu Metrostavu, i pres to, ze akce byla "zmrazena" a proplaceni cehokoliv bylo "zakazane".
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    to mi vysvětlete prosím!
    Policie viní libereckého hejtmana z korupce při opravě kostela - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...ta-obvinen-z-korupce-dkd-/liberec-zpravy.aspx?c=A141118_171731_domaci_mlb

pokud si dobře pamatuju, tak mu tohle z čaasovejch návazností prostě přišít ani nejde.., komu vadí? pamatuju si, když jsem před pár lety (2009) v práci, ze který jsem zdrh´, viděl už hotovej projekt (do šuplíku) na hotel v zahradě tohodle kostela. Za čímžto jako "investor" stál samozřejmě Zeronik. Pardon, ale do piče!
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    VEETUHS: Jakože už bude koalice? Všichni kromě komunistů v KSČM?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: jo, ta si tou svoji pózou zavřela dveře i do tý kantýny
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..počkat, úplně jsem na Machartovou z TOP09, která si prožila svojí chvilku slávy když odmítla koalici se změnou.. ta může dělat třeba svačinářku, a na magistrátu rozvážet mléko a housky
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    už aby byl pátek
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: změna se slk a ano, korytář bude chvilku dělat neviditelnýhoí, za to si nechá říct slk, no a baťányho musej přibrat, a podmazat mu nějakou funkcí kde si bude připadat důležitej, v nejhorším primátorem..
    CDR
    CDR --- ---
    zlatý opičí hory .)
    _TOM
    _TOM --- ---
    Ještě by mohli všichni (včetně náhradníků) odstoupit. Jak bude zastupitelů méně než půlka, budou nové volby.
    Teď už jen jestli na to mají koule :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    JONAS3: kdepak kocourkov ale zcela klasicka politika korenena medialnim vystupovanim
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    _TOM: No to bude ještě "ohromná sranda". Pro mě je ANO v jakékoliv koalici nepředstavitelné, mám k tomu "politickému projektu" odpor od začátku.
    Ale když se to shrne, tak jaké máme varianty?
    1) ANO už před volbami řeklo, že si na písku půjčovat hračky se Změnou nebudou.
    2) Změna se vůbec nemusí se SLK, a ti se Změnou nechtějí spolupracovat.
    3) Evidentně se teď rozhádali ANO a SLK a pochybuji, že SLK, kteří produkují aspoň trochu korektní politiku (nabízeli kompromisy), se budou chtít po takovém podrazu s neprůhledným ANO dál bavit.

A teď babo raď :) To bude opravdu zábava. Navrhuji vytisknout velké postery a značky na příjezdu do Liberce přelepit na Kocourkov. Kdo to vytiskne? Klidně to na pár místech vylepím ;)
    _TOM
    _TOM --- ---
    Z facebooku:

"Prohlášení klubu zastupitelů Změny pro Liberec
    Změna pro Liberec oceňuje nabídky ANO i SLK k jednání o vytvoření koalice. Zastupitelský klub se dnes rozhodl, že se nejprve vrátí k jednáním o svém původním návrhu, kterým je vytvoření koalice na základě dvou stran, Změny pro Liberec a ANO. Rozšíření tohoto projektu o dalšího partnera je možné.
    Našimi hlavními cíli, se kterými vstupujeme do koaličních jednání, je snaha o co největší prosazení našeho programu, obsaženého v Plánu pro Liberec, v tom cítíme největší závazek vůči voličům. Změna proto stejně jako v začátcích jednání po volbách nemá žádné personální požadavky, o kterých by se nedalo jednat. Personální složení nové rady města a rozdělení pozic chceme podřídit co nejefektivnějšímu dosažení cílů budoucího společného koaličního projektu."
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    LUCKY_MAN: Znáš to o té potrefené huse, ne? ;) Nikde jsem nenapsal, koho mám na mysli...
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    JONAS3: Nejsem politolog a nesleduji to nějak extra pečlivě, ale jako neandrtálci mi připadají nyní Batthyány a jeho spolek, ....zvláště dá-li se věřit tomu článku, co postoval _TOM.
    LOKOS
    LOKOS --- ---
    HAWKEYE: pokud stale schanis.....mam
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tak příznivci neandrtálské politiky se radují...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam