• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    HNZDD: jestli to je ještě aktuální, na víkend mohu přivézt.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Nemáte prosím tip, kde v sobotu v Liberci a okolí koupit kvalitní husu? Tedy kromě Žabáka, to je jasné.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    MRDAC_BEDEN: Dodneška vzpomínám na setkání z mr.zmrd Červinkou a krátké působení v tomto kolotoči hodně jsme se tenkráte na učil Jak to vomrdat :)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    JONAS3: Liberecka IS - jeden z dalsich zpusobu jak si KSCMODSSLKCSSD taha prachy. Starostove, ODS, CSSD atd atd.. Cervinka, Solc, Sir, Hron...
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    JONAS3: To bude nouzové řešení, je to okopírované (asi naskenované) z radničního zpravodaje. Ale ano, webmaster je asi taky dobrej...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jinak nevěda, kdo je Zámečník, jsem se podíval na složení zastupitelstva. A teď Cimrmanův úkrok stranou:
    Bože který idiot jim dělá web? Dát zastupitelstvo jako obrázek? Zkoušel nad tím obrázkem někdo vyhledávat? Stačí jen na jejich vlastních stránkách, že vyhledávání nenajde zastupitele!
    Zastupitelstvo města - Statutární město Liberec
    http://www.liberec.cz/zastupitelstvo/
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    JONAS3: Pak jsou taky lidé, kteří se to snaží propojit, jako pan Zámečník, který na magistrátu navrh těsně před hlasováním o primátora Zuzanu Kocumovou, kterou o den dřív odvolali z kraje. Zdůvodňuje to, že dostala od voličů nejvíc hlasů, tak proč nekandiduje. Snaha o zesměšnění ZK se ale evidentně tak trochu obrátila proti němu, vypadá jako vůl. Dobře ví, že kdyby ho akceptovala (ten návrh), tak popře vše, co do té doby vyjednávali a koalice (jestli se to tak dá vůbec nazvat) se rozpadne. Takže je akorát směšnej a trapnej, ale výborně ilustruje, co se teď děje v SLK na úrovni kraje i magistrátu.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SUIOR: My čekali na pátek, a kdo to odstartuje!
    Z mého pohledu asi nejhorší možné řešení, co mohlo vzniknout. Otázka je, jak dlouho tento spolek prospěchářů s k(K)orytářem vydrží.
    Do toho ještě krajské turbulence, myslím, že máme o páteční témata postaráno.
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    RSZ: A o té "čestné a slušné holce" se po Liberci povídá, že sháněla hlasy svých klientů (dílna Tulipan) ke svojí podpoře. Bez komentáře.
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    RSZ: Tak to nevím... Topka se mi kdysi líbila, ale ta liberecká... Vždyť to byla právě TOP09, kvůli které nevznikla koalice SLK + Změna + Top09 (SLK požadovali 23 hlasů a topka do toho odmítla jít pod vidinou, že budou v koalici s ANO + SLK + ČSSD). Když se to pak rozpadlo, najednou s Korytářem ano, když předtím ne? O ANO nemluvím, to nemá vůbec cenu komentovat. Četl jsem jeden hezký komentář politologa, který konstatoval v podstatě, že v liberci budou "primátoři" de facto dva v tomto rozložení sil a že to samozřejmě dlouho nevydrží. Bychom z toho mohli udělat nějakou novodobou libereckou tradici - vyhánění korytáře - konalo by se to vždycky tak půl roku po volbách a časem by z toho mohla vzniknout lidová tradice, něco jako vynášení morany.
    RSZ
    RSZ --- ---
    SYMEON: škoda, top09 pomalu padá do nevolitelnosti, a z koalice mohlo kápnout alespoň trochu tý potřebný mediální slávy a místečko v dozorčí radě TSML.
    A navíc jak řekl náš současnej bohuželprimátor: „Zorka je čestná a slušná holka,“
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    SUIOR: Já myslím, že už to je tady všem jedno, protože o moc horší už to bejt nemůže. Nicméně, že se Machartová snažila na poslední chvíli taky dostat ke korytu a Kalousek ji to přijel do Liberce osobně zatrhnout, mě upřímně pobavilo :)
    SUIOR
    SUIOR --- ---
    Novej primátor Batthyány, Změna v koalici s ANO, Machartová co chtěla, ale není v koalici... A tady žádný komenty :-D
    RAPHAEL_KOSMOS
    RAPHAEL_KOSMOS --- ---
    Sorry za spam, nejede nekdo v sobotu vecer kolem 22:00 z Prahy do Liberce?
    Svezl bych se + zaplatim benal..
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    HNZDD: ještě že mám v práci tu 24 jinak bych to asi prehlid :)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    HNZDD: myslim ze ho mam zitra mi cinkni, mam ho asi v praci
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    čest kámoš potřebuje pujčit kabel FIREWIRE 800 9/9pin. Máte někdo?

EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    No nevim, jak se má shituace dnes. Ale včera to bývávalo bylo:
    Liberci budou vládnout Změna a ANO, primátorem bude Batthyány | Politika | Zprávy | Liberecká drbna - super drbna online
    http://www.libereckadrbna.cz/...ka/liberci-budou-vladnout-zmena-a-ano-primatorem-bude-batthyany.html
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    A to není pátek odpoledne..
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    Tak co říkáte na naši libereckou politiku v nejnovějším vývoji? Můžeme tipovat, jestli se dřív něco semele na kraji nebo na magistrátu, mi připadá. Kocumová je odvolávaná, komunisti a čssd prý odvolávají Půtu, Korytář tvrdí, že věří víc policii než hejtmanovi, jenže v tabulce úplatků prý figuruje taky... navíc tu tabulku kromě novinářů asi nikdo neviděl a je zajímavé, jak se v ní zjevují postupně další a další jména v závislosti na aktuálním politickém vývoji... Takže v úterý bude mela na krajském úřadě, ve čtvrtek na magistrátě na ustavujícím zastupitelstvu... (ustaví, či neustaví? zvolí celá Změna Babišovce?) Asi to bude fakt veselé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam