• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JENDAVB: no tak na lahůdky byl vždy vyhlášený Kendik, ale nevím, jestli to platí pořád. Rozhodně mi od něj ale chlebíčky vždy chutnaly.
    JESTEDMAN: Shodou okolností jsem se včera bavil s chlapíkem v krámku "U nás" ve Vraťáku (je slavný mj. tím, že se tam točila ta reklama na t-mobile že už je po večerce ;)). A ptal jsem se ho, odkud bere ty skvělé rohlíky, které prodává za 2,30,- A jsou fakt parádní, vydrží poživatelné několik dní a chuťově výborné. A bere je z pekárny v Zeleném údolí, ale že jsou to ty nejdražší, co vyrábějí, že pro supermarkety dělají úplně jiné, z jiného těsta. Docela mi tím rozbil moji představu o jedněch rohlících z jedné pekárny...
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    JENDAVB: jasně blbý je že co se týče pečiva tak máme v našem městě mizernou volbu. vybíráš jen mezi ještě ujde a eckelhaf. Je jasný že pak je pan podnikatel roku s pěkně nasvíceným regálem a personálem ve stejnokrojích jednookým králem.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    CDR: kafe jsem tam měl asi jednou, nejsem kofeinista, zákusky nemůžu hodnotit neb jsem žádný nekoupil, ale pokud se bavíme o lahůdkách, tak chlebíčky jsem měl na pár oslavách a vizuálně vypadají přijatelně, chuťově již méně. Dle mého to prostě není kvalita kterou by se měl pyšnit.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JESTEDMAN: co chces za 12k cistejch ....
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    no pamatuju, že když Bláha začínal, tak jsem tam rád zašel na nostalgický hit jahodový koktejl. Připravoval ho tam před očima, ze zmražených jahod, ale v dostatečném množství a chuť se dala srovnat s tou nostalgickou z mlíčňáku na šalďáku. Postupem času začal jahody ubírat na množství a také na kvalitě, což se dost promítlo do chutě, cena však zůstala.
    Párkrát se mi také stalo, že jsem viděl jak při manipulaci s rohlíky za pultem jich pár popadalo na zem. Paní nelenila a před plnou frontou velmi "nenápadně" pár takových vždy jednou za čas přihodila do pytlíku nic netušícímu nakupujícímu. Když jsem dostal i já svůj rohlík tak jsem se ozval, paní samozřejmě zapírala. (to nemá samo nic společnýho s kvalitou, ale s vnímáním kvality zaměstnanci, které je dost ovlivněno jeho personální politikou)
    housky má dobré do 3 hodin po upečení...
    CDR
    CDR --- ---
    JESTEDMAN: kafe hodnotím za tři (tz. dobré) a zákusky mi tam taky chutnají
    ANS
    ANS --- ---
    se predstira
    ANS
    ANS --- ---
    JESTEDMAN: co treba konkretne?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ANS: otázka je jak to žrádlo bude kvalitní, kvalita se totiž u Bláhů dle mého již nějakej ten pátek (a ne jenom v pátek) předstírá. Domů plných žrádla s pochybnou kvalitou je v Lbc dostatek
    ANS
    ANS --- ---
    podrobnosti mozna slunickovy nejsou (a tady se o ne nikdo podelit nechce), ale dum plnej zradla mi proste nemuze bejt nesympatickej .)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    WYMA: Já ne :) ja jsem hnusnej korporatní pohunek
    GOG23
    GOG23 --- ---
    WYMA: no představit si to dokážu :-D
    WYMA
    WYMA --- ---
    GOG23: nechci jít moc do podrobností, ale prostě by sis to takhle uplně nepředstavoval, bejt tam jako nájemce...

JENDAVB: hehe, kdo že to vlastně potřebuje pohádky o hodných kapitalistech?
    GOG23
    GOG23 --- ---
    JENDAVB: v kauflandu na kase je to prej lepší řikali
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    WYMA: voni ani jeho zamestnanci si moc piskat nemuzou ... kamoska tam dela a prej nic moc ... takze pohadka o hodnem kapitalistovi ma trosku trhliny
    GOG23
    GOG23 --- ---
    WYMA: co dal jim hrozně sluníčkový smlouvičky ne ? :-D
    ale jinak dneska je téma sluníčkovej islám ne ?
    já vim pátek až zejtra co
    WYMA
    WYMA --- ---
    Btw aura pana Bláhy má nějakej racionální základ, že tak adorujeme??

Třeba jeho přístup k současnejm nájemcům Delty zase tak sluníčkovej není....
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    Podle toho co jsem slyšel od pár jeho zaměstnanců o jeho "lidském" přístupu nedržím tomu panu podnikateli roku už ani nehet na malíčku
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JONAS3: Tak ten už dávno asi nežije z toho krámu :) vono ty paneláky vydělaj přece trošku vicero ....
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    No ono v kombinaci s tímto má člověk pocit, že nad libereckem jednou proletěl i Rozum. Tak oběma pánům přejme, ať tu proletí i Štěstí a už můžeme se těšit, jak si těžce vydělané peníze utratíme za klobásy, sýr a regionální rohlíky, které můžeme v klidu s jelenama zbaštit na louce u Královky.

Podnikatel a mecenáš Dědek koupil horské louky. Pro lyžaře a jeleny - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...rskych-horach-ftz-/liberec-zpravy.aspx?c=A141230_094525_liberec-zpravy_tm

V souvislosti s Bláho a Deltou mě napadá, jak se na to tváří duo Kendik - Dunaj. Ten asi nemá velkou radost....
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    JONAS3: Přeju mu to a doufám, že vydrží.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam