• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    Procházel jsem nabídky bytů k pronájmu či prodeji v Liberci, jen tak, pro zajímavost... občas se tam narazí v textu inzerátů na opravdu hooodně zajímavé věty:

"Můžete si koupit byt, který má modré kachličky v koupelně a dřevěné podlahy, nebo ten náš, který nabízí jedinečný životní styl pro Vás i Vaše děti a kachličky si prostě vyměníte. KUPUJETE BYT NEBO MÍSTO KDE CHCETE ŽÍT? Za domem lesík, po lesní pěšince přístup na cyklostezku. Na balkóně posloucháte zpěv ptáků,šumění stromů, pozorujete veverky hrající si na honěnou a v zimě i srnky. Na řece vás pobaví kachny, které se nechají v zimě krmit. " (je to panelák v Pavlovicích)

"V bytě bydlím sám. Možno využívat velký obývací pokoj, kuchyň, koupelnu a WC. Upřednostňuji slušné slečny, mladé maminky, dítě není překážkou. Cena zahrnuje energie a také internet. Jirka."
    JEHNECI
    JEHNECI --- ---
    BEBERA: A ještě pizzerie v Radčicích - to už je solidní procházka :D na pivo i na jídlo ale hrozně příjemný, výhled na Liberec a pro děti se na zahradě taky něco najde
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    HAROLD: já myslím, že žije :-)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Hele, já jsem teď dlouho nebyl u Žabáka, takže nemam úplně info, ale zrovna včera jsem přemejšlel, jestli starej Jürgen Kawan eště žije. Víte vo něm něco?
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    Ve čtvrtek 21.5. v Libereckém Pivním baru Azyl bude poslední možnost spatřit na živo v ČR parádní maďarský thrashcore-masakr Crippled Fox. Doprovázet je bude místní fast-crust-smršť Fasteratu a rap jak chceš Cafone.
    CRIPPLED FOX - Thrash Yourself (OFFICIAL VIDEO 2013.)
    https://www.youtube.com/watch?v=vnkAuusjehg

NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    Festival Všudybud
    5.-6.6. 2015 - Vodní hrad Lipý, Česká Lípa
    Shání tvořivé lidy, kteří by chtěli udělat workshopy pro návštěvníky festivalu.

Podmínky:
    místo a elektřina zdarma do 3kw a 700 lidi které můžete svou tvorbou a zbožím oslovit,
    stánky vlastní, stůl v případě potřeby seženeme
    Workshopy můžete samozřejmě zpoplatnit a na stánku u workshopu prodávat i své další výrobky, poud budou originální a ručně dělané.

Své nabídky a ukázky tvorby zasílejte prosím mě do pošty. Děkuji.
    WYMA
    WYMA --- ---
    Nemáte někdo k zapůjčení na pár dní přímotop?
    WYMA
    WYMA --- ---
    Na internetech píšou, že čerstvá syrová rostlinná strava vlastně znamená výživu slunečním světlem a má největší výživnou hodnotu, takže neblbni !
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MIKYNZ: Mno mám vplánu tam na zkoušku zajít a porovnat to. Ale moje zkušenosti s RAW jídlem jsou mizivé. Naposledy jsem dal za oběd 200,- moc se to jíst nedalo, jakorát to bylo jako bych se zaplácl nafutroval montážní pěnou, co pak akorát nabyde... nic moc gastro zážitek... Ale oproti tomu jsem byl nedávno v Domově na tataráku a to vám byla panečku paráda :D
    MIKYNZ
    MIKYNZ --- ---
    CERMINEK: vždyť je to tam ultra levný a já jsem si vždycky dal jídlo s polívkou a odcházel jsem natřískanej..
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    STAROJDA: Teď na tu Kavárnu v zahradě koukám, to vůbec není malá zahrádka, synům by to na sbírání brouků a hledání žížal bohatě stačilo, navíc to můžem spojit s návštěvou bazénu, super, dík...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    A taky mám tip: hospoda, která je hned u fotbalového stadionu (U Talentu?) - u cyklostezky podél Nisy - má venku nafouknutý skákací hrad zdarma. Člověk si tam v klidu může sníst svůj nakládaný hermelín, zatímco jsou děti plně zabaveny skákáním...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    DOCENT: Super, to je přesně to, co hledám, díky. Navíc je to od nás ke Krakonošovi pěkná procházka...
    STAROJDA: Dík
    ZORBEN: Nedík
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    BEBERA: zabak?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    BEBERA: Krakonoš na Králáku
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BEBERA: kavárna V zahradě. ale prostor venku je malý a když se sejde vícero maminek..
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Mohli byste mi prosím doporučit tady v Liberci nějaký podnik (kromě hospody na přehradě), kde se dá sedět venku v příjemném prostředí a děti se u toho zabaví na zahradě, hřišti apod?
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Byla jsem 2x ve Vegit Pointu a docela mi tam chutnalo, víc než v Anandě, jen to má tu velkou nevýhodu, že to je až v Jablonci :(
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    STAROJDA: Bych asi chcípnul hlady a peněženka by hodně plakala stravovat se jen tímhle způsobem :D
    NYCK
    NYCK --- ---
    HNZDD: myslim, ze se jmenuje Ananda, ale mas recht, po pocatecni euforii jsem taky zjistil, ze vic cekat nemuzu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam