• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    _TOM
    _TOM --- ---
    RSZ: stopro
    RSZ
    RSZ --- ---
    ...až se postaví parkovací dům, tak zase někdo přijde s tím debilním mostem přes údolí, vsadíte se?
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    mě pobavilo, když jsem včera čekal na Fughnerce na bus, že v parkovacím domě u OD Forum jsou motokáry - každý den po celý rok! :-D

v Plaze nahoře na Šalďáku jsou zas dinosauři, podle mě je tady velkej prostor pro spolupráci - závody motorizovanejch dinosaurů v okruhu Pražská-Moskevská.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Postavili ZOO a kulturák, ale chodili jim tam lidi...
    KOJB
    KOJB --- ---
    RSZ:chápeš to správně ...
    RSZ
    RSZ --- ---
    postavili přehnanej vstup, tak se postaví i přehnanej parkovací dům..

jinak chápu to tak, že mluvčí mi jako návštěvníkovi "celé lokality Lidových sadů" říká VYMRDEJ?

"Parkování na zmíněné ploše je nutné regulovat," říká mluvčí ZOO Liberec Jan Kubánek. „Jedná se o pozemek, kam v průběhu roku odstavují svá vozidla návštěvníci celé lokality Lidových sadů a přilehlých městských lesů, slouží i pro Dětský koutek a večerní akce Kulturního domu Lidové sady."
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    TABBY: už ať tam proboha postaví ten parkovací dům!
    TABBY
    TABBY --- ---
    Návštěva ZOO se lidem prodraží o parkování - Jablonecký deník
    http://jablonecky.denik.cz/zpravy_region/navsteva-zoo-se-lidem-prodrazi-o-parkovani-20150609.html
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    V opičích horách máš s dietetickejma pičovinama smůlu...
    CERNA_RUKA
    CERNA_RUKA --- ---
    Veganstvi v Opičích horách...
    RSZ
    RSZ --- ---
    FEEX: plyš-sliz-safari?

RSZ
    RSZ --- ---
    Půjčíte prosím někdo vibrační brusku? Potřebuju leštit, a to mojí deltabruskou moc nejde. Klidně za úplatu jako v půjčovně.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    vypadá to že za čas si na prosečský chatě zase budeme moct dát pivo a párek

LWEEK
    LWEEK --- ---
    Tak pytel už má tři zájemce, tak už se nehlaste. Díky za zájem! Ještě tu mám na prodej Logitech Grand Turismo Drive Force volant na PS3. :) Když už se nám ten blešák pěkně rozjel. :)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Nechtěl by někdo velký fatboy? Koupil sem ho před třemi lety a ani sem ho nestihl využít. Teď už se mi ani nevejde do bytu. Dá se použít do interiéru i exteriéru. Je z odolného omyvatelného materiálu, plave na vodě v bazénu (netestoval sem ale výrobce to tvrdí :). Supr pro děti do pokoje, ale dá se použít i jako křeslo nebo gauč. Je dost velký aby se na něm dalo i ležet. Píšu to tady, protože si nedovedu představit že bych ho měl posílat poštou. :D

https://dl.dropboxusercontent.com/u/48100811/fatboy.jpg
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    EWUSHA: ok, diky
    GRYFY: naředit vodou, fajn, aspon něco, diky
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    ZICHY: a u žabáka ti neporadili? :-D tak jestli pampeliška tak dvě. jestli tráva, tak jedna. rondap je total, tož je na oboje, ale nemá moc význam na jaře. bo je třeba, aby se vstřebal a došel ke kořenům. kytky na jaře hodně rostou a tím jeho účinnost snižují. lepší je ho použít na podzim, kdy stahují živiny do kořenů.
    Herbicidy - postřiky na plevel v trávníku - Agromanualshop.cz
    http://www.agromanualshop.cz/herbicidy-postriky-na-plevel/travniky/
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    ZICHY: chodil sem dřív ničit křídatku na smědý používali sme roundup ale kupoval se po kanystrech takže to pak ve výsledku asi draho nepřišlo a myslim že se to celkem ředilo voudou takže toho stačí málo
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    EWUSHA: ciwe, mě se ptej na dělohy...pampeliška třeba...a jestli nedostanu levnou a účinnou radu, tak to tady u vás už vzdávám)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam