• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    GOG23
    GOG23 --- ---
    RSZ: No tak uvidíme jak to dopadne. Podle mě ji neodsouděj a hraje se tu jen divadýlko pro lidi.
    S Rathem je to samo přestřelený, ale taky to byl dřív sympaťák ne ? :-D
    RSZ
    RSZ --- ---
    GOG23: jéžiš, co to je zas za blábol, tohle prostě primátor/ka kurva dělat nemá, tak má dostat přes prsty, hotovo
    GOG23
    GOG23 --- ---
    _TOM: nedělám si o martině žádný iluze, ale myslim si, že kdo s čim zachází tim taky schází. On ten David Ráthů taky metal jedno trestní oznámení za druhym a jak dopad.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    neměl byste někdo na půjčení DVD 1984 od Orwella? předem díky
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    NYCK: Nojo :) Ale na Lešné necháš balík jinde, protože projít Lešnou je pomalu na 2 dny. Takže tam musíš alespoň pojíst a utratíš za spoustu jiných věcí.
    V Liberci se evidentně snaží aspoň na něčem vydělat, když se ta zahrádka dá projít ani ne za hodinu a ani žízeň u toho nestaneš.
    RSZ
    RSZ --- ---
    BEBERA: když se záchodama to je těžký, postavíš záchod, a lidi ti tam choděj srát
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    RSZ: a v přehnaném vstupu jsme ani nenašli záchod.
    NYCK
    NYCK --- ---
    Ve Zline v ZOO se vzdycky parkovalo zadax a parkoviste je primo u vchodu uz desitky let. Zoo patri k nejnavstevovanejsim u nas. Chapu ale, ze management liberecke zoo se inspiruje radsi v Praze, ktera je blizko a vybiraji taky kilo nez se podivat jak to leta funguje na 400 km vzdalene Lesne. Holt jiny kraj jiny mrav
    _TOM
    _TOM --- ---
    RSZ: stopro
    RSZ
    RSZ --- ---
    ...až se postaví parkovací dům, tak zase někdo přijde s tím debilním mostem přes údolí, vsadíte se?
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    mě pobavilo, když jsem včera čekal na Fughnerce na bus, že v parkovacím domě u OD Forum jsou motokáry - každý den po celý rok! :-D

v Plaze nahoře na Šalďáku jsou zas dinosauři, podle mě je tady velkej prostor pro spolupráci - závody motorizovanejch dinosaurů v okruhu Pražská-Moskevská.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Postavili ZOO a kulturák, ale chodili jim tam lidi...
    KOJB
    KOJB --- ---
    RSZ:chápeš to správně ...
    RSZ
    RSZ --- ---
    postavili přehnanej vstup, tak se postaví i přehnanej parkovací dům..

jinak chápu to tak, že mluvčí mi jako návštěvníkovi "celé lokality Lidových sadů" říká VYMRDEJ?

"Parkování na zmíněné ploše je nutné regulovat," říká mluvčí ZOO Liberec Jan Kubánek. „Jedná se o pozemek, kam v průběhu roku odstavují svá vozidla návštěvníci celé lokality Lidových sadů a přilehlých městských lesů, slouží i pro Dětský koutek a večerní akce Kulturního domu Lidové sady."
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    TABBY: už ať tam proboha postaví ten parkovací dům!
    TABBY
    TABBY --- ---
    Návštěva ZOO se lidem prodraží o parkování - Jablonecký deník
    http://jablonecky.denik.cz/zpravy_region/navsteva-zoo-se-lidem-prodrazi-o-parkovani-20150609.html
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    V opičích horách máš s dietetickejma pičovinama smůlu...
    CERNA_RUKA
    CERNA_RUKA --- ---
    Veganstvi v Opičích horách...
    RSZ
    RSZ --- ---
    FEEX: plyš-sliz-safari?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam