• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    TABBY: oni už mají novou slonici?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    RSZ: Nojono, já sem už halt tou Prahou zkaženej, že mi to v tom Liberci příde skoro zadarmo...

Buďte rádi za to co máte, holoto!!!
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: Mno von i ten jedinej tucnak taky neni moc pozbuzujici Ale hlavne ze maj nový velitelstvi a branu zezadu diky který jsem nevedel jak tu zahradu prochazet
    TABBY
    TABBY --- ---
    MORIARTY: V zoologickych zahradach jsou temer vyhradne slonice. Sloni jsou totiz agresivni, kdyz na ne jde rije. Doporucuju http://www.choboti.cz/.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    TABBY: Dvě slonice v jednom výběhu? Tak to se nedivím, že jsou depresivní. Určitě se celý dny navzájem ujišťujou, jak jsou hubený.
    TABBY
    TABBY --- ---
    RSZ:
    MORIARTY:

Jsou to slonice. Obě. To jen tak pro pořádek ;)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Já mám vstup do ZOO zadarmo, ale nechodím tam, ti sloni jsou fakt depresivní
    RSZ
    RSZ --- ---
    HAROLD: žena teď platila rezervaci v safarikempu ve dvoře za nějaký dva litry, no a kdybych jel na africký safari tak je to na osobu za 30 táců, ale srovnávat to moc nemůžem ne?
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: a zoufalej slon na kterýho se už dva roky nemůžu podívat protože je mi smutno
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    HAROLD: jenže tam neni pulka kotcu prazna jako pred mesicem v Liberci ...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    RSZ: A pivo tam měli za korunu padesát!

Do pražský zoo máš vstup pro 4člennou rodinu šestikilíčko celoučký, a bez gigantů...
    RSZ
    RSZ --- ---
    klasická permanentka, na jméno, s neomezeným vstupem, tedy to čemu se běžně říká permanentka - není
    RSZ
    RSZ --- ---
    FEEX: Dobře, vezmeme 15ti násobnou vstupenku, a budeme tomu říkat permanentka.. jinde se tomu říká 15 vstupů za zvýhodněnou cenu.
    FEEX
    FEEX --- ---
    RSZ:
    Permanentka 15 (přenosná na 15 vstupů) 850 Kč
    Permanentka 30 (přenosná na 30 vstupů) 1.500 Kč
    Permanentka 100 (přenosná na 100 vstupů) 4.000 Kč
    Zlatá roční vstupenka (přenosná pro 5 osob - vstupy neomezeny) 9.000 Kč
    Každá z uvedených permanentek umožňuje v rámci otvírací doby jednoho dne
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..btw permanentky taky nejsou - protože turnikety v novém vchodu:))) progres
    RSZ
    RSZ --- ---
    FEEX: hele mě ne, možná proto že zoo máme kousek od baráku a chodí se tam xxkrát ročně.. ještě nedávno měla za tuhle cenu žena s dětma permanentku na rok..
    FEEX
    FEEX --- ---
    RSZ: do samotny zoo muzes jit bez gigantu za pulku tusim .... tohle je za 4 lidi + Giganti .. sory, ale to mi prijde dost levny ...
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    RSZ: v tom se už to kilíčko za parkovný ztratí, lambáda
    RSZ
    RSZ --- ---
    vstupné do liberecké zoo vč. dočasné výstavy GIGANTI V ZOO pro 4člennou rodinu = 590,- ...oni nechtěj aby se tam parkovalo, aby se tam sralo, a dokonce ani to aby se tam chodilo..
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    _TOM: Kolikrat do te Prahy (Ústí) za dva roky jela,ze ji vyuctovali 150-300k?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam