• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOJB: sám mám málo

KOJB
    KOJB --- ---
    RSZ: taky bych prosil jednu helmu :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: jo, tam to bylo stejný. teď po reko už je to ucházející. pořád to teda nevypadá jako v kriminálkách, ale jde to. vrcholem nabídky je bejvalá sociálka na miladě horákový (pokud vím, tak tam se právě z třebízskýho měli stěhovat).

RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: no pravda že na pastýřský to vypadalo stejně, ale tam jsem byl tak před 10lety naposledy
    CERNA_RUKA
    CERNA_RUKA --- ---
    RSZ: tak to ja bych si neco vzal:D
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: málo chodíš po policejních služebnách :))
    nicméně třebízskýho byla fajn lokace, a nechtělo se jim se stěhovat.
    RSZ
    RSZ --- ---
    GOG23: je tam taky krabice vobuchů s kasrem a hromada pout
    GOG23
    GOG23 --- ---
    RSZ: nemáš helmu navíc ? :-D
    RSZ
    RSZ --- ---
    univerzita kupuje barák po policajtech (teda ještě před policií to vejšce patřilo, byla to kolej) v Třebízského ul., docela skanzen, čas zastavenej před 50ti lety, kromě kotelny tam nesáhli od padesátých let snad na nic. PČR je pryč pár měsíců, v tomhle stavu to používali (třeba sociálky fakt k poblití).

všechny místnosti vypadají nějak takhle

CHORBON
    CHORBON --- ---
    RSZ: cece to zavedli v mexiku cca pred 15 lety a situace se jen zhorsila vetsina rodin si koupila 2 auta s rozdilnou spz
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    CERMINEK: Dík, ale už jsem našel jiný, tak příště :-)
    ONDREJTORAL
    ONDREJTORAL --- ---
    Ahoj, rozprodáváme knihovnu po babičce, liberečáci to mají bez poštovného. Cca 500 knížek, seřazeno podle autorů. Zájemci prosím do zpráv nebo na ondrej@toral.cz. Díky.
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UOx3bD6_zA3Mi6ED-ZJexy_87uHuI87Ijx3GraMF7l0
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    LUCKY_MAN: mám 5mx90cm zbytek, co jsem pokládal koberec... když si ho dokážeš přispůsobit je tvůj..ale asi už pozdě co?
    ACID
    ACID --- ---
    jen ze zvedavosti, lanovka na jested uz je v provozu?
    RSZ
    RSZ --- ---
    HAWKEYE: buď rád že sem jezděj v pátek na nákup až ze semil:))
    ..možná že bez zácpy u kruháče by takovej nákup ve "velkoměstě" ztratil jeden ze svejch atributů:)
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    nicemu to nepomuze uz proto, ze tady lidi na kruhaci jezdit neumi. Casto na tomto miste vidim strejdu, kterej zastavi celej kruhac proto, aby pustil Lojzu z vedlejsi...
    RSZ
    RSZ --- ---
    no prostě na velkej nákup pojedou jeden pátek auta se sudým číslem na konci SPZ, a příští týden s lichým, jako v paříži když je smog:)
    GECKO
    GECKO --- ---
    WYMA: No to je pravda, ale... Kdo jede od Letny smerem ke Globusu, musi dat prednost tem, co jedou po prvnim kruhaci, pak z nej sjet a dat prenost tem, co prijeli od Prahy a sjeli a chtej jet ke GLobusu, pripadne tem co jedou od Globusu a chtej jet po dalnici smer Chrastava, a pak prijedou k tretimu kruhaci a tam musej dat prednost tem, co jedou od Globusu a chtej jet po dalnici smerem na Turnov. Tyhle aut ated odpadnou, protoze z toho kruhace odbocej hned a nebudou ho muset objizdet tri ctvrtiny a kolidovat s tema, co prijizdi od Letny... takze ano, nejspis to o neco pomuze, ale situaci to zrejme zcela nevyresi.
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ:
    GECKO: co tak vidím, tak nejvíc kolon je kolem toho prvního kruháče od letný, ve směru jednak od tý letný a pak od letky. nepřijde mi, že by vznikal problém pro lidi co jedou od globusu směr turnov.
    ale asi jo, trochu to odlehčí...
    GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: No... jen jsem zvedavej, jestli to ty kolony fakt ukonci... IMHO ne. Odvede to trochu stranou auta, co od Globusu chtej jet po dalnici smerem na Turnov. Ale ty co prijedou sjedou z dalnice a musi na ten polokruhac a pak na ten pod trati stejne a tim blokujou lidi, co jedou od Pavlovic. Parkrat me napadlo, jestli iby nepomohlo ty kruhace propojit a udelat z nich jeden velkej pseudokruhac... tim jak jsou tri za sebou tam je desne moc koliznich mist, kde clovek nekam vjede, ale hned musi nekomu dat prednost. Kdyby se jezdilo jen dokola jednoho velkyho tak spousta tech koliznich mist ubyde...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam