• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    GOG23: o 200% ?
    GOG23
    GOG23 --- ---
    6746: jak české přepálit naprosto neadekvátně cenu, víme ?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: No, taky moc pěkné.

Jinak aby bylo jasno. Nijak tady nefňukám nad tím, že bych měl zaplatit za vodu. Ale očekávám spíš cenu v kraji obvyklou a mravnou. A při tak zásadní změně objednávky, jako je sklenice (obvykle zdarma nebo za symbolickou cenu)-karafa za 55,-) bych čekal jemné upozornění od obsluhy.
    A psal jsem to proto, že to vnímám jako svoji chybu, že jsem se nepodíval do lístku (kdo zná lístek v Huse, tak ví, co je to za opruz) a aby se tu někdo další stejně nenachytal.

Chytračení si prosím příště strčte do zádele.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: já se takhle už 2x spálil v bílém mlýnu, objednám si k jídlu "velkou vodu", prostě nechci ty 0,2 lahvicky,.. Dostanu láhev, a na účtu potom zjistím že je to poslána italská minerálka za 99,-
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    WYMA: Mě ceny nezajímaj.. Ale když tak trvám na vodě zadarmo a jsem cech a českých hospodských praktik znalej tak pri nabídce karafy tudíž většího množství vody očekávám ze to je právě tah na peněženku(a zeptám se).. Kdyby mu nabídla barel taky kejvne?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    WYMA: Spíš jedu pohledem na lístku, vyberu si pěknou malou cifru a pak se zeptám cože to vlastně jako je.
    WYMA
    WYMA --- ---
    JOHNNY_BOSCO: jak jako ma zeptat prosimte? ty se jako pri objednavce v hospode ptas, co to stoji??
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    TABBY: no jasně.. Ale tak stejně když chci sklenici a je mi nabízena Karafa mam se optat.. Já do hospod a restauraci na vodu na nechodím tam kvůli tomu pak nebulim..
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    Lina huba.... Se má zeptat co to stoji.. Je jasný ze v CR není zadarmo ani prd.. Tak se nesmí divit..
    WYMA
    WYMA --- ---
    NOIZER: taky bych nerekl, ze by k obedu meli neco davat jen tak zadarmo. problem je spis v tom, ze pri objednávce sklenice vody nechces platit 55 za karafu...
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    ERVIN: proc by to k obedu mela bejt samozrejmost? ja to treba beru jako samozrejmost ke karafe vina, kafi nebo dobrymu panaku.. ale proc k obedu?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    6746: To je pravda. V Améru to je samozřejmost a k snídani ve snídaňárně máš takhle zadarmo i kafe. Pochopim, že je sere, když by tam lezli lidi a za celej večer vypili vodu, ale k vobědu by to stejně jako malá sklenička ke kafi prostě měla bejt samozřejmost...
    6746
    6746 --- ---
    GOG23: Jak české, chtít jít do hospody na vodu zadarmo...
    GOG23
    GOG23 --- ---
    JONAS3: jak české
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Drobný zážitek z Husy. Občas tam teď zajdu (když mne něco zaujme v lístku), jídlo docela OK, co mě tam baví, je rychlost.
    Ovšem teď jsem byl dost překvapený při placení. Na dotaz, co bych si dal k pití, tak jsem požádal o sklenici vody. Na to mi slečna nabídla celou karafu, což jsem odkýval. Přinesla 1,5 l vody v karafě, kde byly asi 3 čtvrtky citrónu a pár lístků mátu. Ovšem na účtu tohle bylo za 55,- Docela prasárna.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    EWUSHA: Kotelna má od 10:30 a tatarák mají dobrý. :) https://www.facebook.com/restauracekotelnalbc
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    EWUSHA: přímo u přehrady: http://www.restaurace-mnisek.cz

Jako na mišelínskou hvězdu to asi nebude, ale poctivě se snaží, pokud zrovna nemají přílišnou kocovinu :)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    BINARY_PARANOIC: Fojtka je dál než potřebuji ;-) Ale někdy pro případné příště.. kde tam?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    EWUSHA: v Liberci je myslím odpověď zřejmá, co se okolí týče — co třeba Fojtka?
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Kam v Liberci či okolí zajít dopoledne na Carpaccio či tataráka?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam