• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    RSZ
    RSZ --- ---
    BEBERA: žejo, konečně pláž.. akorát na to hroutící se skákadlo je smutnej pohled
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    RSZ: Co kdybys jim napsal, že je to vlastně docela hezké a že to tak mohou nechat i do budoucna? :)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    RSZ: ok
    RSZ
    RSZ --- ---
    VEETUHS: no, "trápilo", prostě mě zajímalo jestli je to pořád suchem a napsat email na povodí labe zabere 4 vteřiny, a mám vyzkoušený že je to instituce která na maily odpovídá
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    RSZ: tebe to pořád trápilo, jo? :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    VEETUHS: zeptal sem se hráznýho:

Dobrý den, nízká hladina v nádrži VD Harcov je způsobena suchem, resp. přirozený přítok do nádrže (prům. cca. 20 l/s ) je menší než předepsaný hygienický odtok z nádrže ( 46 l/s ) a proto dochází k zaklesnutí hladiny v zásobním prostoru nádrže.

Vrchovský M.
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    SYMEON:
    SYMEON: keine panik auf titanic, jsme f sudetech,reichenberg...
    R.E.I.C.H Friends, une serie du troisieme REICH avec Adolf Hitler Himmler Goring Eva Braun
    http://www.youtube.com/watch?v=XZP5RsaRg6k
    SUIOR
    SUIOR --- ---
    Přesně! Gauhauptstadt byl jen jeden!
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    SYMEON: hele vocode žijeme přece v župním městě... já bych se tý historii křečovitě nebránil
    FUCKENBRAU
    FUCKENBRAU --- ---
    ATAN: ten je normálně z Moskevský z nějakýho bytu, každý ráno se tu prochazí už několik let..
    LOKOS
    LOKOS --- ---
    SYMEON: mrda, az mi z toho vystreluje pravajda...
    TABBY
    TABBY --- ---
    ATAN: Ten uz bude placatej, co...
    ATAN
    ATAN --- ---
    6746: V patek u vchodu do hotelu Pytloun u palace Syner pro zmenu sedel cerny kocour s bilym flickem pod nosem. Nehnul se od sloupu. Asi zase nekdo v Liberci vyhazuje kocky.
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    SYMEON: feskrze sympathisch
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    Co si myslíte o způsobech, kterými si náš freecoolin primátor buduje svoje PR za pomoci dekorací čínských filmařů? :)
    YORICK
    YORICK --- ---
    6746: vypada jako Oldrich! ten je ale doma, byl doma cely vikend. mel zaracha.
    6746
    6746 --- ---
    Neztratilo se nekomu v centru Liberce kote?

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    EWUSHA: Meleš blbosti. Jestli po silnici, po které vede normální autobusová linka, musíš když uvidíš autobus zajet mezi stromy a zastavit, tak je něco špatně. Netvrdím, že ta cesta musí být postavená v kategorii S11,5/90, aby si tam máča mohli dokazovat, kdo má kratšího pinďora v jeho audině, ale musí být schopná sloužit účelu, ke kterému se používá. Jeden z dalších parametrů je , že když po ní jezdíš celoročně, tak nemusíš měnit 2x ročně tlumiče, stabilizátory a 4x ročně silentbloky.
    EDASX
    EDASX --- ---
    joo vozkové na stupni dopravy 4 až 5
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    JONAS3: já tam jezdím s autem a zatím jsem problém fakt neměla. možná to bude tím, že se necpu všude, ale když jede něco proti, kor velkého, tak počkám. Ale jasně, je nutná pořádná cesta pro máča, co to potřebujou všude valit 200km/hod. Pak to tam bude jistě bezpečnější.

zajímalo by mě, jak to dělali vozkové, když tam jezdili s kočáry. takový kočár není o moc užší než auto...

DOCENT: souhlas. za chvíli budou asfaltovat i turistické cesty, když někteří borci zkoušej, kam až po šutrech dojedou.
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    Zítra ve Varšavě, kdo se chce více dozvědět o rostliné stravě ve sportu, pro děti, o veganství obecně a samozřejmě ochutnat veganské dobroty atd...
    časový harmonogram:
    13:10 Stravování a výživa při silovém a vytrvalostním tréninku
    15:10 Vaření s Mikynou
    16:15 Prezentace Farmy Naděje a o. s. Šance zvířatům
    16:50 Volná diskuze se třemi vegan rodinami o dětské stravě
    Na závěr promítání krátkého dokumentu o veganství Spojení (Making the Connection).
    +afterpárty v Pivním baru Azyl - PRESENTO / SAME RIVER TWICE
    https://www.facebook.com/events/787735214672757/
    [ Viva la Vegevolucion / festivalfestival / 19.9.2015 / CR - Liberecky kraj - Kino Varšava, Frýdlantská 285, 46001 Liberec ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam