• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    JESTEDMAN: ja tedy preferuju Labský Zámek aka Labák a v posledni dobe uz zkraceno na LÁK
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    TABBY: na celý den... a můžeš odcházet a vracet se tam... a asi je to stovka... Hele ona ta kavárna taky musí z něčeho žít... a když tam přijde matka a pije své donesené pití (že má vlastní pití a jídlo pro dítě, to nikdo neřeší) a ještě se ti tam ty hračky ztrácí... Prostě provozovatelku chápu (byť nematka, občas tam zajdu na kafe a občas zírám, čeho jsou matky schopné...)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    BEBERA: Ségra si vždycky užívala program kulturáku ve Vratislavicích (10, 10, 10). Hrají tam pohádky, teď tam bude Halloween. Je to kousek od tramvaje.
    vratislavice101010.cz/#program
    TABBY
    TABBY --- ---
    BEBERA: Vsude stejne :)

BEBERA: "děti od 1-10 let vstup 60 Kč"
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    BEBERA: https://www.facebook.com/Semafor-d%C4%9Btsk%C3%BD-koutek-a-kav%C3%A1rna-855127787844977/timeline/

Musím to podporovat, protože bych do dvou let chtěla zabřeznout, tak aby mi to nezrušili - bydlím fakt kousek od toho.o)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MUFLONEK: Tvořivých činností mám plnou skříň, ale ty rezervuju na dobu nemocí. Dokud budou zdravé, musíme být mimo domov, jednak to negeneruje bordel a jednak se mimo domov nervou.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MUFLONEK: Super, dík za tip, Semafor neznám...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    BEBERA: Jeď k sousedům - kavárna s dětským koutkem - Semafor.o) v Jablonci nad Nisou...

Nebo zkus prostudovat program nějakých mateřských center... Případně se inspiruj tvořivými činnostmi na netu.o)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    JESTEDMAN: Ano díky, IQ park je dobrý, ale už mě to s jedním dítěte 3+ vyjde na 230 Kč, není to holt na každý týden...
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ok trochu vážnosti, IQ park není nejdražší a děti tak 4+ si tam užijí celé odpoledne. a pokud v liberci prší, zkus se podívat na/za kopec, tam s největší pravděpodobností svítí sluníčko :)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JESTEDMAN: Jojo, google nabízí mnoho tipů, co dělat v deštivém počasí: https://www.google.cz/webhp?ie=UTF-8#q=opil%C3%A1%20matka
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    BEBERA: tak v liberci jsou i jiné hospody než jen stále opakovaný žabák
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Máte prosím tipy, co ještě podnikat s malými dětmi za rozumnou cenu v deštivém počasí kromě:
    bazénu
    galerie
    botanické
    dinoparku
    a žabáka
    ?
    Dík
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MORIARTY: osvědčilo se mi je po otevření zamrazit. Dobrý je ale ty zbylý něčim proložit, aby se neslepily;) Jináč mě teda šmakujou dost, když se s nima láduju..
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Ty korpusy na pizzu jsou nějak předpečený a nebo je to jen utočený těsto? Pokud to neprošlo pořádnou tepelnou úpravou, tak bych viděl na minimální spotřebu ten den.
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    Korpusy mi taky jednou po dvou dnech zezelenaly.
    KOJB
    KOJB --- ---
    RSZ: papír je jasnej... možná to někdy nechaj jen tak tak... jinak tam rád kupuju sejry. Spíš by mě zajímalo porovnání s tou sýrárnou ve fóru...
    NYCK
    NYCK --- ---
    RSZ: v papíru jasná věc, tenkrát jsem ten kousek jen odkrojil a bylo to v klidu, ale u těch korpusů mě to nepříjemně překvapilo za 160 nebo tak... už ten první po otevření zaváněl jako žluklý.. asi daň za horké léto
    RSZ
    RSZ --- ---
    NYCK: kupujeme tam máslo, sýr i další věci, a ok.. A zrovna parmezán /no gran moravia/ vydrží i 2-3 týdny ok, do papíru a ne do igelitu to dáváte?
    KOJB
    KOJB --- ---
    NYCK: už jsem tam taky bral paprikovej sýr a za dva dny měl zelenej flek. U moravie minule taky, ale ne tak rychle, ale stejně... že by šla kvalita dolů?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam