• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    RSZ
    RSZ --- ---
    ARILIN: univerzita podporuje 2 chráněný dílny, partu chlapů co závodí s autíčkama na autodráze, a ještě do nedávna i homosexuální posilovnu, takže welcome
    ARILIN
    ARILIN --- ---
    RSZ: :D ani jedno. Holt se budeme muset spolehnout na Technickou univerzitu...
    RSZ
    RSZ --- ---
    ARILIN: ste alespoň slepý, hluchý, nebo debilní? nebo menšina?
    jestli ne, tak sory, ale zkušebna zadarmo bohužel..
    ARILIN
    ARILIN --- ---
    Zdravím,
    sháníme zkušebnu (nebo cokoliv, co by se tak mohlo tvářit) pro divadlo Podivín.
    Kdyby někdo o něčem věděl, dejte prosím do zpráv echo.
    Zn. prachy nemáme, platíme v naturáliích (volňásky, koláče...)
    P_T
    P_T --- ---
    nahodou docela sympatak. tak nema rad Zidy, uprchliky, slunickare, muslimy a neziskovky - no a co? to ze ma trochu nezdravej vztah ke zbytku lidstva z nej jeste nedela zmrda...
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: je z liberce, tak mě zajímalo, jestliho pazdráta někdo zná
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: fejsbukovej přísňák jakých je milión.. je něčím zvláštní?
    CDR
    CDR --- ---
    znáte někdo tadytoho zmrda osobně?

https://www.facebook.com/miloslav.kanka.9?fref=ts
    GOG23
    GOG23 --- ---
    HNZDD: no dyť to je přeci jasný to ví každý debil
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    CDR: tak zasahovku chápu.. šel bys ve dvou prudit do baru plnýho vožralejch??
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    CDR: Předstírání a umělé vykazové práce - level státní zaměstnanci?
    CDR
    CDR --- ---
    CERMINEK: jako to jsem četl a slyšel, ale proč jsou u toho hasiči a zásahová jednotka? To mi moc hlava nebrala.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    CDR: žádná novinka, v rádiu to oznamují už víc jak dva/tři týdny, že každý pátek a sobotu budou plošně v celé ČR kontrolovat nalévání nezletilým... Trochu se to míjí účinkem, když to oznámí ve zprávách, že ty kontroly budou.
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    GOG23: snih můžeš odklízet traktorem nakladakem nebo nějakou malou mechanizaci ty debile :-)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    HNZDD: ty si přestal jíst maso ? :-D
    CDR
    CDR --- ---
    tyve, včera ve stereu bylo asi dvacet policajtů. Hledali nezletilé pijáky. To by nebylo ani tak divný, jako to, že polovina z nich měla taktické vesty, kukly a přilby.
    Hrozná chládkovina.
    Trochu mě mrzelo, že vypadám zletile, anžto jsem neměl občanku a v kapse jsme měl nějakou zeleň, to by byla zábava :)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    GOG23: gogi obcas se ucastnim verejnych zakázek. A nektery zadání jdou proti selskymu rozumu..
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    GOG23: Třeba se Tibor něco přiučil ne ? viz. [ SYMEON @ LIBEREC - mesto jinak... :o) ]
    GOG23
    GOG23 --- ---
    HNZDD: to je přeci jasný že se tam bude uklízet sníh. Jak by řekla krnda: to by napadlo i debila ne ?
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    Bylo v Liberci
    Cross Country Open Mistrovství ČR
    https://www.youtube.com/watch?v=O7S0844VDzM
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    hele nevim jako nechci aby někdo nmařknul že se zastávám syneru ale viděl někdo projekt na tu přestavbu nebo zná zadání od města do soutěže?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam