• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    _TOM
    _TOM --- ---
    V Liberci je zavedený zajímavý zvyk. Ti, kdo chtějí nastoupit do autobusu zablokují výstup a vystupujícím nechají jen úzký průchod. V jiných městech už si všimli, že jsou tím sami proti sobě, v LB máme ale ještě v té věci jisté rezervy.
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    ACHERON: nerikej mi franta!
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ZICHY: netuším, ale doteď jsem myslel, že to je specialita Liberce, protože i když to je všude v ČR průser, tak se mi zatím nikde jinde nestalo, že by na mě řidiči při zipování troubili, najížděli a blokovali zipování tím, že si schválně stoupnou doprostřed, aby nikdo nemohl projet (to posledni byl nějakej heorickej franta s dobitou dodávkou)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Kamenického a Riegerova stezka, Semily-Spálov, listí už padá a začínají tam být hezký výhledy:

YORICK
    YORICK --- ---
    Eier ueber alles
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    DOCENT: Deutschlandpartyhardgesetzschaft
    RSZ
    RSZ --- ---
    DOCENT: dík seš hodnej, neznal jsem, navrhuji okamžitě uzavřít hranice s Německem a Rakouskem a výplach smyslových orgánů elektrolytem z autobaterky
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    To je ta kára co pouští ptačí tanec? https://www.youtube.com/watch?v=iPL6jXVcY98
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    GECKO: jezdi i na ceskolipsko.. jsem stejne postizenej.. dneska jsem byl zrovna na navsteve u mamy po nejaky dobe a slysel jsem ty kriply asi po 4 letech.. hned se mi votevrela rybicka v kapse!
    GECKO
    GECKO --- ---
    GECKO: ha... ted mi jeste zena rika, ze jsem v tom zapomnel ".....zarucene cerstve....." uprostred... horsi nez family frost
    GECKO
    GECKO --- ---
    EWUSHA: tak k hokejce jezdili pravidelne tusim v sobotu dopoledne.... jeste ted po peti ketech slusim ten ahrobni hlas z amplionu, co deklamuje "prodavame cerstva vejce a zamiony....... kupte si je id nas a pochutnate si" pocitam, ze jezdi po celym meste...
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Prej probíhá v ulici Sosnová občas prodej vajec z auta. Nevíte někdo něco bližšího?
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    EWUSHA: Tak to příští týden vyzkoušíme...
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    BEBERA: Já myslím, že tam nikdo nechodí. i s ohledem k tomu, že jsou na prodej a mají se vracet dotace, bo co :-)

JESTEDMAN: hovno tunel! zlatej důl... :-D
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    SUIOR: Blanka je bezva.o) i pro cestu do Modřan... Fakt super...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ZICHY: Zeptej se Gecka, má v tom jasno.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Fanoušci zipování se mají na co těšit :)

Tunelu skrz Liberec chybí bezpečnostní prvky, musí se rekonstruovat - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...elu-v-liberci-0sg-/liberec-zpravy.aspx?c=A151023_083359_liberec-zpravy_tm
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ZICHY: no chyba je v tý ikee, protože každej normální člověk jede v pátek ráno od Žabáka do práce. Do ikey se jezdí v neděli!
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    já ráno vyrazil (jako každý pátek) od Žabáka směr Ikea, cestou přemýšlím (jestli si nevzít domů nalezené koťátko, o masových koulích, Syneru a o podstatě temné hmoty ve vesmíru), najednou zjišťuji, že se nemohu zazipovat (asi něco dělám špatně) a ostatní řidiči mi hrozí fakáčem.....můžete mi prosím poradit, kde se stala chyba?
    SUIOR
    SUIOR --- ---
    Tak aby to pěkné téma vydrželo: Dnes Praha (nemocnice Motol) - Liberec (Růžodolská) přesně 1:15 v odpolední špičce (15:00 - 16:15). Tolik štěstí jen díky volnému levému pruhu v Liberci a... A to je důležité:
    Zcela volnému pruhu u zúžení před Boleslaví, kde pravý pruh z nepochopitelných příčin zablokoval bílý DAF s šedým návěsem a to nikoliv kvůli poruše. Pravděpodobně se pokusil školit zipující se řidiče, ale v záchvatu rovnostářské vášně si spletl pruh. Díky. Díky. Třetí dík je určen tolik pomlouvané Blance, "díky" které pro liberečáky teprve teď dostaly víkendové letenky smysl!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam