• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    já ráno vyrazil (jako každý pátek) od Žabáka směr Ikea, cestou přemýšlím (jestli si nevzít domů nalezené koťátko, o masových koulích, Syneru a o podstatě temné hmoty ve vesmíru), najednou zjišťuji, že se nemohu zazipovat (asi něco dělám špatně) a ostatní řidiči mi hrozí fakáčem.....můžete mi prosím poradit, kde se stala chyba?
    SUIOR
    SUIOR --- ---
    Tak aby to pěkné téma vydrželo: Dnes Praha (nemocnice Motol) - Liberec (Růžodolská) přesně 1:15 v odpolední špičce (15:00 - 16:15). Tolik štěstí jen díky volnému levému pruhu v Liberci a... A to je důležité:
    Zcela volnému pruhu u zúžení před Boleslaví, kde pravý pruh z nepochopitelných příčin zablokoval bílý DAF s šedým návěsem a to nikoliv kvůli poruše. Pravděpodobně se pokusil školit zipující se řidiče, ale v záchvatu rovnostářské vášně si spletl pruh. Díky. Díky. Třetí dík je určen tolik pomlouvané Blance, "díky" které pro liberečáky teprve teď dostaly víkendové letenky smysl!
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    GECKO: NEMÁŠ PRAVDU (to jen aby takové nosné téma vydrželo až do pátku)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    RSZ: to je nějaká kódovaná zpráva?
    RSZ
    RSZ --- ---
    BEBERA: za každou návštěvu v termálních lázních zemře v KPKP http://www.kpkp.cz/ koťátko, a jarda tauchman dostane křeč;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    prý už začalo derby Liberec-Jablonec, zatím Jablonec vede..
    počet případů žloutenky v Jabonci: 30
    počet případů žloutenky v Liberci: 4
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Jak to prosím teď vypadá v Termálních lázních Chrastava? Bývá tam plno, nebo budou rádi, že dorazíme, i když s sebou budeme mít děti (které tam podle internetových stránek moc nechtějí). Dík
    TABBY
    TABBY --- ---
    Ta bajecna zuzeni, jez se tu debatovala, jsou do kdy, vite nekdo?
    RSZ
    RSZ --- ---
    není tu někdo z reklamky? Občas potřebuju nějakou řezanou grafiku nebo nálepky, a chci to řešit rychle a bez formalit, nejlépe takhle:
    "čau vole, vyřízneš mi tohle?"
    "jo pošli číslo objednávky, bude to pod pětibokým kamenem"
    "díkyčau"
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    JONAS3: no to je taky tak dva roky zpátky, od té doby jsem se přesunul od fakovačů k předjížděčům :)
    YORICK
    YORICK --- ---
    JONAS3: nech, stoji to za to:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JESTEDMAN: To bude asi nějaká mejlka, ještě jsem neměl tu čest to tam předjet. Ale asi si udělám dnes cestou z práce zajížďku a nechám se zlehka pofakovat!
    SUIOR
    SUIOR --- ---
    Další varianta je kleknout si na koberec, vzít si do ruky autíčka a vysvětlovat a vysvětlovat :-D A s tím už by mě žena vyhodila :-)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    JONAS3: naposled když jsem fakoval nějakýho předjížděče v koloně u tunelu, tak jsem si všimnul že jseš ty :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    GECKO: mame a taky me to desi. kde se odevzdava ridicak vim, jeste to vzdani se volebniho prava...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    GECKO: Tak teď jsi mě rozsekal! Dneska mě na silnici všichni s...u, včetně filmového štábu, který zabral všechna parkovací místa u pošty,zrovna když jsem jela na poštu, aspoň že jsou tu takhle vtipné komentáře na zlepšení nálady...
    GECKO
    GECKO --- ---
    WYMA:
    SUIOR: Oba mate zjevne problem s chapanim psaneho textu. Tohle proste neokecate. Zip funguje v pripade soubezne jizdy a soubezna jizda je jasne definovana. To co obhajujete je predjizdeni, ok nic proti tomu, ale v tom pripade se nedivte, ze vas tam nekdo ochotne nepusti, protoze pokud dokoncujete rpedjizdeci manevr, tak proste nesmite omezit toho v prubeznem pruhu. A rozdil mezi tim neni pro pubertalni filozofy ale pomerne dulezity v pripade problemu.

Trochu me desi, ze lidi jaky vy maj ridicaky a volebni pravo.

Jinak nedokazete pochopit dalsi vec a to tu, ze ta popisovana chyba nespociva v tom, ze ridic nedojede PRAZDNYM pruhem az jke zuzeni. Problem nastava, pokud se pri soubezne jizde dvou souvislych kolon nekteri ridici z konciciho pruhu snazi do prubezzneho radit prilis brzy a ne az na konci, protoze tim fatalne narusuji plynulost celeho toho procesu.

To, ze ne vsichni pochopili jak se ma zipovat je pravda a vy dva jste bohuzel peknym prikladem....
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    BEBERA: Tak takhle si klepou na hlavu u mě. Já přesídlila z Prahy vedle do Jablonce.o) a nejproblémovější úsek je akorát sjezd od Kauflandu a pak kruháč u zeleného stromu.o)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam