• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    SYMEON: opa, nein!
    EDASX
    EDASX --- ---
    SYMEON: boží, příště si zajedu přes reichenberg a na opičí hory seru! tam už meine Prager Groschen neuvidí!
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    CDR: tak si tam tahni zpatky ty Sampone! Takovy prace co jsme do tebe investovali... Chuze po schodech,pribor... Uvedomujes si ze uz ani nesrkaš?
    CDR
    CDR --- ---
    tohle by se v opičích horách nikdá nestalo!
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    Reichenberg, gewesen Haupstadt des Sudetengau, Advent 2015.
    (toto opravdu stojí na terase Babylonu a vítá to všechny Pražáky v Liberci; v noci to září ještě o hodně víc)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    MUFLONEK: hele jeste desperado v parkovacim dome
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    JONAS3: ubytovala jsem je v penzionu Bambino.o)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MUFLONEK: pizza milenium, dobrý dětský koutek
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    kam zajít na večeři ne nic extra moc posh - prostě dobrá strava s rodinou se dvěma dětmi (5 - 6 let)? - Ideálně centrum.
    RSZ
    RSZ --- ---
    MAGGIE: nějak tady tomu nemůžeme s kolegama uvěřit, všichni tvrdíme že dnešní holky nosej sukně pod kolena a tlustý bavlněný punčocháče, můžeš prosím zařídit fotku studentek z prváku, druháku, třeťáku a čtvrťáku s vyšpulenejma zadkama? Potom uvěříme. Nabízím za to fotku architektů s tímtéž.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Nobelovku za legíny!
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: Jo jo a pak jsou lidi, kterým by totéž způsobilo vidět mne v podprsence. Tůdle!
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Hlásím, že i na našem ústavu jsou leginy, resp. úzké kalhoty, mezi pánskou částí v oblibě. Zejména však na mladých studentkach
    CDR
    CDR --- ---
    ERVIN: ale jako vidět tě v legínách by asi rozzářilo můj život na dlouho! :))
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    KOJB: hele ja si zahajluju pekne doma v soukromi, neni mi už nemin a mam rad svuj klid a pohodli.
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    KOJB: Plešatý hipstrfašouni nemůžou za vaše posraný životy.
    YORICK
    YORICK --- ---
    KOJB: děkuji, raději Fallout.
    KOJB
    KOJB --- ---
    A kdo se chystá v sobotu do Rock pubu na druhou nejpopulárnější kapelu v ČR (tedy podle českého slavíka)? škoda že ten koncik není U Žabáka, mělo by to tu správnou intelektuální atmosféru.....
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ:
    HZS Libereckého kraje | Informace a zajímavosti | Vybrané zásahy |
    http://www.hzslk.cz/56.4882-z-vyskove-techniky-hasici-zachranili-dva-dospele-a-jedno-dite.html

"v prvním nadzemním podlaží došlo na chodbě k požáru kočárku"
    Jak tomu mám rozumět? Jakože zkrat na kočárku, nebo nebohé děcko špatně típlo cígo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam