• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    v sobotu jsme byli v naivním na "Labutí jezírko", loutky, písníčky, vtipy.. ale co mě zarazilo:

hlavní záporňák - Rudovous, evidentně smažka, měl sílu z "brusinek", "brusinkovou" štávu mu vařila evidentní rómka Aranka (sic!) dost podivným způsobem, hrozně rychle se roztočila, a v laboratoři za ní se rozblikaly hadičky, a začala se vařit "štávička". Rudovous štávičku neustále vyžadoval, a Aranku kvůli ní zneužíval. Když mu Aranka přestala štávičku vařit, Rudovousovi vyhasnul rudý vous a přišel o všechnu sílu - náhoda? nemyslím si!
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    1KA: kdyz pansky, tak jedine SM!
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    LUCKY_MAN: Není třeba známka, super!
    1KA
    1KA --- ---
    POTRAT: pánský asi v HM :-)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    POTRAT: kozačky se odjakživa kupujou na internetu
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    POTRAT: CCC - prostě jakýkoliv nákupák Nisa, Forum, Plaza - tam si vybereš.o)
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    kde se daj v sobotu koupit kozacky? uvital bych tipy na nejaky ty butiky s nejakou neuplne obvyklou modou(zeny budou vedet o cem mluvim, sam vim hovno). Do zabaka jdu samozrejme hned rano, ale kdyby uz to tam bylo nahodou rozebrany, tak potom co?
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    Dnes v Azylu. Gattaca, Empty Hall of Fame, Gomora, HellForHealth a Cárcory, aneb Mikurash party 2.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    JONAS3:
    HNZDD:

Tak nakonec já se spletla děti už chodí do čtvrté třídy, takže jsme skončili v Radničním sklípku a všichni jsme si to moc pochvalovali.o)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    LUCKY_MAN: já v tom vidím že až začne pořádně padat tak se to může uklidit později než na dalnici
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    další buzerace..
    WYMA
    WYMA --- ---
    jj, bez papírů raz dva. stejně směr liberec od jeřmanic.
    ta 110 má jakž takž smysl kolem hodkovic, jinak je to málo.
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    už se těšim, až se na mě cestou z Paceřáku na Turnov pověsí Passat
    ANS
    ANS --- ---
    ja radost mam, 110 je tam imho uplne v klidu
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Tak to fakt (ne)máme radost, že moje přestupky budou o dalších 20km/hod vyšší...grrr. (říkejte mi piráte).

http://www.libereckadrbna.cz/...esta-z-liberce-na-turnov-bude-pomalejsi-ale-nebude-treba-znamka.html
    RSZ
    RSZ --- ---
    SYMEON: opa, nein!
    EDASX
    EDASX --- ---
    SYMEON: boží, příště si zajedu přes reichenberg a na opičí hory seru! tam už meine Prager Groschen neuvidí!
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    CDR: tak si tam tahni zpatky ty Sampone! Takovy prace co jsme do tebe investovali... Chuze po schodech,pribor... Uvedomujes si ze uz ani nesrkaš?
    CDR
    CDR --- ---
    tohle by se v opičích horách nikdá nestalo!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam