• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    1KA
    1KA --- ---
    MALY_BOBIK: já myslela, že chceš studovat auru :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHORBON: asi sem se blbe vyjadril eura potrebuju :)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    MALY_BOBIK: ja od tebe vemu klidne neco, za kolik je nechas?
    WYMA
    WYMA --- ---
    MALY_BOBIK: menim v jedny z tech dvou na prazsky. ale jestli maji nejlepší kurz netusim.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    poradte kde maji v lLiberci nejlepsi kurz na aura, do Žabáku pujdu kiolem poledne ale tak radsi bych si to porovnal aby me tam nenatahli.

dik
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    RSZ: zlatý komunisti! a vubec už ani ty zimy ..
    RSZ
    RSZ --- ---
    HNZDD: dneska je taková zvracená doba, že když narveš 14ti letýmu klukovi klíče s čipem do prdele, tak tě budou ještě popotahovat po soudech:/
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    RSZ: tax mu narval čip do prdele a poslal ho domu?
    RSZ
    RSZ --- ---
    nalezené klíče s čipem, čip na sobě má adresu plzeňské firmy co dělá hromadné stravování
    paní z Plzně mi nadiktovala školy které používají jejich čip v liberci
    zajel jsem na zš lesní, a zjistil číslo čipu
    podle čísla čipu mi v plzni zjistili že majitel je ze ZUŠ jabloňová
    vedoucí jídelny v ZUŠ jabloňová zavolá mámu majitele, a ta za mnou pošle svého syna

..teď bych mohl říct profit! feels lajk amelie z montmártru! ale!

přijede kluk, kterýho vyhazuju od baráku, protože mi BMXem kurví lavičku!!!!
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    GOG23: sou otázky.. normálně... zepředu zezadu s aktovkou bez aktovky
    GOG23
    GOG23 --- ---
    RSZ: a jak ji zneuzival ?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: Chceš říct že se autor inspiroval výjevy z našeho kraje ? a že Rudovous byl narko playboy ?
    RSZ
    RSZ --- ---
    v sobotu jsme byli v naivním na "Labutí jezírko", loutky, písníčky, vtipy.. ale co mě zarazilo:

hlavní záporňák - Rudovous, evidentně smažka, měl sílu z "brusinek", "brusinkovou" štávu mu vařila evidentní rómka Aranka (sic!) dost podivným způsobem, hrozně rychle se roztočila, a v laboratoři za ní se rozblikaly hadičky, a začala se vařit "štávička". Rudovous štávičku neustále vyžadoval, a Aranku kvůli ní zneužíval. Když mu Aranka přestala štávičku vařit, Rudovousovi vyhasnul rudý vous a přišel o všechnu sílu - náhoda? nemyslím si!
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    1KA: kdyz pansky, tak jedine SM!
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    LUCKY_MAN: Není třeba známka, super!
    1KA
    1KA --- ---
    POTRAT: pánský asi v HM :-)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    POTRAT: kozačky se odjakživa kupujou na internetu
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    POTRAT: CCC - prostě jakýkoliv nákupák Nisa, Forum, Plaza - tam si vybereš.o)
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    kde se daj v sobotu koupit kozacky? uvital bych tipy na nejaky ty butiky s nejakou neuplne obvyklou modou(zeny budou vedet o cem mluvim, sam vim hovno). Do zabaka jdu samozrejme hned rano, ale kdyby uz to tam bylo nahodou rozebrany, tak potom co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam