• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Prázdná delta ožije (už zase)
    Prázdná Delta ožije, vznikne zde velká jídelna - Liberecký deník
    http://liberecky.denik.cz/zpravy_region/prazdna-delta-ozije-vznikne-zde-velka-jidelna-20160104.html

Taťka převedl vilku na synka. Btw. jestli se nechal uplácet, tak je trochu nešťastný kupovat dva činžáky (viz text) ne?! Leda že by smažil jako Dbalý v nem. Na Homolce..
    Nečesaný se stal majitelem rodinné vily, obvinění rodiče se báli zabavení - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/necesany-prevedl-vilu-na-syna-d2n-/domaci.aspx?c=A160103_214804_domaci_ale
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    GECKO: hlavně tam se lidi z LBC nedostanou, pokud tedy mluvíme oba o stejné školce, kterou vede paní Hillebrandová
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    GECKO: Psala jsem "celkem fajn", nevýhod téhle školky jsem si dobře vědoma a představu, jak vypadá skvělá školka pro moje děti taky mám dostatečně dobrou. Bohužel i přes veškeré nedostatky je to jedna z těch lepších státních, které tu v okolí máme.

Dost mě překvapuje, že se v Montessori školce smí volně běhat a křičet...
    GECKO
    GECKO --- ---
    BEBERA: A tohle je FAJN skolka? Doporucuju navstevu Montessorky ve Vrkoslavicich v Opicich horach... Tam naprostou vetsinu tohohle deti smi (teda na zahradu samozrejem taky sami od sebe nechodi, ale zase jsou venku skoro porad, kdyz je aspon trochu rozumne pocasi).
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    JONAS3: mě kdyby se to stalo, tak si zapnu nahrávání do mobilu a jdu se zeptat té učitelky, jestli je to pravda, malé děti si taky někdy vymýšlí. Pak bych zkontaktoval právníka s dotazem, zda to má smysl řešit žalobou nebo jinak. Jaká to byla školka? Zrovna se snažím udat děti v Liberci do školky, tak nerad bych je šoupl do něčeho podobného... :)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MAGGIE: Přesně tak, přesně to samé mě napadlo, když jsem ten článek četla. Problém dveří není, že by se nedaly otevřít, problém je, že je děti otevírat nesmějí. Máme celkem fajn školku, učitelky jsou milé, žádné krávy jako JONAS3: , školka je ve vile, ale děti se po budově samy procházet nesmí, leda jdou někam něco vyřídit. Po schodech do patra chodí vyrovnaní do dvojstupu za ruku. Na zahradu samy samozřejmě z bezpečnostních důvodů taky nesmí, běhat nesmí, křičet nesmí.

Už vidím, jak děti chodí s paní učitelkou organizovaně ve dvojstupu hrát na honěnou na střeše jídelny. A jakmile se lehce ochladí, začnou prudit rodiče, jaktože jejich Pepíček běhal kolem školky v mikině, když už to bylo na bundu a proč mu ji pančelka neoblíkla...

Fakt, dveřma to není...
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: ?

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ACHERON: No, napadlo mě to už vícekrát. Ale postavit žalobu na výpovědi 4 letého dítěte proti 4 starým krávám... Jsem lehce skeptický. Pracuji na jiné variantě.
    KOJB
    KOJB --- ---
    RSZ: já jsem hnedle myslel, že jsi to ty ...

ACHERON
    ACHERON --- ---
    JONAS3: žaloba?
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: naštěstí máme učitelky opravdu super (a všechny do 30 let), starý nerudný krávy jsem zažil jen jako dítě.
    No a nedávno byl ve školce mladej kluk, učitel - praktikant, a když jsem přišel pro děti, tak si mě vzal stranou a povídá:
    "Dobrý den pane X, víte co mi dnes řekl Jenda"
    já vyděšenej "šmarjá co?"
    "řekl že jsem pan učitel hovno"

takže o naše děti strach nemám:))
    (kdybych tu historku už vyprávěl někomu dřív, a třeba úplně jinak tak se omlouvám:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: Vidím, že máš podobné zkušenosti. Nám v pondělí jedna 3,14ča vychovávala syna ve školce tak, že když podle ní zlobil, tak ho nechala sedět v pondělí celé dopoledne venku na zahradě v -8°C na lavičce. Doma nám pak s brekem říkal, jak se třepal ze zimy. No a dnes samozřejmě začíná už pokašlávat. Takže docílily svého a další dítě bude doma nemocné a nebudou muset nic dělat, krávy dementní...
    RSZ
    RSZ --- ---
    MAGGIE: jinak řečeno, taková jedna stará píča vydá klidně za desatero plotů a patero dveří:)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    EDASX: tak hlavně aby pak dokázaly z daným prostorem pracovat i samotné slečny/paní učitelky
    RSZ
    RSZ --- ---
    slunce nad Libercem aktuálně:))))

BEBERA
    BEBERA --- ---
    Za ty roky mam vypozorovano,ze zatimco jet v sedm rano po necekane prosnezene noci z Liberce do Frydlantu znamenalo perfektne uklizenou silnici, R10 na Prahu byla stale jeste pod snehem...
    6746
    6746 --- ---
    LUCKY_MAN: Maj tady tmave fialovyho Superba II a tmavou Octavii III, sedan, tu nejnovejsi, bez majaku.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam