• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    _TOM
    _TOM --- ---
    BEBERA: Mě to pobavilo, jsem si jistý, že ten student to nemyslel tak, jak to vyznělo. Předkládal jsem to sem jako vtip.
    GOG23
    GOG23 --- ---
    Nabídka ryb | Rybárna pod Ještědem
    http://www.rybarnapodjestedem.cz/nabidka-ryb/
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    KOJB: co vím tak nejlepší ryby přímo v Liberci kromě žabáka jedině Makro. Živé na sádkách, znám Jablonné p.J. a nebo na Žabakoru, minulý týden jsem si tam vzal 5 pstroužků za dvě kilča a byli liboví, výběr je ale širší
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    _TOM: To bych si nebrala osobně, teď se PP1 učím a občas je mi nevolno taky...
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    v sobotu punkrock mejdan v Azylu
    _TOM
    _TOM --- ---
    Má přednáška zaznamenala nečekaný úspěch
    KOJB
    KOJB --- ---
    přátelé, kde v liberci prodávají čersvé ryby? myslím tím české ryby... existuje něco jako rybárna?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    GECKO: sestrenka tam ma holku a je z Liberce
    TABBY
    TABBY --- ---
    BEBERA: Behat a kricet muzou venku. Ale po schodech chodi, jak se jim chce...
    GECKO
    GECKO --- ---
    MAGGIE: mluvime.... jestli je tam aktualne nekdo z LBC nevim, ale rozhodne je tam hodne lidi z mimo JBC, tak uplne nevim, ze by bylo nemozne, aby se tam dostali deti z libu...
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    ACHERON: Stačilo by opět povolit fyzické tresty - když spratek je drzej, dostane facáka a nazdar, není třeba ho zavírat dlouhodobě na mráz (když bude pak nachcípaný). Ale abych chodil kontaktovat právníka? To mě poser, co to je za manýry? Nechtěl bych být učitel ...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    a co takhle :
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ACHERON: Tanvaldská ve Vratislavicích, třeba Sídliště je úplně jinde, tam byl o prázdninách a nedá se to vůbec srovnávat
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    GECKO:
    MAGGIE:
    V Liberci je taky Montessori školka.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Prázdná delta ožije (už zase)
    Prázdná Delta ožije, vznikne zde velká jídelna - Liberecký deník
    http://liberecky.denik.cz/zpravy_region/prazdna-delta-ozije-vznikne-zde-velka-jidelna-20160104.html

Taťka převedl vilku na synka. Btw. jestli se nechal uplácet, tak je trochu nešťastný kupovat dva činžáky (viz text) ne?! Leda že by smažil jako Dbalý v nem. Na Homolce..
    Nečesaný se stal majitelem rodinné vily, obvinění rodiče se báli zabavení - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/necesany-prevedl-vilu-na-syna-d2n-/domaci.aspx?c=A160103_214804_domaci_ale
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    GECKO: hlavně tam se lidi z LBC nedostanou, pokud tedy mluvíme oba o stejné školce, kterou vede paní Hillebrandová
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    GECKO: Psala jsem "celkem fajn", nevýhod téhle školky jsem si dobře vědoma a představu, jak vypadá skvělá školka pro moje děti taky mám dostatečně dobrou. Bohužel i přes veškeré nedostatky je to jedna z těch lepších státních, které tu v okolí máme.

Dost mě překvapuje, že se v Montessori školce smí volně běhat a křičet...
    GECKO
    GECKO --- ---
    BEBERA: A tohle je FAJN skolka? Doporucuju navstevu Montessorky ve Vrkoslavicich v Opicich horach... Tam naprostou vetsinu tohohle deti smi (teda na zahradu samozrejem taky sami od sebe nechodi, ale zase jsou venku skoro porad, kdyz je aspon trochu rozumne pocasi).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam