• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JENDAVB: cele je to takove plne mladasu hele
    GOG23
    GOG23 --- ---
    RSZ: tak z něčeho otec libereckého undergroundu žít musí ne
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    RSZ: a liquid jeste funguje?
    KOJB
    KOJB --- ---
    JENDAVB: a nebo taky ne ...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: Maj to nějky mladasové vydrzej dlouho podle me ...
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    RSZ: pes tvoji baby byl čurak!
    RSZ
    RSZ --- ---
    spot club? to je další liquid co za půl roku zkrachuje, protože v liberci sme prej samý čůráci?
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    JENDAVB: pudem spolu.. na sadime si na ty naše chytry hlavy ty idiotsky pleteny čepice v rasta barvach a budem děsne fpohodě... třeba si najdem kamarády... nový a lepčí..
    P_T
    P_T --- ---
    MAQS: neeeeeeeeeeeeeee!
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    MAQS: tohle je přesně pro HNZDD bude mít velkou radost typuju ho na první řadu :)
    MAQS
    MAQS --- ---
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    ZORBEN: pekna ta reklama na PEZ ktery se v lbc vyrabelo pak LIPO liberecka pochutina
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    GECKO: mostni provizorim ta m myslim stalo taky kdyz se rekostruovaly site pod masaryckou misto vozovky byly desný vykopy a kolovala urban legenda ze se v to m bude odlejvat tubud metra:))
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    LUCKY_MAN: tohle byla špica, pamatuju dobře jak na LVT přifrčela bábuška ze vsi a byla ve svym živlu, to propojení bylo dobrou atrakcí..
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    GECKO: stavelo se to jen na LVT
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    já chodil jen přes most v Šamánkově, kolem 95 tam byla i "točka" tramvaje, když se rekonstruovala Masaryčka

ad amfiteátry, to je tento, pak ten v liďákách, letní kino.... to nám jich moc nezbylo
    _TOM
    _TOM --- ---
    GECKO: Vstup do výstaviště byl na Tržním, patřil do toho celý areál až dětské poliklinice (nebo co tam dneska v tom baráku naproti lázním je). Areál pokračoval pak diagonálně za křižovatkou až ke skokanským můstkům. Tenhle most obě části areálu propojoval. Stavělo se to jen na LVT, pak se to zase zbouralo.
    GECKO
    GECKO --- ---
    LUCKY_MAN:
    CHORBON: Hmm.. na tuhle (nebo podobnou) fotku tehoz jsem uz nekde narazil (nejspis taky od Bovera klubu) a myslel jsem, ze ten most je nejaky provizorium pri rekontrukci neceho, aby se dalo dostat z jedny strany ulice na druhou... ale jak na to koukam, tak chapu to ted tak, ze to byla konstrukce, ktera propojovala obe casti vystaviste tak, aby se navstevnici dostali pres ulici a pritom zustali uvnitr arealu? Je to tak? A tahle opicarna tam stala porad, nebo se stavela jen pri konani nejkay akce?
    RSZ
    RSZ --- ---
    LUCKY_MAN: já si na LVT vůbec nepamatuju, myslím že to fungovalo tak že táta hlídal a máma šla na lvt;)

btw amfiteatr u masaryčky pod můstkama (tehdy leninova třída žejo?) before and after

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam