• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ARILIN
    ARILIN --- ---
    Taky vám vždycky tak chyběly palmy, lehátka a písečná pláž před radnicí? -,- http://www.libereckadrbna.cz/...azove-kose-i-palma-pred-libereckou-radnici-vyroste-pisecna-plaz.html
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: Máš lepší jít Husovkou...
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    RSZ: To nás už učili v mateřský ... i s maskou číslo 2!
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOJB: já sem viděl na husovce důchodkyni, a ta měla na každý noze igelitovej sáček, a na hlavě taky..
    ..chápu teda že ne každej má koule na nošení igeliťáků
    KOJB
    KOJB --- ---
    ZICHY: to chce nosit s sebou za každého počasí v igelitce holiny...
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    JONAS3: no nevim...já si vezmu ráno zimní boty a pak mi jsou s +10 stupni na suchu k ničemu, takže druhej den si vezmu polobotky, do kterejch mi zapadá při cestě od domu sníh, další den si vezmu zase zimní, který jsou v dešti lepší než polobotky a další den musim vyrazit ve formálních a to mě nejvíc sere, když jsou celý od bahna než dojdu k autu...
    počasí se podle mě mění před vočima...proč tomu tak je, bych nechal na jinou debatu:)
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: přeci se v Liberci nebudou opičit po... Opičích horách .)
    Bahnitá cesta okolo liberecké přehrady má svůj půvab, především pokud jde člověk do centra se zhoršenou stabilitou po kalbě třeba z Hada...
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    dokážete si představit jaký by tam byly při nedělním odpoledni davy, kdyby ta cesta byla štěrkovaná, nedej bože zpevněná? radši nepomyslet
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: Ale no tak! Jako by to loni, před 5, 10 nebo 15 lety lepší! ;)
    Aspoň už je v přehradě voda. Nebo spíš už je v přehradě voda, tak budeme nadávat prozměnu na bahno! :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    když je narváno ve sběrném dvoře, a na procházku do kafilerie je to daleko, pořád můžete vzít holku na nadělní procházku bahnem kolem přehrady

CDR
    CDR --- ---
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    EWUSHA: řeznictví je to dobré, nicméně nějak zvlášť bych ho nepřechvaloval, dal bych 4/5
    ty klobásy, co tam mají, mě nijak zvlášť většinou nenatchly...nemají většinou hovězí...namlít neumí (když je potřeba něco kvalitnějšího do burgeru) a ten přehnanej chválící styl komunikace je někdy až trochu otravný
    to ale jen tak na okraj...jinak je to tam dobrý...
    RSZ
    RSZ --- ---
    Hlásím že z ještědu se dá sjet na bobech po modré až k bývalé sáňkařské dráze, třeba kdybyste chtěli dětem dopřát poslední bobování..
    GOG23
    GOG23 --- ---
    NYCK: Upřímě řečeno, stačí vejít dovnitř a podívat se na ten Bordel co tam je. To mluví samo za sebe.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    EDASX: ve Vraťáku a ještě dostaneš pochvalu za nákup lepší jak ve škole od účy ;-) Navíc mívaj před zavíračkou dobré slevy a paní občas nabalí i něco navíc.
    EDASX
    EDASX --- ---
    cus, kde je best reznik? u zabaka jsem nepochodil,uz měli vyprodano...
    KOJB
    KOJB --- ---
    NYCK: není nad vlídné slovo a rčení náš zákazník, náš pán... ;)
    NYCK
    NYCK --- ---
    KOJB: byl jsem se tam zeptat osobně jestli už to nemají s tím, že jestli ne, tak to nechám udělat jinde. Paní šla za dveře, jen jsem slyšel: "tak ať si to nechá udělat jinde", to mi i potvrdila, takže jdu po víc než měsíci jinam.. jo, po tomhle přístupu se mi stýskalo.
    KOJB
    KOJB --- ---
    NYCK: tak já na to fakt nespěchal, ale maj říct třeba něco jako: bude to trvat, nebo: na tohle serem, aby apoň člověk věděl na čem je...
    NYCK
    NYCK --- ---
    KOJB: Hm, na první pohled si člověk řekne sympaťáci a ve finále mají stejný přístup jako znuděný hlídač někde na parkovišti...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam