• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    DOCENT: díky, arbitr jako ty nám tu chyběl, tohle je tedy zakázané téma, můžuliseponíženězeptat?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Nám do firmy to vozí DPD, PPL, ČP i Geis normálně, dorazí, nemáme zrovna kartu ani peníze tak dorazí znovu, furt nemáme tak si je pak chytnem přes mobil, někde poćkají a je to. Nebo to urgujem že to fakt spěchá a pak to necháme válet u nich na depu týden. Počítám že tu mají svoje auditko kde nadávají na zákazníky.
    KOJB
    KOJB --- ---
    HAWKEYE: Pravdu díš ;)
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    KOJB: český model: nesnášíš lidi? Jdi dělat do služeb:)
    RSZ: k nám jezdí furt jenom pan "lístečkář":)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    DPD mi před Vánoci dovezlo krabici konzerv pro kočky v takovým stavu, že krabice připomínala spíš pytel záplatovanej izolačkou. A Nedávno mi PPL doručovalo balík přes tejden. Poslední dobou si radši nechávám posílat balíky poštou, pošťák ví, u kterých sousedů mi to může nechat a je schopnej zavolat.

Mimochodem, už zase budou nějaký volby, znamená to, že se bude zase otevírat kavárna Pošta? :)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ale zas má DPDečák plus, vynesl mi nákup až do 2. patra (bez výtahu) já bych už v 5. měsíci tu krabici drogerie neutáhla:O(

Ale na služby iTesco to nemá.o)))) Sice taky volal, zda může přijet dříve, ale když jsem mu řekla, že fakt ne. Respektoval to. A nákup vždy vynesou až před dveře bytu a jsou velmi ochotní (na to, že si cíleně objednávám ty těžší věci, abych se s tím netahala sama.o))))
    KOJB
    KOJB --- ---
    Spíš celkově je jednání a servis těch dopravek otřesná zkušenost. Za to že si je člověk zaplatí, aby mu dovezli zásilku a oni se do telefonu, nebo i na depu chovaj jak ultra kokoti, který si myslej, že když maj tvoji zásilku, tak si s tebou můžou vytřít prdel... To Česká pošta mě poslední dobou začíná mile překvapovat... A jak píše RSZ: to už je co říct.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    A to nic není ještě proti DPD... Byla jsem svědkem hovoru, kdy doktorovi přivezli balíček domů, on byl v práci (nemocnice) a požádal slušně, zda by mu to nemohli hodit na Husovku, prý ne...

To, že si objednám dovoz a píšu, že jsem k zastižení v odpoledních hodinách a oni mi volají, že jsou před barákem v deset ráno... tak je pošlu někam, že jsem žádala o přeložení času... No alespoň dojel odpoledne...
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRYSPIN: průser je že pohyb lidí u ppl je velkej, a každou chvíli se tam někdo zaučuje, tuhle jsem jednomu debilovi musel prohledat auto abych našel svůj balíček, kterej vozil tři dny.
    To pošťák (ne doručovatelka, ten pošťák v dodávce) k nám jezdí stejnej už asi 5let, zná nás, zná lidi okolo, sám navrhne kde to nechá, a normálně mluví, zatímco někteří kluci z ppl jen mručej nebo vrčej..
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    zdar!
    kam si mám zajít zkopírovat nějaký dokumenty levně prosím? Univerzita na husovce, kdyz uz tam budu?
    Dík
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ERVIN: o PPL mi ani nemluv, pred relativně nedávnem totální pruda, kdy jsem z nich pres tyden mamila balík, tehdy jeste zima a v balíku barva, která nesmí projít mrazem, jinak je na vyhození; minuly tyden jim volám na infolinku, ze ve středu nebudu na adrese k zastižení a ze tedy prosím o posun dodání na ctvrtek, "OK, mate to změněno na ctvrtek", načež mi ve středu rano prijde sms, ze mi balík vezou, takze znova volání, ze nebudu k zastižení, at mi to přivezou az ve ctvrtek, jak jsem si to uz u nich přece preobjednala - co dodat?
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    Bohužel je to opět o lidech. K nám zase jezdí típek co volá ráno a pak 10 minut před příjezdem. Zatím jsem neměl špatnou zkušenost. Je to teda oblast Vesec.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    ERVIN: mám naprosto stejnou zkušenost. nehledě na to, že když jsem řekla, že jsem doma do 10min, tak mě rovnou odpálil s tím, že tam čekat nebude a že si to mám vyzvednout u nich. také už raději volím poštu, zásilkovnu nebo úloženku
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    ERVIN: liberecké depo>průmyslová zóna sever≥8 dní. Kdo je víc?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    WYMA: Sedmá ráno až tolik neva... ale že na něj jak idiot celej den čekám a on mi pak tvrdí, že mi volal...
    RSZ
    RSZ --- ---
    ERVIN: jo. Radši volím českou poštu, a to je co říct.
    WYMA
    WYMA --- ---
    ERVIN: neboj nejsi sam koho budej v 7 rano.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Prosimvás v tom libereckym PPL pracujou smaý dementi nebo jo?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    RSZ:

RSZ
    RSZ --- ---
    Jako samozvaný referent pro vodní plochy tu mám recenzi venkovního koupání v širším okolí:

1) máchadlo: po loňským debaklu konečně dopuštěno, rybniční málo průhledná voda, ale hlavně kvůli tunám pylu z borovic, bez smradu, bez pěny, koupání super

2) berzdorfer see: loni jsem vynechal, letos zklamání, voda cajk (ve dvou metrech pořád dohlídnete na nohy) ale podklad bahno, řasy, a ostrej štěrk. Tam kde se dalo koupat z kamenů jsou už kameny bohužel porostlý řasou, a klouže to jak kráva. Pozor, LIDÍ JAKO SRAČEK, ale nehorázně..

Ale okolo to začíná být už fér, jako cíl cyklovýletu určitě paráda. Sice u pláže pořád chybí trochu stín z nějakýho stromu, ale už to není tak syrový jako při napuštění.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam