• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    WYMA
    WYMA --- ---
    GAZY: vcelku to jde, hezký prostředí, pizza průměr, zbylý jídla bych řekl lehkej nadprůměr. občas ne uplně 100% obsluha.
    GAZY
    GAZY --- ---
    GAZY: Mimochodem jaké jasou vaše reference na Milenium ? Dřív byl taky na perštínu.Ted kousíček od 5. květnu, u nemocnice
    GAZY
    GAZY --- ---
    CRS1138: Do milenia u nemocnice 8-)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    EWUSHA: konirna je nove otevrena ...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    jiank bych doporucil jeste kovarnu na Frydstejne ale to je uz hodne zruky. Jidlo v mrde
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    EWUSHA: konirna se tvari vcelku otevrene
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    WYMA: ve Cvikově jsme byli. porce jsou "in" malé a drahé, ale výborné. mají to tam opravdu krásně opravené, příjemné posezení. Každopádně doporučuju udělat rezervaci. Sedli jsme si na poslední chvíli. Za náma už byla fronta bez šance.
    ANDULKASAFAROVA: na Vysoké jsme se dobře nacpali :-)

A Konírna ve Vraťáku je stále zavřená? Tam jsme chodívali rádi.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CERMINEK: ja jsem si zvykl na nekuracke restaurace a davam jim prednost
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ANDULKASAFAROVA: ja to daval spis jako priklad jak blizko uz je daleko, jinak co se jidla v Chrastave tyka, tak par let nazpatek jsem byl Hotel Farma Vysoka nad chrastavou a jehneci stehynko bylo ozvlaste vypecene ;)
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    RSZ: počkej, ale na tý Perónce fakt dobře vařej :))))
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    CRS1138: Doporučuji Domov. Na takovéhle akce jsme si to tam oblíbili a nemají problém s tím, že tam kouřím dýmku/doutník...
    YORICK
    YORICK --- ---
    RSZ: tak na co cekas? vytahni Iveco a mazej!
    YORICK
    YORICK --- ---
    ANDULKASAFAROVA: o vikendech. a jako jo, jde to. tudle jsem si tam daval videnskou rostenou za ferovejch 150.
    RSZ
    RSZ --- ---
    chrastava, to je město zasvěcený haute cuisine. Kdo se chce opravdu skvěle najíst, a zjistit jakým směrem se světová kuchyně ubírá, musí vyrazit do chrastavy.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    já vždycky myslel, že nejlepší v Chrastavě je Vysoká, ale nikdy jsem tam nejedl
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    YORICK: ani nevím, že tam varej... :)
    YORICK
    YORICK --- ---
    ANDULKASAFAROVA: plus plavacek, ale jinak je to bida.
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    CRS1138: no, je fakt, že v Chrastavě je nejlepší k jídlu akorát Kebab nebo jídlo Na Peronce
    YORICK
    YORICK --- ---
    WYMA: kolegynka rikala, ze Cvikov je pecka!
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    RSZ: diky, tam uz jsme s tatou pred par lety byli a jako dobry. Ja jsem ho chtel puvodne vzit nekam mimo lbc, ale ze zdravotnich duvodu nechce nikam mimo lbc (i Chrastava je pro nej prilis daleko)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam