• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    RSZ: vona to není zase taková prdel, dyz mi to tedka jeden vypočítal na 70000 Kc
    RSZ
    RSZ --- ---
    ANDULKASAFAROVA: pokud bydlíš nad žabákem, tak se nic neděje
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    Ahoj, nevíte vo nějakým podlaharovi, propada se mi kuchyň :(
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    DZENKY: Zkus Foltýnka, v bistru v Široký by to možná někde uplatnil...
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    jo a btw moji mamce ukradli cca před měsícem 10k z batohu v tramvaji, ktery mela cerstve vytahnuty z bankomatu kvuli svatbe, tak si davejte v mhd bacha
    musela to bejt organizovana skupina, vyvolali prej tlacenici a uz to bylo...zmrdi
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    JONAS3: a dnes jdeme okolo, na kupce stojí menší cikanek a křičí: "Ja jsem temna sila"
    DZENKY
    DZENKY --- ---
    Nepotřebuje někdo hezký barový pult? Aktuálně velikost 2,9 m na 2,3 m. Desky šířka 80 cm dole, 40 cm nahoře. Na menší rozměry lze lehce adaptovat. Materiál smrk, vše spojeno vruty s torx. Nabídněte. Liberec, centrum.

MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Je před radnicí víc sněhu než na loňský jizerský padesátce?
    YORICK
    YORICK --- ---
    WYMA: v Libu, jo?
    WYMA
    WYMA --- ---
    JENDAVB: jo, prej pobíhají maskoti i v metru.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    WYMA: ne ne to je warn up na Jizerskou50 :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    JONAS3: kocourkov, pisecna plaz s beach barem a vedle halda snehu :)) asi darek od tygru...
    GOG23
    GOG23 --- ---
    JONAS3: teď jen chybí aby se do toho vysral nějakej pražskej umělec
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Teď na náměstí vedle "pláže" vysypali náklaďák sněhu. A hned ta hromada vypadá jak stracciatella...
    YORICK
    YORICK --- ---
    CDR: tak bacha, vypadá to, že je sámoška kámoška se samotným Jahriderem aka Dirty G!
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    no za nás se říkalo "zlatej trojúhelník" - Barrandoff - Staráč - Pakáž jestli to je teda ta diskotéka, kterou myslím
    CDR
    CDR --- ---
    SHOTEK: :) neser voe... S "pampí" jsem dvakráte chodil, ale teď je z ní bláznivá křesťanka .)
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    SHOTEK: jakože Masarykova třída ....a Huť? Taky to slyším poprvý.
    SHOTEK
    SHOTEK --- ---
    PampEliška Pampí Hmmm... bydlime v Liberci na Starym meste... rika se tady tomu snob strasse a presto mame primo naproti vile vypr*anou diskoteku ( diskanty fakt nenavidim a z ty hudby bych se sla zastrelit).. nicmene tahle piskotarna je streda, patek a sobota,, pak pr...Zobrazit více

Zaujala me snob strasse, fakt tomu tak nekdo rika? Jsem myslela, ze takovy pojmy jsou vyhrazeny akorat pro oblast ko!em zabaka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam