• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ERVIN: mozna byl mjolk neschopnej neco opravovat stejne jako ve vokne :)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    SYMEON: Bylo tam dlouhodobý napětí mezi spolkem Zachraňne Kino Varšava a vedením kavárny. Nevím, co bylo tím ohniskem sváru, takže bych jen spekuloval...
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    SYMEON: Btw bejt titulkářem v MF musí bejt dost dobrej džob. Určitě spousta hulení zdarma.
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    Proč nemůže, do p***le, v Liberci něco dlouhodobě fungovat? (Já vím, Žabák to není, sorry)
    Oblíbená kavárna v kině Varšava končí. Herec Hejlík je z toho zaskočen - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...-kine-varsava-fp7-/liberec-zpravy.aspx?c=A170131_151931_liberec-zpravy_tm
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    RSZ: Dyt je taky poradna zima po sedmi letech i na horach :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    hele google mi tady hlásí "připomeňte si tento den" - před sedmi lety touhle dobou bylo taky docela nakydáno

SUIOR
    SUIOR --- ---
    Na místě Textilany jsou reálně tři možnosti: Park (zaroste to), park s velkým rybníkem (zaroste to a zatopí se to) a fabrika. Ostatní jsou zbožný přání. V roce 2001 jsme jednali z panem Čechem s holandskou firmou o "nezboření Blaupunktu a secesního mostu" a výsledek? Z Blaupunktu rekonstruovaného v 90. letech je ruina ke zboření. 15 let kulisa válečných Drážďan. Očividně snaha k prdu. Navíc celý prostor z jihu (to je ta strana ze které na nás nejčasteji svítí sluníčko...) je krytý 60 metrů vysokým kopcem.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    DOCENT: 9,01 Kč sakra ... :)
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    RSZ: To mě taky takhle jedna partička vzbudila dupáním po střeše, musel jsem vyběhnout z káry v trenclích, bos a s řemdichem v ruce .. ale to byli mladí smradi z města co lezli na kolej řádit. Horší to měli ti s embéčkama, jim dělali párty na střeše i holky s krabicákem jako by se nechumelilo. A pravidelně jim ty káry odváželi, když to blaflo, jinak to odstrkali kam síly stačily či alespoň chodili do cizího auta kouřit.

AQUALOCO: Papírák .. taky bych rád přihodil historku začínající slovy "pamatuji si ..." ale na to množství času tam je vzpomínek málo ... Braník za 9,01,-
    RSZ
    RSZ --- ---
    DOCENT: 4 čůráky z kolejí co se utrhli ze řetězu jsem taky jednou načapal na střeše dodávky a zaútočil bojovou lžící na boty, jeden stále hystericky opakoval "vyřešíme to v klidu" a ten na střeše si cvrnknul strachy do gatí. to jsou zase moje vzpomínky na to jak to bylo:)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    DOCENT:

Tím bych si uplně jist nebyl... Je rozdíl jesltli člověk, co bydlí vedle tebe dělá bordel 5x týdně čtyři měsíce v kuse - což člověka začne prostě srát; a nebo jednou za čas/týden... Možná můj příspěvek vyzněl puritánsky, ale ani já nepatřil na kolejích ke šprtům...zrovna z Hada jsem poměrně často lezl bez peněz a na kaši...
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    DOCENT: no, pamatuju takovej okamžik, kdy po nějakym koncertu v papíráku za teplé květnové noci kolem půlnoci bylo na tý ploše pod nim kolem 400 lidí, sedící, kalící, na dekách, prostě veget v takovym počtu. Taková pospolitost na točenym Vratislavu či co se mi hodně líbila! (snad ještě emko nestálo, ani ten podnik vedle v kotelně, samo..)
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    CERMINEK: Kolej už umřela. Už se tam ani nechlastá, všude jen čermínci a nuda ... Jsou pryč ty časy, kdy se ta zvěř držela v klubech přímo na kolejích schválně mimo centrum, aby nebyl ve městě moc bordel ...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CERMINEK: ale to tak nejak k vejsce patri a pocita se s tim ne?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JESTEDMAN: Nemyslím, že by to oživili. Mně ti dnešní studenti přijdou nějací divní. Málo chlastají, málo fetují... furt by něco chtěli řešit, učit se, chodit na zkoušky a ve čtvrtek oktávkou od tatínka rychle domů k mamince.
    Jóó, za nás to byla jiná jízda ;)! 1x za semestr domů, zanzik narvaný, v hadovi se sedělo na zemi. A pak jsem by taky mockrát rád, když mi máti z domu nezavolala na pevnou na pokoj, zrovna v půlce týdenního tripu. A i zkoušky se daly udělat... někdy.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    JENDAVB: těžko, rybník pod broumákem je chráněný krajiný prvek.

a pokud zaplním prázdný prostor textilany studenty, opravdu tím oživím centrum města?
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MALY_BOBIK: Ono by možná nepojmuly, ale většina lidí, díky aktuální politice TUL okolo zahraničních studijních programů, z kolejí zdrhá na priváty... Bohužel nejde se moc učit, když ti 5x týdně někdo v blízkém okolí chlastá... Poslední roky na koleji mě tam tohle fakt sralo...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: budou i souboje lodí jak v koloseu ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RSZ: jsem prave myslel ze koleje nepojmou vsechny ty lidi co na tulce studujou. Asi mam zastarale informace :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    já bych tam udělal obří arénu pro 40000 lidí, kde budou bojovat veleještěří roboti co chrlej oheň
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam