• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    GASPODA
    GASPODA --- ---
    Nejaka prima zahradka se slusnou WiFi krome Zabaka v centru nebo smer Vratak? Jinak budem bez piva a to se neda.
    HONXX
    HONXX --- ---
    BINARY_PARANOIC: Ví někdo, co to je za ulici na 1. fotce?
    MATEJKYS
    MATEJKYS --- ---
    DOCENT: z toho bude tak šest holek. nechceš je přijít přikrejt?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    MATEJKYS: Dochozí bývají tak první dva gauče, pokud jsou již obsazené a pod DJpultem je nablito, žádej pomoc barmana
    MATEJKYS
    MATEJKYS --- ---
    nevíte, prosím, o nějakém ubytku pro zhruba 8 lidí v dochozí vzdálenosti od Hada? koleje jsou v sobotu plný.
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    ja do toho teda nechci kecat, ale navrhuju si objednat nejakej ten kvetinac.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    GRYFY: pozor na tu elektronickou, aby si někdo neřekl "už jsem podepsal elektronickou tak co bych podepisoval papírovou"...
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    GRYFY: a ještě otázka: do kdy budete sbírat podpisy?
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    EWUSHA: elektronická bude, ale větší hodnotu a použitelnější je papírová, momentálně je i k podpisu u fryče
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    EWUSHA: to je jako by si nic nepodepsala ... databáze jmen a adres jsou plny darknety
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EWUSHA: ta nema takovou právní hodnotu
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    GRYFY: nebude i elektronická?
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    Petice na podporu Azylu již dnes k podepsání v Azylu, v příštích dnech i na dalších místech
    více info o situaci zde:http://www.nasliberec.cz/aktuality-a-zajimavosti/2841-jak-se-vyrabi-obcansky-aktivismus-aneb-spor-o-alternativni-klub-v-liberci
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    ACHERON: jo, tak to jsou klasické cantilevery. Pomocí šroubků tedy nastavíš, aby měly čelisti symetrický chod (levá i pravá šly stejně) — a opravdu je třeba postupovat po malých krocích. Samozřejmě ještě před úpravou přítlaku čelistí je dobré zkontrolovat správnou pozici špalků vzhledem k ráfku (po stlačení musí rovnoměrně sedět na ráfku, nebýt napůl ve vzduchu či naopak nedřít o plášť).

Jinak tady máš i kompletní videonávod ;) https://www.youtube.com/watch?v=G_tDym0G6zo
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    BINARY_PARANOIC: diky za re, na regulaci vzdalenosti celisti od rafku by mely byt ty srouby s perkem (to je asi ten staveci), ale i kdyz jsem je utahl nebo povolil, i treba na pulku, tak to podle me nic neudelalo... zkousel jsem i promackat brzdy vzdycky jestli si to nejak nesedne a nic... zkusim jeste jestli figl neni v tech pulotackach :)

DOCENT
    DOCENT --- ---
    Vrabec&Vrabec je pro děti, Killich je top a na různé pičovinky je Železářství na Letné
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: GECKO: ok chlapi, díky, teď mi to došlo, nejspíš souběžně s Váma telepaticky ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam