• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    ACHERON: Nedával ti Koleník číslo na dceru? Kdyžtak napiš
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ERVIN: díky moc, to by bylo super, nedostal jsem reakci od JAPprojekt (kteří vypadají na první pohled docela sympaticky), unirelaxu/novotnému jsem se nedovolal, dostal jsem typ na ing. Křeneka, ale ten nemá na netu nikde kontakt...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ACHERON: Dostupnost profesistů je v poslední době strašná bída. Legislativa vyžaduje projekt na kdejakej prd a levný hypotéky způsobily, že v projekci opravdu nikdo neví, kam dřív skočit. Zejtra v práci zkusim mrknout na nějaký další dopraváky.
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    ACHERON: zkoušel jsi unirelax? Ing. Radovan Novotný? +420602433611
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ERVIN: AQUALOCO: tak oba že to v blízké době nezvládnou, tak jsem zkusil pomocí strejdy googla asi pět dalších dopravních inženýrů z liberce a buď nemám atraktivní problém nebo nevim :)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JONAS3: LoL co čekáš od korálková ...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    JONAS3: Já s těmi stránkami také problém nemám.o) Ale já se osobně považuji za člověka, který umí hledat všude.o)
    CDR
    CDR --- ---
    naskládal jsem dlouhý řetězec adjektiv a nahodilých slov. Škoda, že se to nerýmuje, prodal bych to Krajčovi.
    Nicméně ta událost za to stojí :)

Argonaut zapadlých suburbií, urbanonaut industriálních komplexů...
    Tichý a nesmělý glosátor úpadku a zmaru, ve kterém dokáže najít nebývalý půvab a melancholickou zasněnou krásu.
    Dokumentátor dekadentní výstřednosti plesnivých stěn, zkroucených papundeklů, nabobtnalých šanonů a vyschlých mýdel v drolivých silonových síťkách.
    Kronikář orezlých textilních stavů, trubadůr leštěného červeného mramoru v pozadí loupajícího se dřevěného ostění...
    To je Saon a jeho vernisáž ve Výzkumák.
    Kdo nezajde, prohloupí. Ještě na to máš měsíc!
    Dlouho mě nic tak hluboko a niterně nezasáhlo.
    Jasný fetiš na padlou Textilanu included.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    JONAS3: A stránky ministerstva dopravy jste už viděli? Kontakty na kohokoliv naprosto nedohledatelné, takže když se chce někdo na něco zeptat, tak musí přes spojovatelku a zeptat se jí, kam se obrátit :-)
    Já osobně jsem se stránkami Jbc neměla problém. Asi to bude tím, že už tu v Opičích horách pár let bydlím :-D
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ERVIN: počkej, to už měli dát do ústavy, to to tam ještě není? zasraná opičí lobby
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JONAS3: A ještě prosimtě všude nezapomeň napsat, že za to můžou jablonečáci. :-D
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    JONAS3: mám pocit, že když jsem byl na škole, tak byl internet sotva zapojen ;)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ERVIN: 1) To, že mají děsné stránky i jiné magistráty, ten v Jablonci neomlouvá.
    2) Nenapsal jsem, že jsem informaci nenašel - nauč se číst a nepodsouvej mi něco, co jsem nenapsal, abys mě pak na tom mohl mistrovat jak mistr světa ve vyhledávání, a na základě Tvého chybného úsudku dělat ze mě debila. Našel jsem jí a to i za pomocí vyhledávání (sic!). Napsal jsem pouze, že je to nepřehledné a ne moc user friendly a musíš vynaložit víc úsilí, než bych čekal.
    3) A víš, co si z toho odnesu? Že návrh další aplikace, co udělám, můžu odfláknout a když mi bude někdo nadávat, že se v tom nevyzná, tak ho odkážu na google.
    EDASX
    EDASX --- ---
    zda se ze tuhle práci by mohli dobře zastoupit stroje
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JONAS3: Nevim, co tak děsně zapleklitýho jsi hledal, ale vzhledem k tomu, že celkem často dohledávám na stránách magstrátů různých měst vím, že to není jen případ Jablonce. To že sis neuměl poradit s vyhledáváním na internetu, jdeš se sem vyplakat, jaký jsi vlastně vemeno a ještě na to navlíkneš vtip, jak ze školky... cmon.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    AQUALOCO: A ty taky neumíš využívat rozšířené vyhledávání google? Pche.... ;) Co nás na té VŠ učili.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    JONAS3: mám obdobnou zkušenost, je to hrozný dílo!
    N_I
    N_I --- ---
    kdyby mel nekdo chut na davku poradny kultury odjinud...vrele doporucuju...vylet za hranice lidskeho vnimani...

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ERVIN: Urážíš jenom protože jsi debil nebo ses na ty stánky opravdu podíval?
    Primární funkcí webu magistrátu je, aby si tam člověk něco jednoduše našel, a ne aby k tomu potřeboval rozšířené vyhledávání google.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JONAS3: No a nebo ses tu právě přiznal, že jsi retard a neumíš používat rozšířený vyhledávání na google :-D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Musím si postěžovat.
    Chtěl jsem něco vyřídit na magistrátu v Jablonci. Že se na to připravím, tak se kouknu na jejich web. Debilnější stránky magistrátu jsem neviděl. Tam nejde vůbec nic najít na první dobrou. Proboha, to mají tak proto, aby je nikdo neotravoval? Nebo proto, že se to přes web nedá vyřídit a lidi jim tam budou courat osobně? No možná proto, jsou tak sociální a chtějí si s každým osobně pokecat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam