• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    To ja každý rok tyhlety letní kolony řidičů z Berlína
    WYMA
    WYMA --- ---
    JONAS3: mě začíná v poslední době připadat, jako kdyby se to lidi pomalu už učili.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ACHERON: Já přijel z Berlína minulou středu :) a mám to podobně. Jako ve špičce na okruhu kolem Berlína, kde jsou nějaká omezení a uzavírky a funguje to jak na drátkách. Tady v 20:00 se to zablokuje, když přijede 5 auto najednou.
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    áno, výborně, máme tu zpět oblíbené zipování:) myslím, že by při všech těch uzavírkách neškodilo osvěžit toto téma...
    nicméně se obávám, že při kombinaci všech těch uzavírek by ani správné zipovaní nezábrálnilo stavu total fuck up
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    JONAS3: ja jsem ted prijel z Berlina a mlatim ted kazdej den pri průjezdem Liberce hlavou do volantu. Ta nebetycna demence kdy se proste vytvori kolona 500 metru pred malym zuzenim protoze se vsichni stosujou hned jak to zjisti do jednoho pruhu a jeste cloveka vyblokovavaji a troubi kdyz chce zipovat... ja proste nemam slov!
    CDR
    CDR --- ---
    V obnoveném parčíku ve Frýdlantské ulici se dnes otevře veřejná knihovnička | Společnost | Zprávy | Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje
    http://www.libereckadrbna.cz/...parciku-ve-frydlantske-ulici-se-dnes-otevre-verejna-knihovnicka.html
    CDR
    CDR --- ---
    a o krásném zušlechtěném parku v prostranství u Tatáže (ex Afekt) tu nic nenapíšte?
    Přitom taková šťavnatá hipsteřina :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Když jsme u té drbny, tak je tam vtipné videjko z těch veselých uzavírek.

Nehoda za libereckým tunelem
    https://www.youtube.com/watch?v=6yMXe7uVi5c
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    JESTEDMAN: Ano, nikdy jsem netoužil po ničem jiném než po běžecké-bruslařské-rekreační-whatever dráze za stěnou hřbitova. Nic tak člověku neosvěží vzpomínku na odešlé blízké, jako vuvuzely a řev: „JEĎ! JEĎ! JEĎ! JEĎ! JEĎ! JEĎ TY KUNDOOO!!! JEĎ!!!!!“
    TABBY
    TABBY --- ---
    Hele, mne fakt jenom zajimalo, co je to za film, jestli je to dalsi film, kde bude Liberec hrat roli nemeckeho mesta...

Koukala jsem na Denik, iDnes, Drbnu - nic. Asi jsou vsichni uz uplne otupeli, takze jim dalsi dopravni komplikace neprijde dulezita. Hm. (Vcera v osm vecer, na urovni odbocky na Tovaryssky vrch, stali blikajici hasici, kteri resili nehodu tri aut ve smeru do centra.)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    a v neposlední řadě mě velmi těší urbanistické plánování a rozhodnost městských zastupitelů, kterým konečně došlo, že město má být tahounem moderní architektury a konečně zruší tu nevábnou siluetu zastaralých sudetských buržoázních staveb na nedostatečně frekventované Masarykově třídě. Všeobecně mi chybí v Liberci více parkovacích domů a nákupních center, protože normální člověk si musí plnit své základní potřeby, tedy parkovat a nakupovat.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ERVIN: no třeba MS přineslo mnoha lidem velký profit, mně, potažmo mnoha jiným nic. Ikdyž uznávám, že kolečko ve Vesci jsem si vždycky přál a takovou popularitu, jakou město obdrželo ještě mnoho let po této akci, by mohla leckterá řasnice závidět.
    Minulý rok jsme se konečně dočkali pláže na náměstí (moře prý dodají později), jsem rád že patřím do skupiny lidí, kterým není líto utracené čtyřicetikoruny za lahvové pivo, čímž si koupím povolení k usednutí do plážového křesílka, pořízeného za peníze města pro blaho všech.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JESTEDMAN: Mohl bys být konkrétní?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    mě přijde že ta výstavba je spojena s blahem jen některých občanů
    WYMA
    WYMA --- ---
    JESTEDMAN: myslím, že mě právě vůbec nechápeš :) samozřejmě, že Liberec by se měl v první řadě starat o blaho občanů. to se ovšem nevylučuje s tím, aby tady probíhala nějaká výstavba, a něco se tady taky občas dělo. nejsme dolní řasnice.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    WYMA: já tě chápu, Liberec by měl sloužit hlavně turistům, filmařům, lyžařům, hokejistům a měl by srát na něco tak podřadného jako jsou občani. Dyť nám z těch akcí plynou neskutečné prachy, a kdyby netekly, tak tu je furt Home Credit
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: to mi připomíná toho, jak si votevřel tu hospodu, ale voni mu tak chodili lidi :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: to říkáš furt, buďte rádi za mistrovství, za arénu, za točení filmu.. a já bych byl rád jen za ty nepoflusaný lavičky:)
    WYMA
    WYMA --- ---
    tvl buďte rádi, že se točí film ne?
    nebo nám je všem už 60 a už jen hudrujeme, co se to tady zase děje?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Nutno dodat, že v kombu s geniálním nápadem toho pána, co všechny rekonstrukce silnic spustil naráz (protože jezdí do práce na kole BTW) je průjezd městem případně nějakej pohyb autem v centru skutečná lahůdka. Děkuji vyšším silám, že nepotřebuju v těchhle končinách jezdit ve špičkách...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam