• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    nezůstal někomu po dětech vozík za kolo? Za rozumnou cenu? Potřebuji ho pro psa, a ten náš současný už dvě děti odvozil, a zdá se že nejlepší léta služby má za sebou..
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    AQUALOCO: volnej už jen bílej kocour! ;)
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    menší přehled akcí v azylu, info viz. http://www.azyl-pivnibar.cz/akce nebo rozkliknout plagát
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    Zdar! Neměl byste někdo zájem o kotě? Mouratá je kočka a vzadu se válí bílej mourek. Jsou akorát k odběru. Bydlíme kousek od Sychrova, případně je můžem dopravit do LB. Nejsou odčervena nic, je potřeba si zařídit.

LUCIIISEK
    LUCIIISEK --- ---
    Nabídka práce: DDM Větrník hledá pedagoga volného času na 1/2 úvazek!

RSZ
    RSZ --- ---
    ZASTERKA: ..lepší koupání je na jihu, ale dost narvaný, a parkoviště je tam trochu "syrový" fakt spíš na přespání, žádnej kemping, ale nějaký obytňák/van tam vždycky bude.. hezčí parking je na severovýchodě mezi příjezdem od gerlitz a tím statkem s občerstvením (deutsch ossig), tam se dá koupat z kamenů, pokud jseš bez dětí tak cajk. Jinak na koupání je kolem jezera plno dalších supr míst, ale dojet je potřeba na kole.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ZASTERKA: jasně, jezdíme tam, spíme tam. Problém s policií... no asi mít nebudeš, ale jednou jsme měli poměrně důkladnou prohlídku naší party - 2 dodávky a náklaďák - ale popravdě prohlídka se nakonec vzhledem k nálezu červené nafty ukázala jako celkem oprávněná;)
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    Prosím, jezdíte někdo k Berzdorfer See? Zajímalo by mě hlavně, jestli se dá někde parkovat zadarmo a klidně i přespat v autě bez problémů s Policií.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Bude brzo následovat, už je na něj sbírka, kterou pořádají všichni slušní Češi, spořádaní pracující občané, povětšinou absolventi vysoké školy života. Co všechno dokázal jen s jednim okem!
    RSZ
    RSZ --- ---
    EWUSHA: nejdřív jsem četl "film o Brichtovi" a chvilku jsem myslel že se už zasloužil tolik moc o národ, že o něm točí film
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    V Liberci v červenci nasněžilo, iluze vznikla pro film o Brechtovi - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/liberec-snih-film-filmari-kulisy-do4-/domaci.aspx?c=A170706_123400_domaci_eb
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    není to úplně Liberec, ale je to blízko - tento čtvrtek v Malé Skále

Kultura - Michal Pavlíček & Monika Načeva - 6. července 2017 od 20:00 hodin - Oficiální stránky obce Malá Skála
    http://www.mala-skala.cz/...ichal-pavlicek-monika-naceva-6-cervence-2017-od-2000-hodin-542_97cs.html
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    JONAS3: Come on, join the joyride);
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    To ja každý rok tyhlety letní kolony řidičů z Berlína
    WYMA
    WYMA --- ---
    JONAS3: mě začíná v poslední době připadat, jako kdyby se to lidi pomalu už učili.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ACHERON: Já přijel z Berlína minulou středu :) a mám to podobně. Jako ve špičce na okruhu kolem Berlína, kde jsou nějaká omezení a uzavírky a funguje to jak na drátkách. Tady v 20:00 se to zablokuje, když přijede 5 auto najednou.
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    áno, výborně, máme tu zpět oblíbené zipování:) myslím, že by při všech těch uzavírkách neškodilo osvěžit toto téma...
    nicméně se obávám, že při kombinaci všech těch uzavírek by ani správné zipovaní nezábrálnilo stavu total fuck up
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    JONAS3: ja jsem ted prijel z Berlina a mlatim ted kazdej den pri průjezdem Liberce hlavou do volantu. Ta nebetycna demence kdy se proste vytvori kolona 500 metru pred malym zuzenim protoze se vsichni stosujou hned jak to zjisti do jednoho pruhu a jeste cloveka vyblokovavaji a troubi kdyz chce zipovat... ja proste nemam slov!
    CDR
    CDR --- ---
    V obnoveném parčíku ve Frýdlantské ulici se dnes otevře veřejná knihovnička | Společnost | Zprávy | Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje
    http://www.libereckadrbna.cz/...parciku-ve-frydlantske-ulici-se-dnes-otevre-verejna-knihovnicka.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam