• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    AQUALOCO: ja potrebuju cash
    Na karty kakam
    RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: já dám teda raději vydělat kamarádovi než bance. A ne, platba kartou pro mě lepší není, budeme v Německu, a tam je leckde běžné, že berou pouze svoje EC karty.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: CHORBON: tywe kam na to chodite, neni lepsi vyber nebo platba kartou (aspon vic easy nez totok pri tech obratech)? dle zkusenosti sul-nul..
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    Taky bych rad ojra cca 200-300 eur za stred
    RSZ
    RSZ --- ---
    nechcete se někdo zbavit eur za střed?
    DZENDA23
    DZENDA23 --- ---
    Nabízím stěhování . Lbc . Jbc . Mb a okolí

AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    neměl byste někdo zájem o jetou cyklosedačku pro děcko za láhev moku? (sorry za fotku, pošta)

GRYFY
    GRYFY --- ---
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    THURINGWETHIL: jak velký to akvárko?
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    Dávám i sem, kdybyste náhodou někdo o něčem věděl. Do Žabáka nejdu.
    Sháním akvárko, pokud možno i příslušenství.
    Náš bezmála šestiletý syn si onehdá koupil na školním jarmarku akvarijní rybičku a vrátit ji byl ochoten pouze výměnou za nákup masožravé rostliny a příslib pořízení akvárka v dohledné době. Zkoušel argumentovat vynalézavě, ale útoky v podobě informace, že Pat a Mat chovali rybičku v hrnci, a tak můžeme taky, se mi nakonec podařilo odrazit.
    Nevím, jak dlouho mu nadšení pro chov Nema a Dory vydrží, tak bych nerada investovala velké peníze do něčeho, co nebude mít dlouhou životnost.
    Kdybyste měl někdo doma nevyužité a chtěl poslat dál, budu vděčná. Převzetí ideálně Liberec, Jablonec nad Nisou nebo Praha.
    Díky
    YORICK
    YORICK --- ---
    MORIARTY: tak si nezapomeň dát na beachi drink!
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Asi zvýším statistiky turismu v centru, protože na tohle se budu muset podívat
    RSZ
    RSZ --- ---
    dobrej nápad s tím autodromem na náměstí, včera jsem procházel centrem s návštěvou, a spolu s cikáňatama v kašně a bordelem okolo to byl takovej harmonickej celek. Hádám že to vymyslel Tibor, a celé to má představovat nějaké maloměsto u balatonu v roce 1980.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ATAN
    ATAN --- ---
    V Liberci to zije. :)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    nějaká ostuda který se chce ve středu a pátek dělat poskoka topenářovi při dopojování chladící jednotky ??
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    nějaké doporučení na potisk trička?
    RSZ
    RSZ --- ---
    nezůstal někomu po dětech vozík za kolo? Za rozumnou cenu? Potřebuji ho pro psa, a ten náš současný už dvě děti odvozil, a zdá se že nejlepší léta služby má za sebou..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam