• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    TABBY
    TABBY --- ---
    HAROLD: Leto v Liberci neni dlouhé a počasí ma sve vrtochy ;) Jsou dnešní mladasove ochotni koukat dve hodiny na film s deštníkem nad hlavou, když si ho mohou stáhnout do pohodlí domova?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    TABBY: Tak jasně, záleží na úpravě toho konkrétního místa, ale jak níže psáno, do 11 přes léto v klidu (navíc kolikrát by asi tak hrálo? Jednou tejdně v pátek večer?)...

Když jsem byl nasranej, že mi sportovní fandové s vuvuzelama a milovníci hudby na Benátské noci choděj chcát a blejt na hrob rodičů, tak jsem byl za děsnýho zpátečníka, co nenávidí svoje město, a minusky jen svištěly, a najednou je problém se Spalovačem mrtvol po desáté večír. :))
    TABBY
    TABBY --- ---
    JESTEDMAN: Patrové. ;) Jako takové rozšíření toho park. domu. :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    HAROLD: Tak v létě se o půl deváté začíná, ne? V nejlepším případě.
    (Ale teda kino mi přijde male zlo, ve srovnání třeba s bioplynkou. Tam je diskomfort výrazný a celoroční, narozdíl od letního kina.)
    WYMA
    WYMA --- ---
    mě by stačil standardní leťák. v okolí bydlím a hluk v 11 je to poslední, co bych řešil.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    mně by se líbilo autokino
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Ale popravdě, když se tam snese koncertní scéna a kalící zahrada LS, tak netušim, proč by tam nemoh běžet do půl devátý film. Z toho snad Wolkerák nespadne, ne?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    CRS1138: To neni povinný, ne? :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HAROLD: neshodneme se
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    CRS1138: To bych viděl spíš jako výhodu (člověk to pak nemá v noci 45 minut pěšky domu).
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HAROLD: to mozna, teda pokud zrovna nebydlis v okoli
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    CRS1138: Díky.

(Letní kino je náhodou skvělej nápad!)
    WYMA
    WYMA --- ---
    Korytář sice neví co s tím, to je fakt. ale jako fakt tam chceme patrový parkoviště? v lese?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HAROLD: ja sice asi nesdilim tve nadseni, ale koukni na jeho FB post – https://www.facebook.com/korytar/posts/1675071255890026

JENDAVB: prave proti tomu se vymezuje

a tradicne chybi jakakoliv uvaha, co s tim, az by se to zrestaurovalo…
    GOG23
    GOG23 --- ---
    JENDAVB: já myslel že už tam prales je
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    CRS1138: Už z toho nebude park plac ?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    CRS1138: To fakt dělá? Ale to je super, je někde víc info? :)
    ANS
    ANS --- ---
    udelal bych tam prevlikarnu pro lesni koupaliste .)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Jen pockejte az Korytar zacne dalsi stupen nekromancie – vzkriseni amfiteatru v Lidakach… uz si na to na FB shani volice
    RSZ
    RSZ --- ---
    po dlouhé době jsem prošel velký kus kunratické a je to fakt docela sympatický sídlák - čistý, členitý, hromada zeleně, imho o třídu lepší než dobiáška nebo broumák. Ale ta LUNA ta teda dopadla, to takovej kovrov nebo horizont jsou taky hnusný, ale takhle strašný to snad není.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam