• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    GECKO
    GECKO --- ---
    JONAS3:
    GECKO: ehm.. teds to nejak prepsal ne...

Na svete je bezny, ze kdyz neco provedes, policajti a statni zastupce svoji praci odflaknou a ty jsi schopny a bohaty a mas na schopny pryvniky, tak mas sanci se z toho dostat... tak to proste je.. neni to vzdycky spravedlivy ale je to nejlepsi system, ktery mame... ostatne, mame i porotni systemy bez moznosti revize a pak se muye stat, ze projde zcela bez trestu zcela zjevna a zdokumentovana vrazda, jako nedavno v Londyne. Nevim, co je horsi...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    GECKO: Nechci extra polemizovat.
    U starého je to klasický problém české justice, že neumí odsoudit korupci a praní peněz - to je tak strašně špatně dokazovatelné - viz Rath a je 7 lahví v ruce a nic, a ani to nestačí.

U mladého - mně z toho vychází následující (což potvrzuješ asi i ty):
    - udělal to - ale pokud MÁŠ balík peněz a (všeho)schopného otce s rotou nejlepších právníků, tak protože policie odflákla práci, tak ji v háji a shniješ v base
    - neudělal to - ale pokud NEMÁŠ balík peněz a (všeho)schopného otce s rotou nejlepších právníků, tak protože policie odflákla práci, tak ji v háji a shniješ v base
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tak sranda musí být, A zase proti sobě ti dva ze třetí lavice, blbeček a debil (nebo jsou ta výjimka a jsou to dva blbečci z poslední lavice?).

Psycholog potvrdil šikanu na liberecké radnici, vedení to neřeší - iDNES.cz
    https://liberec.idnes.cz/...-psycholog-f0f-/liberec-zpravy.aspx?c=A171123_145404_liberec-zpravy_jape
    GECKO
    GECKO --- ---
    Tvl.. to je takovej blabol, ze to snad radsi smaz.

1) I nesympatickej sigr, jehoz otec je velmi inteligentni a schopny, az je mnohymi povazovan za vsehoschopnyho má právo na to, aby nebyl odsouzen za cin, ktery mu nebyl rozumne prokazan.
    2) V tomto pripade bylo celkem zjevne prani otcem myslenky, ostatne statni zastupkyne stale operuje jen s tim, ze Necesany je jediny, kdo to mohl udelat - cteme jediny, ktereho se nam podarilo najit a ani tak se nam skutek nepodarilo spolehlive prokazat.
    3) Z toho plyne, ze policie je schopna se vydat po prvni alespon trochu vhodny ceste a pres jakykoliv problem se ji zuby nehty drzet, i kdyz to moc nesedi - SPATNA ZPRAVA
    4) I na zaklade takto mizerny prace je soud schopen opakovane vynest odsuzujici rozsudek - DALSI SPATNA ZPRAVA
    5) Cele tahani pak trva roky - opet SPATA ZPRAVA
    6) Kdyz jste trouba bez prostredku jako Kramny, tak v base shnijete, i kdyz prokazani cinu je velmi pochybne - TAKY BLBY
    7) Jestli to je dukaz nekoncepcnosti justice nevim, ono jak koncepcnost dokaze zabranit problematickym vyrokum?
    8) Co se tyce Necesanzho starsiho, tak to je taky pekny.. je zrejmy, ze je mnoha lidem nepohodlny, tak ho policie obvini (pred znacne dlouhou dobou) a pak se dal nic nedeje, jen se na nej hledi jako na toho, kdo je obvineny... a klasicka sikma plocha.. kdyz je obvineny, tak to urcite udelal, jen mu to zatim nedokazali -> je to hajzl.

Zaver: Mnoho spatnych zprav, ukazujicich na to, ze kdyz je nekdo ve spatnou chvili na spatnym miste, muze to fatalne odskakat. Nevim, jestli to Necesany mladsi udelal, ale osvobozeni je IMHO zcela na miste. Stejne tak netusim, jestli neco udelal jeho otec, ale obvinen je uy dlouho a nikam se to nehnulo...
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    CERMINEK: proč je možnost volby jen jedné odpovědi? já tipuju a) i c) :-D
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    CDR: Může být?
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---

???

5 hlasy od 5 respondentů

CDR
    CDR --- ---
    bych udělal i anketu, ale nemám premiovku :)
    CDR
    CDR --- ---
    já jsem teda náplava, ale docela by mě zajímaly dvě věci, dva lidi ze stejné rodiny.
    1) pan ředitel Nečesaný vinný v případě obvinění z korupce?
    2) je osvobození jeho syna vítězstvím práva a důkazem nezávislé justice, anebo naopak důkaz nekoncepčnosti naší justice a ukázka toho, že když máte bohatého fotra a dobrého právníka, tak vám projde i pokus o vraždu?
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    a pak že je to stěžování k ničemu!! ;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    And now something completely different

ZICHY
    ZICHY --- ---
    RSZ: hele nezdá, o dost víc prší, za říjen 238% průměru, v listopadu to bude dle mě dost podobný
    Portál ČHMÚ : Historická data : Počasí : Územní srážky
    Portál ČHMÚ : Historická data : Počasí : Územní srážky
    http://portal.chmi.cz/historicka-data/pocasi/uzemni-srazky#
    slunce raději nekomentuji
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ:
    CDR:
    Kuci, zkuste to někdy taky ochutnat ;-)
    NYCK
    NYCK --- ---
    RSZ: nezdá, já už to jako sedmiletá náplava vnímám letos od srpna
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: když jíš na umakartu, tak jíš stehno s tomaty :)
    GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: No, ted cestou s detma do skoly a na nakup posloucham v radiu, jak se vzjasni a ceka nas slunecny den, jen na severu a severovychode.... takze to vzpada, ze bude slunecno, ale tady bude nejaka exkluzivnejsi varianta, na kterou zbytek republiky nema narok...

Jo a jinak mas asi pravdu... tesne po praydninach jsme se sousedem rozrezali v lese celkem velkej buk, co se rozlomil a spadnul... od ty doby do ted bzlz asi dva vikendy, kdy se to dalo vytahat a odvizy, aniz by se clovek brodil bahnem a lilo mu za krk...
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: bohužel nezjbejvá než souhlasit s ještě zkurvenějším počasím než jindy, do lesa jako vesničan už 2 měsíce nepáchnu bez pohor...
    RSZ
    RSZ --- ---
    zdá se mi to, nebo je to počasí letos ještě o řád zkurvenější než běžný zkurvený podzimní liberecký počasí? Nebydlím v liberci první rok, vím co mám čekat, ale stejně..
    RSZ
    RSZ --- ---
    ERVIN: promiň, ale v tomhle podniku píšou na jídeláku třeba "pečené kuřecí stehno s tomaty"
    "S TOMATY" tyvole.. tam prostě nemůžeš nikoho s klidným svědomím poslat
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Bistro Široká!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam