• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    GECKO
    GECKO --- ---
    ZICHY: Se obávám, že problematiku GDPR na veřejné vysoké škole poněkud podceňuješ
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    RSZ: hele na GDPR nikoho nehledej, GDPR vám udělám, vzhledem k velikosti TUL počítej cca:
    220 000,- za vstupní analýzu
    370 000,- realizace opatření pro soulad s GDPR, optimalizaci procesů, proškolení zaměstnanců, zpracování vnitřních směrnic
    59 000,-/měsíčně za vzdálenou správu procesů

můžeš mi to rovnou poslat na účet, který ti posílám do pošty, neboj, není to levá
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    RSZ: kamos delal pred 16 lety v zabaku za barem brigadu mam mu dat vedet? To je dostatecnej skill ne?
    NYCK
    NYCK --- ---
    RSZ: nechápu, že už dávno nemáte někoho od žabáka
    RSZ
    RSZ --- ---
    sháníme posilu do IT teamu - metodik/analytik (ESSL, GDPR) - praxe není nezbytná, šikovný a ne-líný VŠ to myslím zmákne. Víc v poště.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JONAS3: Nechat prát peníze přes novou firmu svý manželky, to je tak blbý, že ho musej osvobodit.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    EWUSHA: hele tudle čepici jsem viděl v Žabákovi, jak zrovna objednávala rundu pro celej stůl
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Prosba od kamarádky
    Nekde v Liberci na nadrazi sem dnes (15.12.) ztratila cepici barevnou usanku znacka ter.no. Cestovani s tremi detmi je narocne. A tak myslum zda mam vsechny deti zda oni maji vse...a cepice musela nejspis nekde spadnout z kocarku. Nenasel nekdo prosim o sdileni ....

JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    ANS: Mno spíš omezení výherních automatu jim asi nesedí na Bus. Model :)
    ANS
    ANS --- ---
    nezvladaj hipstavlnu po ty zmince ve VICE zejo?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    Jo a doporucuju návštěvu zabaka asi prej koncej
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    CDR: až bude na radnici zase břidlice tak bych je začal brát vážně ...
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    Zdravim, nejakej sikovnej elektrikar by se nenasel? :) Diky
    CDR
    CDR --- ---
    ERVIN: jsem to nestudoval zblízka :)
    Já mám poslední dobou trochu pifku na památkáře.
    Je jim často jedno, že budova chátrá, nefunguje, hlavně že je zachovaný stav.
    Ale když jde o velké developery, tak ohnou hřbet.
    MY například nemůžeme renovovat objekt v Barvířský. Pod plechovou střechou jsou došky.
    Stavební práce možno až po zhotovení projektu, došky (neviditelné) musí být zachovány.
    Zrovna ty víš, jak ten barák, kde pracuji vypadá.
    Hnus.
    Jediná hodnotná věc, co na něm je, je pískovcový portál.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    A propos ta veleúžasná rekonstrukce domu v roce 2005, kterou zahajoval Vávra. Byl jsem se v domě podívat, když už nějakou dobu fungoval. Celý to přepříčkovali sádrokartonem do takovejch buněk, strašně špatně. Oslavována možná byla tehdy rekonstrukce fasády do původního stavu... To je tak jediný, co na tom domu stojí za zmínku. Z interieru nezbylo ani zblo... Leda by se sádroše vyrvaly, že...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: Promiň, font taky nenjni stejnej. Chápu snahu udělat to co nejvěrněji, ale je to blbě...
    EUCHRID
    EUCHRID --- ---
    Zdravím vás. Mám takovou specifickou prosbu. Sháněl jsem pro kamaráda knížku od Miloslava Nevrlého Kniha o Jizerských horách. Smířil jsem se s tím, že novou neseženu, aktuálně jediný kus prodávají za 1600, což mi dokonce i za tuhle knihu připadá zrůdně mnoho. Podařilo se mi sehnat starší antikvární kus, ovšem chybí v ní mapka, původní majitelka ji nemůže najít. Pokud je mezi vámi někdo, kdo tu mapku má, byl byste někdo ochoten za symbolickou úplatu tu mapu nějak obstojně naskenovat? Třeba za dvě stovky, když jsou ty Vánoce...
    Jinak se omlouvám za v podstatě inzerci, ale vzhledem k tomu, jak je to specifický, věřím, že to pochopíte.
    WYMA
    WYMA --- ---
    tady už se to taky řeší

Dům Brouk a Babka načerno přišel o původní nápis. Památkáři se zlobí - iDNES.cz
    https://liberec.idnes.cz/...itch-napis-fsy-/liberec-zpravy.aspx?c=A171214_134305_liberec-zpravy_jape
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: hnidopich, který nedocení rčení ze Zaklínače!
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: promiň, ale každý meč dvě ostří nemá..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam