• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    ATOMIKS: Mountfield
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    ahoj, kde mi v Liberci nabrousí nůž ze zahradní sekačky?
    RSZ
    RSZ --- ---
    EWUSHA: zvykej si, dole na hrubínově je tohle asi deset let
    WYMA
    WYMA --- ---
    EWUSHA: pokud vím, tak je to z důvodu špatnýho technickýho stavu mostu.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    A mě by zase zajímalo, proč jsou na sjezdu na Jablonec u bývalého Baumaxu nasrané ty betonové panely, aby jeden nemohl bezpečně sjet a musel brzdit celý pravý pruh?
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Co to je chujovinu na dálnici z Turnova do Liberce před Paceřákem? z mýtné brány světlo jako kráva, pak zhasne a chvíli na to znovu... Oslní to opravdu bravurně... Jestli to je radar, tak si to regulérně říká o jeho napadnutí za ohrožení provozu....
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Hledáme do firmy programátory (PC/PLC/Roboty). Kdybyste někdo měl zájem nebo o někom věděli, tak SZ předám kontakt a bližší info.
    SUIOR
    SUIOR --- ---
    Muzeum jinak :-D

MuzeuMTBrace Liberec - Final ride
    https://www.youtube.com/watch?v=z7A5FVeG3vk
    NYCK
    NYCK --- ---
    MAKOTAK
    MAKOTAK --- ---
    ACHERON: Autům vůbec nerozumím a právě proto jezdím k panu Bidlovi, páč mám pocit, že mé neznalosti vůbec nezneužívá. Vždycky s ním byla rozumná domluva, jen toho má docela dost, což ale zase svědčí o tom, že svou práci asi dělá dobře a lidi se na něj obracejí.

Bidlo Martin
    https://www.jakbydlet.cz/firma/245172-bidlo-martin-liberec.aspx
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    Ahoj, potřeboval bych tip na nějakýho lidovýho automechanika, který by byl ochotný se mi kouknout na mýho starýho Accenta, je to docela šunka a rád bych někoho, kdo bude férovej a nenapálí mi na díly klasickou 100% marži jen proto, že mě ještě neviděl (už se mi stalo...) - počítám, že to tak za dva roky půjde do šrotu nebo někomu na vyhuleny vylety po okoli (má to stylovou přihrádku na hulení!) a nerad bych do opravy dal tolik, jakou to má cenu :)
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    MAGGIE: Nejlepší catering je od FNB Liberec
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    CERMINEK: mno, vlastní catering samozřejmě máme, ale rádi zvolíme změnu
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    CDR: dík, už jsem jim napsala
    CDR
    CDR --- ---
    a ten omam na catering dělá dobroty :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    a neservíruje široká jen na paletách?!
    ARILIN
    ARILIN --- ---
    MAGGIE: Catering dela tuším i Omam a mozna i Široká (dělají obcas svatby, tak treba když poptate...)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MAGGIE: Gastron na Bojišti, Black Horse něco takového taky dělávali, pekařství Bláha dělal catering na jednom školení, kde jsem byl...
    zkusil bych ještě třeba hipsters, jako Mikinu...
    Btw: Tu má vlastní menu, catering ale TUL outsourcuje?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Poptávám catering na listopadovou konferenci u nás na TUL. Už jsem psala do Imperialu, Zlatého lva, Babylonu, KNL. Nemáte někdo tip/reference na nějakou osvědčenou firmu, která je schopna zajistit jak klasické coffee breaky, tak oběd formou rautu a občerstvení na galavečer? Předem díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam