• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    TABBY
    TABBY --- ---
    JONAS3: ... "byt provoněný prádlem"... to je dobrá čúza :)
    CZEHUN
    CZEHUN --- ---
    JONAS3: Dá se to nahlásit sem: https://paleni.izscr.cz/
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    HAWKEYE: Víš jak, u nás prudí sousedka, že s dětma opíkáme buřty, a že má byt provoněný prádlem a nemůže si vyvětrat. Letos UŽ 2x.
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    JONAS3: když na mě sousedka zavolala benga kvůli pálení chvojí, tak mi bylo řečeno, že to stačí telefonicky ohlásit na hasičích a můžu klidně spálit i tu čerodejnici od vedle.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Má Liberec vyhlášku omezující spalování suchého rostlinného materiálu? Prostě dělání ohně a opékání buřtů? Na stránkách Liberce jsem ji nenašel.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Trochu se oteplí, a hned to jednoho zmůže. Už aby udělali na Fügnerce lehátka. Mířím do Hada, ta snad si taky někde neustelu, jak po Hadovi dobrým zvykem.

RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: nevýhodné smlouv ještě z doby kittnera, a třeba ředitel dpmlj)(taky ve vazbě tuším) je člověk který přišel právě z busline:)
    HONXX
    HONXX --- ---
    WYMA: jasně není to žádný porušení pravopisu, fakticky je to taky správně, ale vypovídá to o kvalitě redaktora a úrovni jeho slohu. kdyby to byla policejní citace, tak už je to samozřejmě ok.
    WYMA
    WYMA --- ---
    MUFLONEK: zajimavy :)) najit v novinach clanek o jakykoliv justicni kauze, kde nebude nejaka hruba pravni chyba, je casto nadlidskej ukol. naproti tomu termin, o kterym se bavime, sice neni pravne zcela presnej, lec v podstate je spravne.
    tim chci rict, ze furt nechapu, v cem je ten termin zverstvo.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    WYMA: protože je to přesně policajtština. a je to prostě zvěrstvo. V novinách to nemá co dělat.o)
    WYMA
    WYMA --- ---
    MUFLONEK: v cem konkretne je tenhle pojem pro novinare vadnej?
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: v čem je to zmrdstvo konkrétně? Zakázka je předražená, nekale vysoutěžená?
    Netrollím, ptám se na názor (sám nemám přehled).
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: Ano, ale redaktor by to neměl pustit.o))) ČTK je něco jiného...

RSZ
    RSZ --- ---
    MUFLONEK: normální policajtština
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: Ty vole! "omezeny na svobodě" za to se u nás v redakci střílelo před nastoupenou jednotkou!
    RSZ
    RSZ --- ---
    včera zavřeli Vařila z buslinu (majitel té hezké vily cestou na českou chalupu - bývalý bordel a ústav pro hluchoněmé) a dalších 2 lidi, takže asi konečně spadla klec na tohle celý zmrdstvo (který liberec stojí 40mega ročně)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    THOR_CALYSTERN: v Žabáku prodáš všechno ;)
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    Ahoj, je v Liberci nebo okolí nějaký výkup palet?
    Když tak mi napište do pošty...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam