• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    BLIND: Většinou jo, ale onehdá tam byli nějací hašiši, to by se klukovi líbilo
    BLIND
    BLIND --- ---
    MORIARTY: to je snad ta lepší varianta, ne? :)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Chtělo by to nějakou fotopast na nácíčky.
    Dotaz: Lze někde vidět, co bude za program na benešáku? Každou chvíli tam něco je a já to zjistím až když jdu kolem a akce zrovna končí.
    RSZ
    RSZ --- ---
    TABBY: jsem zvědavej jak dlouho to vydrží, až to proběhne novinama.. když si vezmu co se dělo po oznámení výkupu prasečáku v letech
    TABBY
    TABBY --- ---
    TABBY: Sorry, zatáčka Kunratické ul.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj, neznáte v LBC někoho, kdo by za malý peníz zavařil našemu stážistovi výfuk u jedničkové Octavie? Ideálně aby uměl anglicky, což mi ušetří mraky času, protože tam nebudu muset jet s ním :)
    MAKOTAK
    MAKOTAK --- ---
    LUCKY_MAN: Díky moc.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    MAKOTAK: 50.7639275N, 15.0726256E
    MAKOTAK
    MAKOTAK --- ---
    Zdar, netušíte, kde je na Králáku či někde poblíž venkovní betonový pingpongový stůl k volnému užívání?
    ATAN
    ATAN --- ---
    QWITI: Jednoznacne U Zabaka.
    QWITI
    QWITI --- ---
    Ahoj lidi, dáte přespolním tip na pozdní večeři, zn. spíš zdravější a fakt nějaký fresh podnik, dneska večer kolem 9 aby se vařilo ? :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Taškařice ve městě. Při rekonstrukci bývalé budovy S vypadlo okno, na ulici, konkrétně na taxik. Nejspíš to bude i večer na Primě, protože tam u toho šašil typan s kamerou - vedle do Masabuky chodí na oběd Tampier, takže byli na správném místě ve správný čas. To bude řádně tragicky pojato v krimi zprávách :D

RSZ
    RSZ --- ---
    DZENDA23: z tohoto úhlu se do liberce musí zamilovat každej
    DZENDA23
    DZENDA23 --- ---
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    STOOPA: co tředa "v rokli" pod Lesní školou? nezůstalo něco použitelnýho na Lesnim koupališti? Anebo rovnou v lese, kdž už to tak čtu ;) Na králáku pak na lesem u přehrady jak je tušim dětský hřište, ev. natáhněte síť mezi garážema tam!
    SONIC
    SONIC --- ---
    STOOPA: ve Vesci u sokolovny. Je tam prima hriste..jen vubec netusim pod koho to patri.. mozna skola..
    STOOPA
    STOOPA --- ---
    Ahoj, neporadil byste mi někdo, kam by se dalo v Liberci chodit hrát nohejbal? Naše "domácí" hřiště přes prázdniny zavírá a hřiště u kasáren ve Svojsíkově je už tuším pro veřejnost taky zavřený. Nepotřebujeme nic hogofogo. Někdo nějaký doporučení? Dík...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam