• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    doporučili byste někde v libu tisk fotky na plátno? (cca 50x90), ev. net, jestli na LB příliš nespolíhám! Dík
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    hlavně si oholila kníra
    EDASX
    EDASX --- ---
    Nejak omladla ;-)
    EDASX
    EDASX --- ---
    ANS
    ANS --- ---
    tak to je dobrej bubak ;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    naše nová tvář v radě města - kittnerova bývalá sekretářka

HAROLD
    HAROLD --- ---
    SYMEON: Právě! Mě ta představa taky zaujala!
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    HAROLD: Šotola s Tauchmanem na lavičce Václava Havla, to zní jako skvělá inscenace absurdního dramatu.
    ATAN
    ATAN --- ---
    HAROLD: Sotolu a jeho posledni manzelku.
    CDR
    CDR --- ---
    já s ním měl zřejmě co do činění v práci (v bazaru). Nedůvěryhodný a působil hrozně hloupě. Nebo.. Jako na rohypnolu. Nebo obojí :D

HAROLD
    HAROLD --- ---
    ATAN: Koho? Šotolu a Tauchmana?
    ATAN
    ATAN --- ---
    RSZ: hm, zrovna vcera jsem je oba potkal na lavicce u knihovny. a prislo mi, ze vypadali oba zdrcene.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ATAN: já slyšel nepěkný věci, třeba o jeho nedávném manželství, kdy tu holku co si vzal celkem potopil svejma dluhama:/ a když už nevěděl kudy kam, tak si vymyslel báchorku o tom jak vyhrožujou jeho synovi smrtí..
    ale na facebooku žije pořád spořádanej život a za všechno může Tauchman:)
    ATAN
    ATAN --- ---
    WYMA: 6 soudu, pekne to rozjel.
    RSZ: ja vzdy myslel, ze dostal nejakou trafiku a je v poho. Holt asi nebyl v tom tak dobry jako dvojka Dusek/Sepp.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ATAN: petr herman, a ten byt byl pod husovkou, 120m krásný starý byt, když už ho teda lustrujem:))
    ATAN
    ATAN --- ---
    RSZ: vi se, kdo je ten P.H.?
    RSZ
    RSZ --- ---
    lol, šotola, ex radní, ex předseda představenstva dpml a ex playboy z pláže liberecké přehrady:
    Náš Liberec
    http://nasliberec.cz/...ity-a-zajimavosti/3291-nekdejsi-radni-sotola-byl-odsouzen-za-neplaceni-najmu
    CDR
    CDR --- ---
    Kdybyste nevěděli kde dnes hodit kopýtkem

RSZ
    RSZ --- ---
    MAGGIE: btw jeden z přítoků přehrady (potůček co teče od prachárny/rybníku káji oulehly). O suchu teď člověk čte všude, ale tohle je trochu strašidelný.. chodili jsme si sem pravidelně hrát ke slušnýmu vydatnýmu potoku, teď prostě není.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam