• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    CDR: záleží co považuješ za "rychlý", ale já jsem celkem spokojenej s LBnet (20/20),lokalita podobná
    CDR
    CDR --- ---
    tip na rychlý internet v Liberci? Lokalita barvířská ulice (UPC tedy bohužel ne)
    RSZ
    RSZ --- ---
    zadax samo
    RSZ
    RSZ --- ---
    mám tu 4ks lístků na "Hrdý Budžes" dnes v jbc (tfuj) divadle http://www.bezzabradli.cz/repertoar/hrdy-budzes
    2x balkon, a potom bohužel po jednom přízemí a postranní balkon
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    SHERIMOON: jo, tam jsme nakonec s kamarádkou a dětma skončily. na tu sem si vůbec nevzpomněla. akorát zrovna měnili koberec, tak jsme to měli trochu napínavé :-D
    SHERIMOON
    SHERIMOON --- ---
    EWUSHA: fajn je kavárna V Patře, v "lodi" na rybníčku. jen teď, co už je zima to chce zavolat předem (jakože třeba hodinu předem), abyste se vešli
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MRDAC_BEDEN: bylo to letos nekdy v létě, muselo byt teplo, jinak bych nesla na zmrzlinu
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    MAGGIE: Jak je to dlouho?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    a v obdobném duchu jsem jim napsala recenzi na mapy.cz, nebo googlemapy, už nevím kam, jako že never more
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    WYMA: Šla jsem s Kájou z výletu, přicházíme od Výšiny k této kavárně a navrhuji, že si zajdeme na zmrzku. Vejdeme dovnitř, abychom si vybraly. Za pultem dvě paní, jedna asi připravovala nějakou objednávku, druhá otírala pult hadrem. Pozdravíme, nahlas, nic. Pozdravíme ještě jednou, podruhé se na nás podívají, nic. Jelikož ta jedna jen otírala pult, tak se jí ptám, zda dělají i zmrzlinové pohárky. Pohled ve stylu "jsem debilní, co se to ptám", následně po chvíli zírání na mne, že si musíme dojít "vedle vybrat". Tak se ptám, kam, že nevím, kde je vedle. Takže zase debil, tak mi po pohledu "jseš debilní nebo co?" řekla, že přece v té vstupní hale tam za hlavními vchodovými dveřmi. Poděkujeme, jdeme tedy tam. Tam je nějaká paní a vytírá. Takže jsme zase debilní, protože jí šlapeme po zrovna vytřené podlaze. Dojdeme k mrazáku se zmrzlinami, vybereme, co bychom rády, ale nikdo z kavárny nepřichází. Koukám na tu paní za pultem v kavárně. Nejeví náznak toho, že by chtěla za námi přijít, tak jsem Káje řekla, že si zmrzlinu koupíme jinde a šly jsme do cukrárny u Jezírka.
    WYMA
    WYMA --- ---
    MAGGIE: povidej... ja tam byl ztm celkem spokojenej.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    WYMA: tam já už osobně nikdy dobrovolně nepůjdu - naposledy takový fuckoff se zmrzlinou, že jsem se rozhodla tam už nikdy nevkročit
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Je to bohužel většinou tak, když výskaj, řvou a brečej, tak si kafe většinou úplně nevychutnáš.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Dík všem :-) Žabák to jistí, kdyby jinde bylo plno :-D
    ANS
    ANS --- ---
    a jeste me ted napadnul malej koutek v patre v plauditu, kde to je pohoda, kdyz ma clovek stul hned vedle
    RSZ
    RSZ --- ---
    ANS: jj,spolu s koutkem v zoo asi nejlepší kinderkoutky, všude jinde mám pocit že děti ostatní otravujou. V milleniu to chce ale včasnou rezervaci.
    ANS
    ANS --- ---
    jo to je pravda! temna herni dira s klouzackou v milleniu je paradni ;))
    NAILER
    NAILER --- ---
    Dětskej koutek (akorát je venku) maj i v tý italský pizzerii před galerií na Masarykově
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    JONAS3: souhlas kavárna na tržním je tragédie, vevnitř jsem snad nikdy nebyl, ale dětskej koutek venku je o hubu (dětskou)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ANS: Taky jsem tam byl párkrát s dětma, ale od toho, co nám donesli dortík s plísní, mám nějaký problém tam chodit.
    Ale děti se tam hlídají dobře, to nemůžu neříct.
    EWUSHA: Do pizzerie Millenium, mají tam pro děti takový extra protihlukový oddíl, a kávu mají taky dobrou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam