• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    EDASX
    EDASX --- ---
    RSZ: rozjizdis varnu? slyšel jsem, že ve zbytcích po Žabákovi nejakej mixér je.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Nemáte někdo starej mixér, za odvoz nebo flašku vína?
    Na mixování chemek v dílně, libovolnej krám...
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Prostě jste ho utrápili tím, jak jste se tam furt chodili ptát, kde koupit stolek, kde sehnat zadarmo lednici, jak sehnat pronájem nebo jak se dostat do Jablonce.
    EDASX
    EDASX --- ---
    KRYSPIN: Kdyby to tehdy dotah na Hopsudku roku 2009 bylo by dneska vsechno jinak.
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    Legendární Žabák je zavřený. Takhle už to dál nešlo, říká dlouholetý majitel
    https://m.libereckadrbna.cz/...-zabak-je-zavreny-takhle-uz-to-dal-neslo-rika-dlouholety-majitel.html
    RSZ
    RSZ --- ---
    ERVIN: řekl si hnusná smradlavá hospoda s debilní obsluhou a kreténama u stolů? To sedí..
    ..ale holt sentiment no:)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Je z Jablonce!
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JENDAVB: Byl jsem tam mockrát a vždycky jsem se sám sebe ptal, co na tom všichni viděj...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    CDR: tak jako sorry ale kdo nebyl v žabákovi jako by nebyl v Liberci ...
    CDR
    CDR --- ---
    JENDAVB: vzhledem k tomu, že si zrovna osoba, kterou onehdá nevpustili se mnou dovnitř (pominu to, že jsme se nakonec do Žabáka v pašovali, ale nechtěli nás obsloužit), je tvá impertinence na Ervina a jeho původ z opičích hor, poněkud úsměvná .)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    ERVIN: normálně se zdráhám vulgarizmu ale : Nejsi náhodou z Jablonce ?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    ERVIN: Všechno.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Mohli byste mi prosím vysvětlit, co bylo na týhle hospodě tak děsně kultovního?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    CDR: majitel domu je furt stejnej, nevím jak to bylo za edwardse (to snad byl jinej provozovatel), ale tedka Budvarku snad provozuje jeho zeť, minimálně tam dělal ten design, žabák ještě před půl rokem chtěl udělat terásku na tom parkovišti, ale to jim zamítli...
    CDR
    CDR --- ---
    BLIND: budvarka je nahoře udělaná z edwards, edwards měl stejného majitele jako žabák.
    V tom případě to chtějí asi propojit.
    BLIND
    BLIND --- ---
    Prej to koupila Budvarka a chtějí tam udělat hernu se stoly na kulečník a bilec. Nikde jsem to ale ofiko nenašel..
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    To je nějakej špatnej, zvrácenej a nepovedenej rádobyvtip, to s tim žabákem?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: to je zajímavá otázka, kolik nonstopů v Lbc znáte? (nemyslím herny, ty bývají nonstop taknějak z principu) u nás tuhle zrušili nonstop v Céčku, a možná to zrušej úplně
    RSZ
    RSZ --- ---
    myslím že štafetu by mohl převzít tipáč, hajzly tam smrděj echtovně, společnost taky slušná, jen ta nonstop otvíračka není..
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    nastal čas uzavřít toto auditko, RIP
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam