• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    to praveze vjetnamci nebyli, to byl nejakej kuchar-emigrant, co pritah kari ze zapadniho nemecka a tady na to vsichni cumeli
    GOG23
    GOG23 --- ---
    POTRAT: já na to už kolikrát dostal chuť ale vůbec si nevybavuju co v tom bylo, jen bulku a kari
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    GOG23: to byly prvni seversky vitnamci??)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    SLL_QUY: Je to boží.
    SLL_QUY
    SLL_QUY --- ---
    petr stolín builds transparent kindergarten of glass fiber in the czech republic
    https://www.designboom.com/...stolin-transparent-kindergarten-glass-fiber-czech-republic-01-22-2019/

POTRAT
    POTRAT --- ---
    GOG23: to sem sem chtěl napsat já. bych se jich tenkrát byl užral
    GOG23
    GOG23 --- ---
    RSZ: jj taky tam prodavali bulky s kari smesi to byla pecka za 10 korun
    AG_
    AG_ --- ---
    zdá se mi to jako nedávno, kdy mě do Žabáka volal majitel, abych mu tam nainstaloval zamykací okenní kličky. Na všechny okna to bylo za pár tisíc. Ptám se ho proč? Nechcete aby vám hosti sami větrali? Povídá ne, prej aby mu neutíkali oknem bez placení :DD Tak jsem se dost nasmál, když jste tady někdo psal o tom, že plánoval udělat zahrádku :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    na konci terminálu vedle ify stojí autobus "2" kterej nahradil dvojku tramvaj a jezdil jsem s ním k babičce. Úplně vlevo byl po revoluci stánek s waflema a v té proluce jedna z prvních tržnic, kde jsem u vietnamce nechával všechny prachy na obědy za pyrotechniku:)

WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    RSZ: :DDD
    P_T
    P_T --- ---
    žabáčkúú
    EDASX
    EDASX --- ---
    RSZ: rozjizdis varnu? slyšel jsem, že ve zbytcích po Žabákovi nejakej mixér je.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Nemáte někdo starej mixér, za odvoz nebo flašku vína?
    Na mixování chemek v dílně, libovolnej krám...
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Prostě jste ho utrápili tím, jak jste se tam furt chodili ptát, kde koupit stolek, kde sehnat zadarmo lednici, jak sehnat pronájem nebo jak se dostat do Jablonce.
    EDASX
    EDASX --- ---
    KRYSPIN: Kdyby to tehdy dotah na Hopsudku roku 2009 bylo by dneska vsechno jinak.
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    Legendární Žabák je zavřený. Takhle už to dál nešlo, říká dlouholetý majitel
    https://m.libereckadrbna.cz/...-zabak-je-zavreny-takhle-uz-to-dal-neslo-rika-dlouholety-majitel.html
    RSZ
    RSZ --- ---
    ERVIN: řekl si hnusná smradlavá hospoda s debilní obsluhou a kreténama u stolů? To sedí..
    ..ale holt sentiment no:)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Je z Jablonce!
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JENDAVB: Byl jsem tam mockrát a vždycky jsem se sám sebe ptal, co na tom všichni viděj...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    CDR: tak jako sorry ale kdo nebyl v žabákovi jako by nebyl v Liberci ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam