• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    CHORBON: Tak vařili tam vždy, alespoň co pamatuji (ke konci jsem tam už teda nechodil). Naučil mě tam chodit na svíčkovou, jako nejlepší v Liberci, jeden pankáč, spolubydlící z koleje, s velice mlsným jazýčkem...
    ATAN
    ATAN --- ---
    Mame tam rezervaci na sobotu, tak jsem zvedavy.
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    Navsteva labaku me velice potesila.... velky retro, fajn prostredi i obsluha a dobry pivo no a na vrch tam i varej....
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MORIARTY: mu doslo, ze jako vetesnik se bude mit lepe
    ANS
    ANS --- ---
    jo jeste doplnim, ze tam chci jen total obyc shit na normalni fabku ;)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ANS: dávali jsme bezpečnostní dveře a rozhodně nedoporučuji společnost Integra-LB a dveře Securido... my je od nich vzali a dveře nic moc, nejdou pořádně ani seřídit a servis a služby téhle firmy katastrofa...
    ANS
    ANS --- ---
    Dobri lide! Potreboval bych vymenit vchodove dvere do panelakoveho bytu. Je potreba i vymenit panty na futrech a zavarit malou prasklinu u diry kam leze zapadka. Mate nekdo v rukavu nekoho spolehliveho na koho se obratit? ja jsem v tomhle oboru uplne mimo. Tisicere diky :)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    SHERIMOON: bud rad za kazdou hospu kde se toci pivo. Labak byl uz pred zabakem a kdyz ted uz zabak neni tak aspon zrenovovanej labacek ...
    SHERIMOON
    SHERIMOON --- ---
    radši měl zůstat ŽABÁK, než otvírat LABÁK :(
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Třeba se bude někomu hodit tahle informace :-)

"V říjnu otevřela v Liberci nábytková banka Na-bank. Ta se zaměřuje zejména na pomoc matkám samoživitelkám, větším zadluženým rodinám, seniorům, lidem odcházejícím z ústavní péče nebo po dlouhodobé hospitalizaci. Jejím cílem je poskytnout jim zdarma potřebný nábytek, který pro tyto účely věnovali lidé, v jejichž domovech už nebyl potřeba."

Češi odkládají starší vybavení domácnosti do nábytkové banky. Ta je rozděluje potřebným - HateFree Culture
    https://www.hatefree.cz/...brno?fbclid=IwAR2_iaouboxjrHfIIcOMv_AQqElGxA3Y4v0OVuPdo23ecIGnTdDWaFl5tOc
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    jiz dnes IPA fest v Azylu, připraveno je přes 100 různých sudů India Pale Ale, přednášky, koncert, promítání, kalba jak chceš přes půlku toho baráku a ještě krutá pípa ve V3S k tomu. Pivní jihád! start v 11, stihneš i to svoje první ranní ...
    EDASX
    EDASX --- ---
    neni nad to nalejt se v pondělí... snad jen nalejt se v neděli
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    Oprava: pro verejnost se otvira 4.2. Nalepili to na dvere. Takze jelikoz bydlim blizko tak bych tam udelal reserve na toho 4teho. Kdo by sel? Vymalovano valeckem a tocit se ma podle poslednich informaci plzen a kozel. Labskemu Zamku davam docela sanci....
    BLIND
    BLIND --- ---
    Co je to za nesmysl! Labák se otevírá až v květnu - teda jen levý břeh, na pravým až od června. A rezervace není třeba, stačí vybrat správný prásk a člověk tam nepotká ani nohu! Jistota jsou cesty od Láďi Sochora!
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    ATAN: zkusim zjistit. Napsany tam zatim zadny neni
    ATAN
    ATAN --- ---
    CHORBON: a nemas nahodou cislo, kde se udelat rezervace? na nejaky jiny vikend.
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    1.2. Otviraj LABÁK, pres okno to tam vypada dost retrostyle ale rekonstrukci delali kompletni.... pro verejnost to pry bude az od 2.2. Tak tam hned jdu. Prida se nekdo?
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    to praveze vjetnamci nebyli, to byl nejakej kuchar-emigrant, co pritah kari ze zapadniho nemecka a tady na to vsichni cumeli
    GOG23
    GOG23 --- ---
    POTRAT: já na to už kolikrát dostal chuť ale vůbec si nevybavuju co v tom bylo, jen bulku a kari
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    GOG23: to byly prvni seversky vitnamci??)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam