• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    MAGGIE: jojo. Bylo to slyšet až v Pavlovicích. Takže super. Nemusel jsem u toho být a slyšel jsem všechno :-))
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    dnešní Monkey Business pecka, takových openair koncertů před radnicí vícero, prosím :)

JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    JONAS3: naproti do Siesty nebo jak se to jmenuje, to je taky luxusní lokál
    ANS
    ANS --- ---
    JONAS3: žabák?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Kam se vůbec přesunula galerka, když byl Labák zavřený?
    P_T
    P_T --- ---
    takže měníme žabák na labák a jedeme dál..?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    KRYSPIN: tvl labák tu byl ještě před Libercem - Tržní náměstí
    ATAN
    ATAN --- ---
    Je to nejaky hype. Take jsem o tom nikdy neslysel, az kdyz mi to rekl kamos. :D
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    Hele a kde vůbec ten labak je? Slyším o něm poprvé ;-)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    CHORBON: Tak vařili tam vždy, alespoň co pamatuji (ke konci jsem tam už teda nechodil). Naučil mě tam chodit na svíčkovou, jako nejlepší v Liberci, jeden pankáč, spolubydlící z koleje, s velice mlsným jazýčkem...
    ATAN
    ATAN --- ---
    Mame tam rezervaci na sobotu, tak jsem zvedavy.
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    Navsteva labaku me velice potesila.... velky retro, fajn prostredi i obsluha a dobry pivo no a na vrch tam i varej....
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MORIARTY: mu doslo, ze jako vetesnik se bude mit lepe
    ANS
    ANS --- ---
    jo jeste doplnim, ze tam chci jen total obyc shit na normalni fabku ;)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ANS: dávali jsme bezpečnostní dveře a rozhodně nedoporučuji společnost Integra-LB a dveře Securido... my je od nich vzali a dveře nic moc, nejdou pořádně ani seřídit a servis a služby téhle firmy katastrofa...
    ANS
    ANS --- ---
    Dobri lide! Potreboval bych vymenit vchodove dvere do panelakoveho bytu. Je potreba i vymenit panty na futrech a zavarit malou prasklinu u diry kam leze zapadka. Mate nekdo v rukavu nekoho spolehliveho na koho se obratit? ja jsem v tomhle oboru uplne mimo. Tisicere diky :)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    SHERIMOON: bud rad za kazdou hospu kde se toci pivo. Labak byl uz pred zabakem a kdyz ted uz zabak neni tak aspon zrenovovanej labacek ...
    SHERIMOON
    SHERIMOON --- ---
    radši měl zůstat ŽABÁK, než otvírat LABÁK :(
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Třeba se bude někomu hodit tahle informace :-)

"V říjnu otevřela v Liberci nábytková banka Na-bank. Ta se zaměřuje zejména na pomoc matkám samoživitelkám, větším zadluženým rodinám, seniorům, lidem odcházejícím z ústavní péče nebo po dlouhodobé hospitalizaci. Jejím cílem je poskytnout jim zdarma potřebný nábytek, který pro tyto účely věnovali lidé, v jejichž domovech už nebyl potřeba."

Češi odkládají starší vybavení domácnosti do nábytkové banky. Ta je rozděluje potřebným - HateFree Culture
    https://www.hatefree.cz/...brno?fbclid=IwAR2_iaouboxjrHfIIcOMv_AQqElGxA3Y4v0OVuPdo23ecIGnTdDWaFl5tOc
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    jiz dnes IPA fest v Azylu, připraveno je přes 100 různých sudů India Pale Ale, přednášky, koncert, promítání, kalba jak chceš přes půlku toho baráku a ještě krutá pípa ve V3S k tomu. Pivní jihád! start v 11, stihneš i to svoje první ranní ...
    EDASX
    EDASX --- ---
    neni nad to nalejt se v pondělí... snad jen nalejt se v neděli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam